.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от pappa Виж мнението
    Не съм споменал че не искам да давам пари. А че няма смисъл от пуканки в киното според мен.
    То така може по същата логика и от напитки да няма смисъл в киното понеже там не ходиш да пиеш кола, а да гледаш филм.
    Киното трябва да е хубаво преживяване. А не 2 часа да е залепено за една седалка момичето и да стои гладно и жадно през цялото това време. Човешко е да ожаднее или да й потекат лигите като чуе, че около вас нормалните хора ядат пуканки и пият кола. Това е ситуация, която не можеш да избегнеш. Ама сигурно сега ще кажеш "Я па я! Да е яла и пила вкъщи! Не стига, че на кино я водя ами сега иска да пие и да яде.. Е аз да не съм Рокфелер?!"
    Опитай се да разбереш какво ти казвам, а не да се сърдиш като малък дрисльо, който си е помислил, че го обиждат на беден.
    Последно редактирано от TrollFactory : 10-05-2018 на 14:17

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    То така може по същата логика и от напитки да няма смисъл в киното понеже там не ходиш да пиеш кола, а да гледаш филм.
    Киното трябва да е хубаво преживяване. А не 2 часа да е залепено за една седалка момичето и да стои гладно и жадно през цялото това време. Човешко е да ожаднее или да й потекат лигите като чуе, че около вас нормалните хора ядат пуканки и пият кола. Това е ситуация, която не можеш да избегнеш. Ама сигурно сега ще кажеш "Я па я! Да е яла и пила вкъщи! Не стига, че на кино я водя ами сега иска да пие и да яде.. Е аз да не съм Рокфелер?!"
    Опитай се да разбереш какво ти казвам, а не да се сърдиш като малък дрисльо, който си е помислил, че го обиждат на беден.
    А ти като си толкова в час с тея работи защо киснеш в teen форум с снимка на един буклук на профила. А не ходиш да черпиш ?
    Последно редактирано от Juli19 : 10-05-2018 на 14:30

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от pappa Виж мнението
    А ти като си толкова в час с тея работи защо киснеш в teen форум с снимка на един буклук на профила. А не ходиш да черпиш ?
    Не може така да говориш за този човек! На малкия пръст не може да му стъпиш! Нито сега, нито след 1000 години. И ще съжаляваш за това, което говориш по негов адрес и ти го гарантирам.
    Също така с това си отношение няма да прокопсаш далеч в живота, нито с жените, нито с парите. Ще си умреш мишкар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си