.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Лошия Виж мнението
    Пич, прочети си поста, май ти си по-неграмотен. Пишеш неграмотно, а правиш забележки!!! Баси Къв смях.
    Грешките ми са печатни (т.е. от бързане), а не правописни.

Иначе с авторката свързахте ли се? Ще й бъдеш ли третия любовник тази седмица?

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението

Т.е. Пишеш като пещерен човек! Бати майтапа си ти. Кво ми се обясняваш не съм те питал, а и имаш повече грешки от дете в трети клас. И не само правописни ами и пунктуационни... Тръгнал на другите да прави забележки...

Т.е. Пишеш като пещерен човек! Бати майтапа си ти. Кво ми се обясняваш не съм те питал, а и имаш повече грешки от дете в трети клас. И не само правописни ами и пунктуационни... Тръгнал на другите да прави забележки...
    Не се обяснявам на теб, а на другите, които евентуално, ако прочетат поста ти биха могли да бъдат въведени в заблуждение, че погрешните представи, които втълпяваш за мен са в действителност така. А те не са. Освен това: неграмотен си ти! Сигурно си и от село и кенефът ти е на двора.
    Последно редактирано от TrollFactory : 01-30-2019 на 09:06

Не се обяснявам на теб, а на другите, които евентуално, ако прочетат поста ти биха могли да бъдат въведени в заблуждение, че погрешните представи, които втълпяваш за мен са в действителност така. А те не са. Освен това: неграмотен си ти! Сигурно си и от село и кенефът ти е на двора.
    Те другите да не са прости и да не могат да четат? Като някоя кифла седнал да се обяснява! Мъж ли си, кво си? Смешен си!

Какви са, ако не правописне бе, паляк? Ти изобщо знаеш ли значението на думите? Думата "правопис", имаш ли идея какво означава? Били печатни Пича е много прав - "Бати майтапа си ти". Да не говорим, че имаш и смислови грешки. Това означава, че тотално си зле с българската граматика - морфология и ала-бала. Не мога да разбера, как един ученик като теб може да е толкова неграмотен.

И не на последно място:
    Не бях ли аз третият на Елиа за тази седмица? Май и по математика не си много добре.

Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    1. След като ти си позволяваш, да анализираш хората и да ги критикуваш, значи могат и те да анализират теб!
    Не съм казал никъде, че не обичам да ме анализират, а просто че темата си е твоя и е проява на лош вкус да анализираш другите. Ако аз бях наред да бъда анализиран, щяхме да сме в друга тема и раздел. Но сега ти си пуснала темата и хем с това даваш съгласието си, че ще получиш мнения от непознати, хем после се ядосваш какво им е мнението и ги нападаш, въпреки че най-непристойното поведение демонстраш ти. Най-малкото, с цялото си поведение в темата показваш колко много се гордееш от постъпките си, които не само аз, а и други вече разкритикуваха като леко поведение. Какво повече искаш?

2. Когато правиш забележка на някого за нещо, първо погледни себе се. Особено щом ти си пет пъти по- неграмотен и не знаеш родния си език.
    Направил съм съвсем човечно забележките си. Не виждам защо ми се нахвърляш. Това твоето грачене си е просто излишна простотия и както вече казах, също така и проява на лош вкус. Държиш се като селска доячка, а не като дама за каквато уж имаш претенции, че си надигайки такъв голям вой в случай, че някой тук те засегне по темата за това колко тежиш.

3. Ако животът ти беше чак толкова вълнуваш, едва ли щеше точно на мен да ми обясняваш!
    Ти за моя живот не се безпокой. Достатъчно вълнуващ е независимо какво си мислиш за мен.

4. Истината е че си жалък и всеки може да го разбере стига да прочете как и какво пише!
    Не драга, друга е истината! А тя е, че си много лека и вече ти го казаха куп хора в тази тема. Какво повече искаш?
    5. Време ти е да се спреш, защото само се излагаш! Неграмотник!
    Хахахаха! А ти не се ли излагаш с това, че не намираш лекото си поведение за срамно? Какво биха казали родителите ти, ако питаш тях за това дали добре си постъпила с любовниците си?

Ти нападаш, после Що ме нападате.Словореда ти е брутално тъп, а в комбинация с правописа удари дъното пич! Хой да учиш БЪЛГАРСКИ!
    По неграмотен човек от теб няма! Най-скофти е, че не чаткаш колко си зле!!!!!!

Първо, дума "Хой" също няма в българския език!
    Второ, дума "скофти" също няма в българския език! Провери сам своя речник преди да критикуваш този на другите! Глупак!

Темата се заключва поради постоянни обиди и заяждания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си