.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Ако оставим настрани това, че си дал много малко инфо за това какъв си, да видим другите неща, които се набиват на очи.
    Странна птица си и от сега ти го казвам. На 25 и да питаш в тийн форум какво да правиш преоставяйки си личните снимки с таква лека ръка в тема, която дискредитира теб като слаб играч не е много ок. И ето за това хората се усъмниха в истинността на темата. Момичетата може би забелязват в теб нещо притеснително, а именно странностите, които те правят "странна птица". Тоест сбор от много странни черти, дори притеснителни като например обсебващо отношение.
    Лека ръка? Не. Който ползва или е ползвал социални мрежи отдавна си е продал личните данни.
    Също така щом живееш в малък град, може и да са те научили вече колко си странен. Да пишеш на 10 години по-малки от теб говори, че си търсиш жертви. Та за 15-16 годишно момиче ти си си чичак, който търси секс. И сам го споделяш в тази тема. Тя не е за приятелства, а е "кажете ми какво правя погрешно, че не получавам секс". И фактът, че някакви с наднормено тегло ти се връзват (не само дебелата, но и онази 16 годишната се оказа, че според теб е с минимум 10 кг повече от нормата) говори, че ти си набелязваш жертви. Жени с ниско самочувствие, които определено не са много трезви в преценката си и биха се навили и в колата на непознат да влязат стига да ги заблуждава, че са нормални жени.
    Тук смятам да кажа следното. Когато аз съм писал на някои от тези, или не си е личало, че са с наднормено тегло ИЛИ на години са изглеждали по-големи.
    В случая на тази дебелата, на снимките далеч не изглеждаше така както наживо, говоря ви, че аз 60кг, а тя много над, това се разбра наживо.
    Откъм 16 годишната, още преди да пиша на мен ми изглеждаше на по-голяма, затова й писах. И по принцип страня от такива. Защо обаче съм излязал с нея въпреки, че разбрах след това на колко е, е една моя грешка която осъзнах не твърде късно. Но не съм я искал само за секс. По принцип гледам дългосрочния вариант(по възможност, но това вече си е чист късмет), което няма как да стане с такива малки.
    Сега сигурно ще се оправдаеш, че си споменал, че имаш и други предпочитания за жени, но ти действаш като сексуален хищник. Набелязваш жертви, не жени за връзка. Не ми казвай, че си представяш връзка с 16 годишна. Тя ще ти е само за секс. И жените го усещат това и не искат да си имат повече вземане даване с теб. И сега, някой ще се намеси и ще каже, какво лошо има в това. Ами това, че като цяло отношението ти е, че съвсем сериозно си го мислиш. Ако ще заговаряш момиче само с тази крайна цел, т.е. първо си търсиш красавица, а после й пишеш какво да е с идеята само и само да клъвне, просто няма да се получи. На външен вид не си чак такъв расов жребец, за да предложиш нещо невероятно, а си от малък град, което говори, че може би не си заможен, а пишеш на момичета, които вероятно търсят някого, с когото да избягат от провинцията, а не да пият кафе за 40 ст. в кафето, което целия град посещава. Искат неща, които ти не можеш да им предложиш независимо, че се снимаш пред НДК.
    Прав си, с малки няма бъдеще по принцип, позволих на емоции да ме заблудят, но се осъзнах навреме и не бих повторил пак такова нещо. Но не си търся 'жертви', нито жени само за секс. Така че тук си достигнал до това заключение неправилно.
    Откъм заможност, тук си прав, не съм. Но ако ми се получат идеите, смятам това да се промени. И аз бих искал апартамент в София. Близко бях до такъв, но много са високи цените.
    Търси си мацка в твоята категория и не само за секс, ако искаш връзка. Опитай с някое по-обикновено момиче и може и да се получат нещата. Не бъди толкова странен (ти си знаеш какво ти е странното). Ако не си наистина луд ще се осъзнаеш кои са ти тези странни черти (вече споменах за няколко такива по-горе, ако се чудиш кои са те) и ги премахни. После след новите опити се върни да споделиш пак!
    И коя е моята категория?

Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    за първи път виждам тема с приложени реални снимки. евала. като начало брат изглеждаш като класическото добро момче, което всички търсят. ама и изглеждаш като човек който има много свободно време, малко приятели и леко отчаян. усеща се че ако ти звънне някоя веднага ще вдигнеш и ще оставиш всичко само за да се видите. поставяш на пиедестал и задушаваш
    Има един баланс между 'задушаване' и непукист, труден е.
    Последно редактирано от kjyyg : 10-01-2018 на 10:53

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от kjyyg Виж мнението
    Лека ръка? Не. Който ползва или е ползвал социални мрежи отдавна си е продал личните данни.
    А правиш ли разликата, че между това да имаш фейсбук профил и това да споделиш историята си тук разликата е голяма. Това, което се напише тук за теб ще остане и ще е по-красноречиво от всичко, което някога си споделял във фесйбук. Само виж какво риалити става тук на твой гръб или този на авторите на подобни теми.

