.

Виж резултатите на анкетата: Какво е любов?

Гласували
5. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Афекция към някого или нещо; страст

1 20,00%
  • Дългосрочно обвързване - със семейство, приятели и др.

4 80,00%
  • Няма любов, има само лични интереси

1 20,00%
  • Любовта е себелюбие - бас държа, че на Нарцис не му изневеряват

1 20,00%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Ето и ти си го признаваш, имаш проблем. Това не ти го казвам да те хейтвам по някакъв начин, ама не пиши "опит" за слабо познато мясно, особено за такава широка тема защото си личи...
    Как пък така реши, че е проблем?

И тук идва въпросът: защо да е слабо познато, а не по-добре познато от теб? Цинизмът към масовия вкус по една тема може да е породен от житейски уроци или познавачески умения на темата, много над средните

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от maloumnik_13 Виж мнението
    Как пък така реши, че е проблем?

И тук идва въпросът: защо да е слабо познато, а не по-добре познато от теб? Цинизмът към масовия вкус по една тема може да е породен от житейски уроци или познавачески умения на темата, много над средните
    Не но ти твърдиш че целия ти любовен опит е на материала и външния вид. Не се правя на психолог или терапевт или нещо такова.
    Виж любовта е много неща. Всеки възприема любвта по свой начин и вярвам че любовта е за всеки уникална. Тя може да е към всичко, не само към тялото на друг човек. Мисълта ми е да не вярваш че любовта е насочена към едно нещо.

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Не но ти твърдиш че целия ти любовен опит е на материала и външния вид. Не се правя на психолог или терапевт или нещо такова.
    Аз твърдя, че целият любовен опит (не само интимен - със семейство, с любов към работата, филантропията и т.н.) на всекиго е на база "материалност", такава, от каквато уж всеки бяга, и оттам прозира цялото ни лицемерие, което води до разочарование - не само от обществото, но и от самите нас, защото сме се продали или поддали

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от maloumnik_13 Виж мнението
    Аз твърдя, че целият любовен опит (не само интимен - със семейство, с любов към работата, филантропията и т.н.) на всекиго е на база "материалност", такава, от каквато уж всеки бяга, и оттам прозира цялото ни лицемерие, което води до разочарование - не само от обществото, но и от самите нас, защото сме се продали или поддали
    Не е точно така. Ето и tori го казва

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ами, не смятам. Аз съм го харесала заради личността, скрита зад външния вид и парите, където има/няма. Ако съм видяла, че е фъкбой е нямало да му обърна внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си