Първоначално написано от
TrollFactory
По-полека, че ще се пръснеш от злоба заради някакъв форум. Казаха ти го и други хора освен мен каква си, така смятам, че може вече да си вземеш бележка и да изчезнеш в небитието. А колкото до твоят малоумен анализ, в опитите си да сглобиш някаква история за мен фантазията ти е дала смехотворен резултат далеч от истината. Разказ, от който само прозират мащабите на простотията и злобата, които са обладали цялата ти личност. За какво точно се бориш в тази тема? Истината за себе си няма вече как да я скриеш нападайки другите. Стават жалка. Смешно е желанието ти да се караш с другите винаги, когато ти кажат, че не си права. Колко пъти още ти трябва да ти го кажат. А ти продължаваш да скачат на всички участници тук все едно не си ти самата тази, която участва като главен герой в собствената си история. Е, питам аз, не е ли време да се извиниш и да подвиеш опашка? Какво лошо ти казваме толкова с това, че меко казано поведението ти не е красиво и е хубаво поне, ако ще си толкова гадно човешко същество, да не го афишираш по форумите. Току виж и "Иван" прочете и ти види сеира...
пп. Имаш правопис като на хваната от малцинствата.
пп2. Уикендите си имам много по-добри и вълнуващи занимания от това да спя на клавиатурата като теб, чакайки да се появи някого, с когото да се заяждам.