.
Отговор в тема
Страница 405 от 451 ПървиПърви ... 305355395401402403404405406407408409415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 101 до 10 125 от общо 11257
    Много обичам да харча пари!
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Разбрахме се най-накрая за снимки и уж всичко е шест, ще видим пак кво-що, защото има още 5 дни до тогава и всичко може да стане. Включително и ни избиха балансите и на двамата днес с това уреждане. Дано се получи всичко къ си требе, щото ни излезе и още нещо за снимки, което ще отнеме доста време и доста нерви, вероятно. И още повече уговорки. Колкото ми хареса всичко предния път, толкова и си изпилих нервите с глупости, а пък за него - да не говорим въобще. И с тая премиера дано всичко е в ред, щото и на нея ще е някакъв ужас, предполагам. Всичко е див дармадан, щото сме твърде много замесените.
    Трябва ей сега да доизчистя и да ида да разходя куч. И, разбира се, душче требе да си взема, де.
    Почти цял ден нищо адекватно не се свърши, щото чаках това и онова... Рядко не-градивен ден. Дори не стигнах да си чета книжката.
    Ожещала съм да свърша една работа и тия дни трябва, преди да стане късно. Всъщност, две неща, де.
    Иначе е бая сложно да се организираш да сътвориш неща след почивка, още си мисля за мястото и а-О. Искам там пък!
    квак

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    С учене, амбиция, работа, честен труд, упоритост, много провали и още повече успехи?

Пък и тя каза "да харча пари", не е казало колко, може да е говорила за 10 лева
    Бейби, как са ти паричките, колите и имотите? Никакъв те няма тия месеци, ебасимус... Само обещаваш да ме водиш на Малдивите и бегаш, бате.
    квак

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Бейби, как са ти паричките, колите и имотите? Никакъв те няма тия месеци, ебасимус... Само обещаваш да ме водиш на Малдивите и бегаш, бате.
    Оо бебчо, много съм зает напоследък... Иам да върша куп глупости, не остава време..
    Трябва да се разпуска де.. ;д
    Тва лято мое да измислим нещо..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Оо бебчо, много съм зает напоследък... Иам да върша куп глупости, не остава време..
    Трябва да се разпуска де.. ;д
    Тва лято мое да измислим нещо..
    За Малдивите ако е, съгласна съм. :ддд
    квак

Мне, не обичам да изкарвам пари. Ставам в 6 за удоволствие и здраве, след това отивам в офиса, където напоследък прекарвам по 10+ часа за разнообразие и по цял ден се въртя на един стол, докато други хора ми подготвят чертежите.
    Де да бях една работлива, ама аз от мързел и безработие, днес пак в 9:30 вечерта ще се прибера. Ама найсе.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Мне, не обичам да изкарвам пари. Ставам в 6 за удоволствие и здраве, след това отивам в офиса, където напоследък прекарвам по 10+ часа за разнообразие и по цял ден се въртя на един стол, докато други хора ми подготвят чертежите.
    Де да бях една работлива, ама аз от мързел и безработие, днес пак в 9:30 вечерта ще се прибера. Ама найсе.
    Така е като не си хващаш богато полицайче-връзкар като мен...

Извън спама: Някой, дето се занимава с фотография има ли тук? Трябват ми насоки за онлайн уроци, линкове с идеи и някакви такива неща, като става въпрос за човек, дето буквално сефте хваща фотоапаратче и не знае въобще кво-що. Не че е сложно да си намеря, сложно е да знам кое е адекватно като урок.
    квак

Извън спама: Някой, дето се занимава с фотография има ли тук? Трябват ми насоки за онлайн уроци, линкове с идеи и някакви такива неща, като става въпрос за човек, дето буквално сефте хваща фотоапаратче и не знае въобще кво-що. Не че е сложно да си намеря, сложно е да знам кое е адекватно като урок.
    Така е жено, ние богатите полицайчета връзкари - грам работа не пипаме, по цял ден седим вкъщи и се излежаваме докато торби с пари се сипят върху нас. ;д

Нали не казвам, че всеки ден ставам в 6:30 и си лягам в 12 + но..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-02-2019 на 11:14
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на tori
    Така е жено, ние богатите полицайчета връзкари - грам работа не пипаме, по цял ден седим вкъщи и се излежаваме докато торби с пари се сипят върху нас. ;д
    Сигурна съм, скъпи. :3
    квак

Знаеш ;д
    Dr. Gregory House

Ми ти си ги окупирала, аз не мога да се вредя. Пък и ме залъга един Неполицай и невръзкар и ме държи вече почти 2 години
    Иначе пробвай в Pinterest, аз предимно от там съм се учила и гледам уроци и идеи. Мога да ти пратя някои на ЛС

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Ми ти си ги окупирала, аз не мога да се вредя. Пък и ме залъга един Неполицай и невръзкар и ме държи вече почти 2 години
    Иначе пробвай в Pinterest, аз предимно от там съм се учила и гледам уроци и идеи. Мога да ти пратя някои на ЛС
    Е, ест, че съм ги окупирала... Нали и аз требе да сложа нещо в уста?!
    Пращай, иначе, щото ме учат уж ама човека е яко зает и не искам да преча постоянно с "как да снимам това?", същевременно искам напредък...

