Първоначално написано от
TrollFactory
Мисля, че каквото и да изписа по-горе опитвайки се по един или по друг начин да опонираш, че не си задръстен, а си "вижте ме колко съм либерален, просто малко ревнив", достатъчно красноречиво задраска в тези няколко реда написани току що от теб и описа себе си с тях като един влюбен балък. Няма нищо лошо в това да се влюбиш, само по себе си е хубаво, но си балък, защото е с неправилния човек. Тази госпожица очевидно обича игрите с бивши и настоящи съдейки по нещо, което съвсем конкретно ни избоде очите "Смисъл такъв излиза с такива,които знам и тя знае,че още я харесват". И ти си балък, че вярваш колко уникален си за нея щом тя няма нищо против да излиза насаме с някакви дето искат да й го сложат. Това е равносилно на това, че тази нагла госпожичка дори насилствено те кара да получи твоето одобрение, което в крайна сметка не е одобрение "Някак не ми се струва правилно... не ми е станало приятно като го е направила.", но за мастията няма значение. Ти си влюбен до балъщина. Ти си й кученцето в чантичка. Тя си хойка наляво надясно. Ти междуврменно балъчееш и пускаш теми в тийнпроблем, за да намериш утеха в непознати (а тя в това време си излиза "познати", с които уж те е запознала и при това положение видиш ли, ти никак нямаш право да й държиш сметка за това или да я ревнуваш). След някой друг месец ще пускаш тема дали е нормално тоя и оня да й подаряват цветя и други подаръци и тя да ти обяснява "просто си пишем"...
Гледате, гледате ама, ако някой й прати снимка на кура си едва ли ще ти го покаже. А ти и без това нямаш с коя да си пишеш. По-горе каза, че твоите приятели са само кочове. Ама на тая й е позволено повече мъже да има за приятели от колкото жени. И ти в това сляпо вярваш, че е съвсем невинно съвпадение. Горката, повече се разбира с мъже от колкото с жени...