dotcom1, от това, което си написал досега, се изгражда частичен "образ", че си по голям от хората отзовали се в твоята тема, вероятно като цяло във форума. Т. е. ти си някъде на 28/30+. И търсиш съвети от по малките от теб? А форума, откъде знаеш, за него? Tа, не е ли написано 'teen'problem. И решаваш да влезеш тук и да искаш съвет от вероятно по не опитните от теб, макар и опита(житейският) да е относителен, за всеки дори на една и съща възраст.
Обаче оставаш с впечатлението, че си имаш опита и самочувствието и способността да овладяваш такива ситуации. Ха, че кой без опит или с малко опит ще му стиска да се зарибява поредни вечери подред с най-яката мацка в квартала?! Та, да не забравяме, че най-яката първо избира. Тя нямаше да те избере, ако беше неловък тип или от рода, не искам да говоря категорично, но в повечето случаи, е така.
Сериозно , кой , мениджър ключови клиенти , пише , запетаята така. Нали , ако беше писал , с 5 прази пространства пред и след запетаята , във фирмата , която работиш , щяха все някога , да те запитат , защо пишеш така.
Не отгатвам каква е причината да се регистрираш и да създадеш тема, но е с цел. И ми е любопитно каква?
Dotcom1 - още един hint, че определено си по голям. Да, всеки, който малко или много е запознат с икономика и финанси, ще е поне чувал, за дотком и това, което се случи с тях и други. Но от тогава насам са минали 18 години
Пиши на ЛС, ако не искаш да отговориш тук.
П. П. И да не се обидиш от коментара ми, просто съм, много, много любопитен...
9999 = дотком1?