Тук смятам да кажа следното. Когато аз съм писал на някои от тези, или не си е личало, че са с наднормено тегло ИЛИ на години са изглеждали по-големи.
    "Изглеждали по-големи" не е оправдание, освен ако те самите умишлено не са те излъгали за възрастта си изричайки за това категорична лъжа като "на 20 съм". Съмнявам се да не си се интересувал на колко са. По закон можеш да бъдеш подведен под отговорност за всичко, което правиш с лице, което е ненавърило 18.

В случая на тази дебелата, на снимките далеч не изглеждаше така както наживо, говоря ви, че аз 60кг, а тя много над, това се разбра наживо.
    Ок, след като имаш критерии да е с хубаво тяло, ти трябва да се замислиш също какво предлагаш. Колко си висок и колко тежиш? Кажи си обаче честно, защото на снимките ти не си личи съвсем.

Откъм 16 годишната, още преди да пиша на мен ми изглеждаше на по-голяма, затова й писах. И по принцип страня от такива. Защо обаче съм излязал с нея въпреки, че разбрах след това на колко е, е една моя грешка която осъзнах не твърде късно. Но не съм я искал само за секс. По принцип гледам дългосрочния вариант(по възможност, но това вече си е чист късмет), което няма как да стане с такива малки.
    Ето пак потвърждаваш, че знаеш на колко са момичетата, с които си пишеш. Това "изглеждаше ми по-голяма" не е оправдание.

Прав си, с малки няма бъдеще по принцип, позволих на емоции да ме заблудят, но се осъзнах навреме и не бих повторил пак такова нещо. Но не си търся 'жертви', нито жени само за секс. Така че тук си достигнал до това заключение неправилно.
    Не казвам "жертви" в смисъл на това, че ще ги нарежеш на парчета и после ще ги изхвърлиш в контейнерите за смет. Но какво друго би търсил в 16 годишно момиче (та това е 9-ти -10-ти клас!) освен секс?

Откъм заможност, тук си прав, не съм. Но ако ми се получат идеите, смятам това да се промени. И аз бих искал апартамент в София. Близко бях до такъв, но много са високи цените.
    Да, добра идея е да се замогнеш.

И коя е моята категория?
    Не знам. Ти ще кажеш каква мислиш, че е тя. Опиши какво искаш.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    А правиш ли разликата, че между това да имаш фейсбук профил и това да споделиш историята си тук разликата е голяма. Това, което се напише тук за теб ще остане и ще е по-красноречиво от всичко, което някога си споделял във фесйбук. Само виж какво риалити става тук на твой гръб или този на авторите на подобни теми.

"Изглеждали по-големи" не е оправдание, освен ако те самите умишлено не са те излъгали за възрастта си изричайки за това категорична лъжа като "на 20 съм". Съмнявам се да не си се интересувал на колко са. По закон можеш да бъдеш подведен под отговорност за всичко, което правиш с лице, което е ненавърило 18.

Ок, след като имаш критерии да е с хубаво тяло, ти трябва да се замислиш също какво предлагаш. Колко си висок и колко тежиш? Кажи си обаче честно, защото на снимките ти не си личи съвсем.

Ето пак потвърждаваш, че знаеш на колко са момичетата, с които си пишеш. Това "изглеждаше ми по-голяма" не е оправдание.

Не казвам "жертви" в смисъл на това, че ще ги нарежеш на парчета и после ще ги изхвърлиш в контейнерите за смет. Но какво друго би търсил в 16 годишно момиче (та това е 9-ти -10-ти клас!) освен секс?

Да, добра идея е да се замогнеш.

Не знам. Ти ще кажеш каква мислиш, че е тя. Опиши какво искаш.
    Интересувам се от възръстта разбира се, повечето като съм разбрал, че са малки и край, дотам. Но тази на 16 беше една моя грешка, знам ги законите какви са, и затова доста мислих през дните и накрая и казах, че нищо няма да стане, възръстовата разлика беше твърде голяма. Но, не съм я искал за секс само, ако някъде имах заблуда за връзка, доста бързо осъзнах че няма как да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си