- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Започвам да ревнувам ...
Абе я се стегни, кой си ти че да и правиш забележки и проблеми че сийнвала!!! Или отговаряла на някой, който ти не познаваш. Разбира се, че е задушаващо и ограничаващо. Не може да проектираш чувства и страхове от старите си връзки върху новата. Един човек ако реши да изневерява, забележки и спорове не само че няма да го спрат, ами ще го предизвикат да направи именно това.
Ревността не е хубава, не е полезна и определено не е нужна в една връзка. Връзката се крепи на доверие и разбирателство и ако те липсват, по-добре не се занимавайте един с друг.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Интересно мнение. В разрез с това,което ми трябваше. Аз не съм човек,който забранява,вика или каквото и да е без причина(не съм го правил).Нито съм и се извиквал,нито съм и забранявал нещо, а в най-нормален тон съм казвал:"Хей скъпа виж това не ми стана приятно като го направи", "Не ми стана приятно като излезе с него,понеже знаеш,че те харесва все още". Някъде да съм казал:"Аз ти забранявам това и това. Ти няма да ходиш там ,там и там". Не е така. Доверие не липсва,напротив.Говорим си,споделяме и всякакви проблеми,свързани пряко или непряко с нас ги решаваме. Все пак ти благодаря за мнението.