- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не ми се получава?
Снимката пред НДК е защото пътувах до София. Не е лесно в малкия град, защото тук няма развитие и всички жени и момичета над 18 се изпариха, само под 18 останаха, и догодина и те ги няма.
А иначе бях се запознал с момиче, което беше на 16, но виж...на 25 и на 16 няма как просто, разликата във възръстта беше твърде голяма. Най-малко 18, но за предпочитане да е на 19-20+.
Иначе, да канил съм, но последната ми връзка беше преди година и половина, след това излязох с максимум три момичета, като едната спря да ми пише след срещата, а другата...е килограмите и бяха твъде много за мен, та аз и вързах тенекия. Третата е тази на 16, но се осъзнах що годе навреме, че няма как, тя след време отива да учи, ще и се живее.
А относно как се запознах с бившата, от общи познати, но тя се оказа неправилна за мен. Тези общи познати нямат свободни приятелки вече, всичко или с приятел или дори годеници вече.
Последно редактирано от kjyyg : 09-30-2018 на 17:54
Ама ти си бил и придирчив?!
Нали знаеш, че който подбира - мастурбира?
Нямаш особено голям избор и ако продължаваш така, ще си останеш с празни ръце. Третата е можело поне да я треснеш. Ти досега правил ли си секс?
Вземай каквото ти се предлага, докато има.
Трябвало е да озаглавиш темата си "Защо не мога да чукам топмоделка?".
П.С. Преди някой да се опита да каже същите неща на мен, искам да поясня, че съм опитвал дори с дебели, грозни и самотни, но и те не ме искат.
Коя е твоята категория? Мисля, че нахална, егоистична...
Казаха ти го, искаш да получаваш, но не и да даваш. Това с килограмите и тялото говори достатъчно. А ти мускули можеш ли да предложиш? Вероятно не, но не искаш да е дебела.
А с хигиената и дрехите как си?
Не вярвам да си толкова грозен, Грозния (Филипе)
![]()
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Не знам откъде ви хрумват тези неща, правиш заключение без информация. Нахалност и егоистичност едва ли, тежа 60кг, ходя на фитнес, тренирам и мускулите лека полека идват, отнема време, но съм доста мотивиран.
Хигиена отлична и дрехите съм си закупил доста хубави, наскоро дадох приблизително 200лв за няколко ризки, официално облекло, не за всекидневно, но гледам да си взимам добри дрехи.
Та да, гледам да се обличам добре.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
И мен това ме шашна много!
Аз никога не бих си показал фейса във форум като този, особено след нещата, които съм писал!
Абе виждат го сигурно че няма пари, какво друго?!
Твърде преувеличаваш нещата. Няма нищо лошо в това, че търси секс. Всяка връзка между нормални, млади мъж и жена е предимно за секс, а не да хранят гълъби в парка!
По света има милиони мъже, които не само го мислят, но и го правят!
Основния му проблем е че иска да е*е блондинки с 5 ст'инки!
Ето това вече наистина няма как да стане!
Ти на пректика му предлагаш да направи същото, за което само преди малко го критикуваше! Да хване някоя отчаяна, която да му се върже и да бъде зарязана след единия секс, само защото е грозна!
Ама кво - това пак си е идея! Залъгваш някоя грозна, самотна и отчаяна, че наистина я харесваш и си готов на връзка, а после я зарязваш след 2-3 секса. И това се случва постоянно по света. Единствената разлика е, че авторът иска да е с красавица, а TrollFactory му предлага да пробва с грозни и аз съм на същото мнение!
И аз поздравявам автора за смелостта да постне истински снимки и то с лице!
Грешката ти обаче е че мислиш, че някой търси "добри момчета"!
Няма с какво да ги привлече и задържи тия жени! Няма пари! За това ги търси постоянно, вместо те да търсят него!
То поне да беше продаване!
Това и на мен ми се е случвало!
Ето - аз какво ви казах?!
Аз пък искам вила в Бевърли Хилс![]()
!
Грозни, самотни, дебели и отчаяни жени, извън идеалната възрастова група за жените, което значи преди 20 и след 35 годишни!
Сори пич, но това е реалността!
Имал е смелост - изповядал се е!
В "истинските" социални мрежи, хората се преструват като в живота! Ето за това предпочитам форумите - анонимността дава шанс на хората да бъдат себе си, (въпреки че доста се преструват и тука)!
Каза че е 60 кг, което значи че е или хилав или нисък. Или и двете!
Поне на фейс го докарва! Бих си трампил лицето с неговото без да се замислям!
И не съм Филип!
Напълно съм съгласен!