Цитирай Първоначално написано от 9999 Виж мнението
Вие не знаете за какво говорите, защото не сте стъпвали в тези обувки! За да защитавате тезите си трябва първо да ги обуете и тогава картинката ще ви се изясни на всеки поотделно. Аз съм за аборта и именно, защото съм обул въпросните чепици. Не знам какво е направила мацката по казуса, но според мен акъла й в момента е в гащите й, а сърцето й в тези на пича. И за пореден път се доказва тезата "Навършиш ли 18, край със сексът с непълнолетни ученички!". На 16 години един човек не знае пикае ли му се или е влюбен...., или му се чу*а. И аз съм бил на 16, бил съм и на 19, сега съм на повече и правя разликата. И знам, че тогава мислих по един начин, а сега мисля по съвсем различен. Ще схванете какво имам предвид, но след време. Успех на мацката, а вие спрете да се джафкате за неща, които не са ви опряли до гъза и няма как да знаете. Лесно е да разсъждаваш на гърба на друг, но на твоят е доооооста по-различно. Аз направих дете, всъщност го направихМЕ умишлено и въпреки това смятам, че беше грешка. Но животът е сложен и нещата не винаги се развиват така както ни се иска. Пожелавам ви безпроблемен и НЕ объркан живот.
Бях сигурен, че някой ще напише нещо такова и може би има защо. Но за един егоист без морал и ценности "антиморалните неща са морални". Специално за бременност съм страничен наблюдател, но някои други неща съм/ги преживял/вам и на 100% застъпвам мнението си.

Цитирай Първоначално написано от 9999 Виж мнението
Аз направих дете, всъщност го направихМЕ умишлено и въпреки това смятам, че беше грешка.
Явно за вас детето е играчка, то няма чувства и вие можете да си играете с него безнаказано все едно е някаква кукла.
Всеки ще си носи отговорностите за постъпките.
Дано поне ти/вие да не си/сте го изоставил/и, както правят повечето "непутки".