.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Абе ти много нагъл излзе! Кво значи да дойде специално при теб, за да ти се обяснява защо не те харесва? Действително ли се мислиш за толкова важен? Та тя може дори да не иска изобщо да контактува с теб, камо ли пък да се приближи до теб, за да ти обяснява от една ръка разстояние неща, които ако имаш малко повече акъл ще разбереш само от самото й отсъствие около теб в момента.

И както Dkeyz каза, просто си личи, че искаш да топнеш чушката и ти:

И кое е по-важното? А и ако ти си свестен родител с възможности и имаш хубава дъщеря, която искаш да се развива, ще я пуснеш ли изобщо на някой, независимо дали ще е на беден сополанко или на такъв, на когото родителите му са хотелиери? Ебането променя психически хората. Едва ли за нея на този етап най-добрият вариант е да започне сексуалния си живот изобщо в този момент, а и при това това точно пък с теб, който дори не изглеждаш умен с тия слаби оценки и споделяш по най-просташки начин как искаш да я задърпаш нанякъде и да й пръснеш малката слива от ебане. Не, сериозно брат, по-добре си остани на чикии за момента. Нито за нея е добре, нито за теб да имаш празни надежди. Най-малкото, щом има и родители в твоя разказ, значи така или иначе имате още имате жълто около устите.
    Като съм родител и имам дете, не смятам да го "пускам" или "задържам". То не ми е роб. Ако обича някого, дори клошар да, дори сериен убиец да е, стига да не е в някаква много сериозна опасност ще бъде с него/нея.
    Хич няма да ми пука какви са родителите му, няма да се жени/омъжва за тях я...

dexofen точно

TrollFactory естествено че искам да разбера защо щото ако е само заради външния ми вид или възможностите ми просто няма смисъл да се занимавам с кифли

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Като съм родител и имам дете, не смятам да го "пускам" или "задържам". То не ми е роб. Ако обича някого, дори клошар да, дори сериен убиец да е, стига да не е в някаква много сериозна опасност ще бъде с него/нея.
    Хич няма да ми пука какви са родителите му, няма да се жени/омъжва за тях я...
    Като станеш родител и имаш дете целият ти мироглед ще се промени. Такива клиширани изказвания изобщо няма да ти минават през ума.
    А до автора - времето, което отдели и продължаваш да отделяш за "обича ме, не ме обича" можеше да го инвестираш в нещо по-полезно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си