.

Виж резултатите на анкетата: Какво е любов?

Гласували
5. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Афекция към някого или нещо; страст

1 20,00%
  • Дългосрочно обвързване - със семейство, приятели и др.

4 80,00%
  • Няма любов, има само лични интереси

1 20,00%
  • Любовта е себелюбие - бас държа, че на Нарцис не му изневеряват

1 20,00%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от maloumnik_13 Виж мнението
    Как пък така реши, че е проблем?

И тук идва въпросът: защо да е слабо познато, а не по-добре познато от теб? Цинизмът към масовия вкус по една тема може да е породен от житейски уроци или познавачески умения на темата, много над средните
    Не но ти твърдиш че целия ти любовен опит е на материала и външния вид. Не се правя на психолог или терапевт или нещо такова.
    Виж любовта е много неща. Всеки възприема любвта по свой начин и вярвам че любовта е за всеки уникална. Тя може да е към всичко, не само към тялото на друг човек. Мисълта ми е да не вярваш че любовта е насочена към едно нещо.

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Не но ти твърдиш че целия ти любовен опит е на материала и външния вид. Не се правя на психолог или терапевт или нещо такова.
    Аз твърдя, че целият любовен опит (не само интимен - със семейство, с любов към работата, филантропията и т.н.) на всекиго е на база "материалност", такава, от каквато уж всеки бяга, и оттам прозира цялото ни лицемерие, което води до разочарование - не само от обществото, но и от самите нас, защото сме се продали или поддали

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от maloumnik_13 Виж мнението
    Аз твърдя, че целият любовен опит (не само интимен - със семейство, с любов към работата, филантропията и т.н.) на всекиго е на база "материалност", такава, от каквато уж всеки бяга, и оттам прозира цялото ни лицемерие, което води до разочарование - не само от обществото, но и от самите нас, защото сме се продали или поддали
    Не е точно така. Ето и tori го казва

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ами, не смятам. Аз съм го харесала заради личността, скрита зад външния вид и парите, където има/няма. Ако съм видяла, че е фъкбой е нямало да му обърна внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си