.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Кое му е женското бе, бахти и мъжете излезнахте.
    Ами за тези с татуси? Или те вече си имат основателна причина да се бръснат?
    Ами за тези с големите мускули? Примерно не си отива да имаш мускулести крака и по-точно прасец, но да си супер косматия там, нали?
    Или пък да имаш големи и красиви бицепс, трицепс и рамо, е, там ще си оставяш ли космите? Или само при предмишницата ще ги оставиш?
    Много умни главички имате, сигурно непрекъснато ги пипате..

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Кое му е женското бе, бахти и мъжете излезнахте.
    Ами за тези с татуси? Или те вече си имат основателна причина да се бръснат?
    Ами за тези с големите мускули? Примерно не си отива да имаш мускулести крака и по-точно прасец, но да си супер косматия там, нали?
    Или пък да имаш големи и красиви бицепс, трицепс и рамо, е, там ще си оставяш ли космите? Или само при предмишницата ще ги оставиш?
    Много умни главички имате, сигурно непрекъснато ги пипате..
    Съгласен съм, понякога избръснатите крайници изглеждат по-добре. Аз също бих се бръснал за плаж и т.н. (ужасно е да се мажиш със слънцезащитен крем и той да се оплита в космите ти и после да полепне и пясък и просто.....) обаче е мн бавно и досадно, а в банята ми е към 35 градуса атм и само остава да седна половин час да се бръсна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си