- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Форума за бъдещи мами
Вие не знаете за какво говорите, защото не сте стъпвали в тези обувки! За да защитавате тезите си трябва първо да ги обуете и тогава картинката ще ви се изясни на всеки поотделно. Аз съм за аборта и именно, защото съм обул въпросните чепици. Не знам какво е направила мацката по казуса, но според мен акъла й в момента е в гащите й, а сърцето й в тези на пича. И за пореден път се доказва тезата "Навършиш ли 18, край със сексът с непълнолетни ученички!". На 16 години един човек не знае пикае ли му се или е влюбен...., или му се чу*а. И аз съм бил на 16, бил съм и на 19, сега съм на повече и правя разликата. И знам, че тогава мислих по един начин, а сега мисля по съвсем различен. Ще схванете какво имам предвид, но след време. Успех на мацката, а вие спрете да се джафкате за неща, които не са ви опряли до гъза и няма как да знаете. Лесно е да разсъждаваш на гърба на друг, но на твоят е доооооста по-различно. Аз направих дете, всъщност го направихМЕ умишлено и въпреки това смятам, че беше грешка. Но животът е сложен и нещата не винаги се развиват така както ни се иска. Пожелавам ви безпроблемен и НЕ объркан живот.
Бях сигурен, че някой ще напише нещо такова и може би има защо. Но за един егоист без морал и ценности "антиморалните неща са морални". Специално за бременност съм страничен наблюдател, но някои други неща съм/ги преживял/вам и на 100% застъпвам мнението си.
Явно за вас детето е играчка, то няма чувства и вие можете да си играете с него безнаказано все едно е някаква кукла.
Всеки ще си носи отговорностите за постъпките.
Дано поне ти/вие да не си/сте го изоставил/и, както правят повечето "непутки".
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Всеки човек е егоист. Бил съм на лекция, на която ми го доказаха. Така че ти не си по различен от нас останалите в това отношение. Просто си седнал зад един екран върху който можеш да се изкараш какъвто искаш и си щракаш, и щракаш бутоните на клавиатурата. Аз не се сърдя когато някой ме нарече егоист. Когато човек познава себе си, се справя много по-добре във възникналите ситуации, защото знае на кое свое качество може и на кое не може да разчита![]()
Именно защото детето не е играчка, затова го отлагах повече от 10 годиниНо идва момент, в който трябва да преминеш на следващото ниво и да се изправиш срещу страховете си. И не на последно място - дете се прави тогава, когато имаш точният човек до себе си. А понякога се оказва, че след направата на "чавето", човекът до теб не е правилният! Това е тема която дори не е за чат. Но може да се видим и да ти обясня някои неща, през които все още не си минал в живота, а пък ти да си прецениш на какво да се уповаваш.
За момента не СМЕ си изоставили детето. Все пак още не е излязло. Но в петък можеш пак да ме питаш![]()
Всеки човек в някое отношение е егоист, но конкретно в ТОВА АЗ не съм. Мога да ти кажа, че изключително много мразя да си споделям любимата вафла, е, тук съм егоист, но ако някой има по-голяма нужда от нея, АЗ ще му я дам. Ако искаш казвай, че не мога да си представя какво е да си в подобна ситуация или каквото и да е друго, АЗ съм твърдо зад мнението ми.
За тези неща отчасти говорех.
"А понякога се оказва, че след направата на "чавето", човекът до теб не е правилният!" и заради грешката на "родителите" му, то няма да види живот. Не забравяй, че следващото ти дете надали ще е преродено сегашното, въпреки че не е излезнало - това го разбирай както искаш.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Всъщнот нашето ще види. Но от мен да знаеш - Бебе не е от деня на зачеванеПърво е ембрион, после е зародиш и чак след това е бебе. Така че ако го махнеш преди да е бебе, е все едно да изпикаеш яйцеклетка.
Напомняш ми за едно момиче, което познавах до преди месец. Тя има много интересна житейска история в тази посока.
абстрахирам се от спора ви
при положение че ДНК на родителите ще бъде приблизително еднакво, това не означава ли, че и резултата в общия случай ще бъде приблизително един и същи?
мисля, че по-голямо влияние за това как ще се развие детето оказва начина на отглеждането му
Не!
Яйцеклетките и сперматозоидите съдържат половината (23) от броя хромозоми в човешкото тяло (46).
Различните сперматозоиди и яйцеклетки, идващи от едни и същи баща и майка, могат да съдържат различен набор от 23 хромозоми.
Те пак идват от теб, но това са различни части от теб, а не еднакви! Затова само еднояйчните близнаци са генетично еднакви, а другите бебета не, дори да са от едни и същи родители!
Това отговаря ли на въпроса ти?
да, бе ясно, че няма да бъдат напълно еднакви, не оспорвам
според някои източници всеки сперматозоид съдържа около 37.5 MiB данни. част от тези данни съвпадат/си приличат, докато друга част е уникална за всеки един от тях. това означава, че ще има малки генетични разлики. както е при братята и сестрите. и въпреки това ще си приличат/ще имат много общо.
все още съм на мнение, че главното, което определя развитието на личността, е след раждането
Ти хубаво не искаш, но заявяваш, че си наясно с последиците и отговаряш за тях, спукването на кондома вече може да е от некачествена производителност, за което ти нямаш вина, простено ти е! Преди няколко страници казах, че всеки би си помислил за аборт, но не всеки би го направил.
Да, поемаш я, много добре си знаел последиците и какво може да се случи, но после се оправдаваш и се изкарваш невинен, защото не искаш да гледаш не кое да е бебе, а твоето бебе. Не знам дали си забелязал, но много по-голямата част от абортиращите могат да си позволят доста луксове, просто техните интереси са им по-важни от тези на някой друг и се оправдават с факта, че са малки или не са готови (Не говоря за всички, които се оправдават по този начин, а за много голяма част от тези). Можеш да отговаряш за удоволствие, но не и за задълженията от него, които ти много добре ги знаеш, окк.
Изместваш абсолютно темата и ме клеветиш. Никъде не съм споменавал за забрана, поне на презервативите, те могат да служат за предпазване от зарази, не само от отговорности. Казах това "поне", защото явно според теб/вас, това, че съм против абортите означава, че съм за забраната им. Е, това не е така, ако оплождането е фактор вследствие на кръвосмешение или е сигурно, че индивидът ще е някаква тотална каша..![]()
Да е живо и здраво!
Не е, то е подготовка за човек, изпълнение на съществуването му - развитие и създаване на бебето, и не, абортът не е като да си изхвърлиш пениса!
.....
Вече водихме и този спор. Върни се 2-3 страници назад.
Нека да ти напомням. Не знам как да тълкувам второто, при положение че аз не мога да кажа, че се занимавам твърдо с премахване на бебета, горе-долу е една петдесета от интересите ми![]()
Цеца и Ваньо имат момче на 1 годинка, Гошо. След 2 години им се ражда друго момче, Пешо. Пешо "приблизително еднакъв" ли е като Гошо?
Белият геноцид
Еврейското превъзходство