- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Много обичам да харча пари!
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Разбрахме се най-накрая за снимки и уж всичко е шест, ще видим пак кво-що, защото има още 5 дни до тогава и всичко може да стане. Включително и ни избиха балансите и на двамата днес с това уреждане. Дано се получи всичко къ си требе, щото ни излезе и още нещо за снимки, което ще отнеме доста време и доста нерви, вероятно. И още повече уговорки. Колкото ми хареса всичко предния път, толкова и си изпилих нервите с глупости, а пък за него - да не говорим въобще. И с тая премиера дано всичко е в ред, щото и на нея ще е някакъв ужас, предполагам. Всичко е див дармадан, щото сме твърде много замесените.
Трябва ей сега да доизчистя и да ида да разходя куч. И, разбира се, душче требе да си взема, де.
Почти цял ден нищо адекватно не се свърши, щото чаках това и онова... Рядко не-градивен ден. Дори не стигнах да си чета книжката.
Ожещала съм да свърша една работа и тия дни трябва, преди да стане късно. Всъщност, две неща, де.
Иначе е бая сложно да се организираш да сътвориш неща след почивка, още си мисля за мястото и а-О. Искам там пък!
квак
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мне, не обичам да изкарвам пари. Ставам в 6 за удоволствие и здраве, след това отивам в офиса, където напоследък прекарвам по 10+ часа за разнообразие и по цял ден се въртя на един стол, докато други хора ми подготвят чертежите.
Де да бях една работлива, ама аз от мързел и безработие, днес пак в 9:30 вечерта ще се прибера. Ама найсе.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Така е като не си хващаш богато полицайче-връзкар като мен...
Извън спама: Някой, дето се занимава с фотография има ли тук? Трябват ми насоки за онлайн уроци, линкове с идеи и някакви такива неща, като става въпрос за човек, дето буквално сефте хваща фотоапаратче и не знае въобще кво-що. Не че е сложно да си намеря, сложно е да знам кое е адекватно като урок.
квак
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-02-2019 на 11:14
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Знаеш ;д
Dr. Gregory House
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Е, ест, че съм ги окупирала... Нали и аз требе да сложа нещо в уста?!
Пращай, иначе, щото ме учат уж ама човека е яко зает и не искам да преча постоянно с "как да снимам това?", същевременно искам напредък...
Он: Епа, срещата беше мнооооого ползотворна! Рядко градивно събиране, доста неща се изгладиха и измислиха, още повече идеи се хвърлиха във въздуха за дообмисляне, включително има вече и яснота някаква, и всичко. Наистина - рядко градивно се получи. Оптимистично съм настроена.
Последно редактирано от tori : 04-02-2019 на 20:36
квак
обръснах мустаците на дриймуолкър
Хайде давай сподели.
Нека позная, ще питаш отново как си вадя парите - Завърших Bachelor of Science in Architecture преди 3 години и си работя по специалността. Колко получавам нямам намерение да пиша понеже на никого не му влиза това в работата, информацията за average pay може да се намери с няколко клика в гугъл. Още някакви въпроси за финансовото ми положение и от къде идват парите които харча?
Последно редактирано от HollyGolightly : 04-02-2019 на 22:26
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Ти ще ме викнеш пак да си играем пред блока, ама аз няма да дойда! Виж ги че са с изоставане и сега ще вземат да ти повярват![]()
Нямам чичко, живея с един младеж, който кара кола по-стара от моята! Но за сметка на това е висок със сини очи и ме носи на ръце, понякога дори буквално, а аз никак не съм лека, та това си е за възхищение. И ме обича, ама аз пък го обичам повече
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Какво ти възхищение? За съчувствие си е "младежа", ако си хипопотам и чупиш кантара на месокомбинат родопа! А и на неговите години си рискува здравето да те пренася, горкия, тц, тц,тц!!! И ще сме сигурни колко е младеж само, ако кажеш на каква възраст е и бъдеш честна!
Да, хипопотам… той За това ме и носи, Щото съм трудно подвижна. Не мога да те приема на сериозно, за това и не мога да ти отговарям без сарказъм. А като кажа на колко е, трябва ли и копие от родилния акт да му кача, че да сме сигурни?
Въобще дай ми една причина защо си решил че излизам с възрастен мъж?
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Оооооооо, мноооогооооо е приятно да прекараш няколко часа в компанията на човека си и камара кучета в кучешкия парк. :3 Много е приятно, няма второ такова нещо просто. Пихме си кафе двамата, говорихме със собствениците на другите гадове, смяхме се, играхме си с кончетата... За малко забравих за проблемите, които имаме с проекта, дето сме се хванали... А те никак не са малко, всъщност. Направо днес ми скъса нервичките единия с тва колко е прост. От друга страна, обаче, се изгледиха доста въпроси по работата на всеки от замесените и това е нещо доооста хубаво. Докато не видя всичко в завършен вариант, не смятам, че ще мирясам въобще.
И ми намериха много уроци от ютуба за снимането, за което съм доста доволна. И разни уроци имам хвърлени, които са свързани със обучението на Куч. Имам да тренирам малко, но и това ще стане. И довършителни работи имам по проекта...
квак
играх си с циците на анонимна:д