Он: Епа, срещата беше мнооооого ползотворна! Рядко градивно събиране, доста неща се изгладиха и измислиха, още повече идеи се хвърлиха във въздуха за дообмисляне, включително има вече и яснота някаква, и всичко. Наистина - рядко градивно се получи. Оптимистично съм настроена.
    Последно редактирано от tori : 04-02-2019 на 20:36
    квак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Много обичам да харча пари!
    Мисля си разни неща по този въпрос, ако някой проявява интерес, ще му споделя.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Фен
    обръснах мустаците на дриймуолкър

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Няма смисъл да падаш на нивото им. Самият факт, че на някого не му е изнасяло написаното и се е оплакал, показва, че явно се срамува от нещо.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Хайде давай сподели.
    Нека позная, ще питаш отново как си вадя парите - Завърших Bachelor of Science in Architecture преди 3 години и си работя по специалността. Колко получавам нямам намерение да пиша понеже на никого не му влиза това в работата, информацията за average pay може да се намери с няколко клика в гугъл. Още някакви въпроси за финансовото ми положение и от къде идват парите които харча?
    Последно редактирано от HollyGolightly : 04-02-2019 на 22:26

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Хайде давай сподели.
    Нека позная, ще питаш отново как си вадя парите - Завърших Bachelor of Science in Architecture преди 3 години и си работя по специалността. Колко получавам нямам намерение да пиша понеже на никого не му влиза това в работата, информацията за average pay може да се намери с няколко клика в гугъл. Още някакви въпроси за финансовото ми положение и от къде идват парите които харча?
    Чакай, чакай, ти ходиш на работа? Нямаше ли някакъв богат чичко? :D

Супер фен Аватара на TrollFactory

Хайде давай сподели.
    Стига си бягала от въпросите! Сигурно не печелиш много, ако за меркантилните ти мечти ти трябва богат чичко. Както виждаш, всички тук знаят за мистериозния богат възразстен мъж:
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Поне кажи на колко е.

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението

Ти ще ме викнеш пак да си играем пред блока, ама аз няма да дойда! Виж ги че са с изоставане и сега ще вземат да ти повярват
    Нямам чичко, живея с един младеж, който кара кола по-стара от моята! Но за сметка на това е висок със сини очи и ме носи на ръце, понякога дори буквално, а аз никак не съм лека, та това си е за възхищение. И ме обича, ама аз пък го обичам повече

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Супер фен Аватара на TrollFactory
    а аз никак не съм лека, та това си е за възхищение.
    Какво ти възхищение? За съчувствие си е "младежа", ако си хипопотам и чупиш кантара на месокомбинат родопа! А и на неговите години си рискува здравето да те пренася, горкия, тц, тц,тц!!! И ще сме сигурни колко е младеж само, ако кажеш на каква възраст е и бъдеш честна!

Да, хипопотам… той За това ме и носи, Щото съм трудно подвижна. Не мога да те приема на сериозно, за това и не мога да ти отговарям без сарказъм. А като кажа на колко е, трябва ли и копие от родилния акт да му кача, че да сме сигурни?
    Въобще дай ми една причина защо си решил че излизам с възрастен мъж?

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Оооооооо, мноооогооооо е приятно да прекараш няколко часа в компанията на човека си и камара кучета в кучешкия парк. :3 Много е приятно, няма второ такова нещо просто. Пихме си кафе двамата, говорихме със собствениците на другите гадове, смяхме се, играхме си с кончетата... За малко забравих за проблемите, които имаме с проекта, дето сме се хванали... А те никак не са малко, всъщност. Направо днес ми скъса нервичките единия с тва колко е прост. От друга страна, обаче, се изгледиха доста въпроси по работата на всеки от замесените и това е нещо доооста хубаво. Докато не видя всичко в завършен вариант, не смятам, че ще мирясам въобще.
    И ми намериха много уроци от ютуба за снимането, за което съм доста доволна. И разни уроци имам хвърлени, които са свързани със обучението на Куч. Имам да тренирам малко, но и това ще стане. И довършителни работи имам по проекта...
    квак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Няма смисъл да падаш на нивото им. Самият факт, че на някого не му е изнасяло написаното и се е оплакал, показва, че явно се срамува от нещо.
    Явно да!
    Сигурно ако бяхме в някоя извратена страна, щеше да заведе дело срещу мен за пари !
    Хайде давай сподели.
    Нека позная, ще питаш отново как си вадя парите...

Още някакви въпроси за финансовото ми положение и от къде идват парите които харча?

Въобще дай ми една причина защо си решил че излизам с възрастен мъж?
    Кажи на колко години е !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Фен
    играх си с циците на анонимна:д

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertMeaw Виж мнението
    играх си с циците на анонимна:д
    И кво?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си