Цитирай Първоначално написано от dotcom1 Виж мнението
Хахаха, да и на мен ми стана смешно. Ще се въздържа от това да давам информация за фирмата, че нали знаеш- света е малък и шефа дебне от всякъде хаха.

Та новото от мен е, че съм в предизвестие. Да, реших се, напускам и ще развивам собствения си бизнес.
Интересното беше, че след като си подадох молбата в понеделник тази седмица още същата вечер получих обаждане .
Беше мацката, гузна, изпитваща вина за случващото се и ме покани да се видим да говорим.Разбрахме се за петък, тоест довечера ще се видим.На вечеря, нямам намерение да ходя у тях, поне за сега . Явно си личи, че има някакъв интерес към "бъдещо развитие на нещата". Вече съм спокоен, като че ли товар падна от раменете ми.След като вече не работя при тях, можем спокойно да си правим секс, пък и защо не връзка дори. Утре очаквай подробности!

Относно това и аз съм влизал в сайта преди 8-9 години и от там така и също не виждам нищо странно да съм на 24г. и да ровя тук.

Поздрави!!
Браво брат. Поздравление за мацката. Ама виж на лично поне да ми беше написал фирмата Аз чисто бизнес се интересувах А щом с момата така са се развили нещата, забрави за това да ставаме баджанаци Очевидно ти си я харесваш и тя те жегва. Но много бързо напусна нещо. Два месеца на работа и хоп довиждане. Вземи разкажи продължението на историята след довечера, че ми е малко като сериал работата: Нашият герой напуска престижна работа във фирмата на деспотичния баща на девойката в името на любовта! xaxaxaxa