.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 248

Hybrid View

Имам сериозен проблем! Много хора могат да ме упрекват, но имам нужда от съвет и насока. Декември месец ставам на 16 и имам сериозен приятел на 19. Скоро научихме, че съм бременна. И ДВАМАТА ИСКАМЕ ТОВА ДЕТЕ ДА СЕ РОДИ! Проблемът е там, че майка ми е луда алкохоличар и отказва да приеме че ще си имам бебе и ме принуждава да направя аборт, а баща ми не взима участие по въпроса, защото не се интересува не живея с него. Искаме да задържим бебето, но се консултирахме с адвокати и социални грижи и ни посъветвана да махнем бебето, защото ще съдят приятеля ми. Да вметна само, че искаме да сключим брак, но нямаме съгласие от майка ми. Имам час утре сутрин за аборт, но не мога да проумея факта и знам, че ако го направя ще съжалявам цял живот. Помогнете!!!

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Elenakaradjova Виж мнението
    Имам сериозен проблем! Много хора могат да ме упрекват, но имам нужда от съвет и насока. Декември месец ставам на 16 и имам сериозен приятел на 19. Скоро научихме, че съм бременна. И ДВАМАТА ИСКАМЕ ТОВА ДЕТЕ ДА СЕ РОДИ! Проблемът е там, че майка ми е луда алкохоличар и отказва да приеме че ще си имам бебе и ме принуждава да направя аборт, а баща ми не взима участие по въпроса, защото не се интересува не живея с него. Искаме да задържим бебето, но се консултирахме с адвокати и социални грижи и ни посъветвана да махнем бебето, защото ще съдят приятеля ми. Да вметна само, че искаме да сключим брак, но нямаме съгласие от майка ми. Имам час утре сутрин за аборт, но не мога да проумея факта и знам, че ако го направя ще съжалявам цял живот. Помогнете!!!
    Ако сте роми не би трябвало да има проблем. Но щом някой от родителите ти е достатъчно адекватен, за да настоява за аборт, вероятно не сте. Но не знам защо и за какво ще го съдат твоя приятел като по закон след 14 годишна възраст няма проблем. Виж тук: https://bg.wikipedia.org/wiki/Възрас..._Европа
    Но като цяло по-добре да абортираш. Или според теб училището не е важно? Ако нямаш образование ще станеш най-много хигиенистка, защото даже и на някоя каса, където само ще маркираш стоки не биха те взели. И се замисли, кой ще го гледа чавето? Или хоп, при теб принципът е "правиме деца и ги даваме на наще"? Ти си безотговорен човек без капка мозък! А тоя, който е свършил в теб и те е забременил какъв е? Можеш ли да му имаш доверие наистина?
    Последно редактирано от Rengur : 10-17-2018 на 13:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си