.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    Моля да престанете да създавате напрежение със заяждащи коментари и омаловажаване работата на модераторите на форума.
    Вместо за замитате проблемите под килима, отговорете на основателните въпроси, зададени от потребителите!

ПО ТЕМАТА:
    Цитирай Първоначално написано от Stamni01 Виж мнението
    Не се стряскай толкова всички венерически болести се лекуват, освен ХИВ но ако се иследваш и разбереш на време можеш да живееш цял живот. Пък имаше статистика че България е държавата със най-малкото хора заразени с СПИН. И аз имам една приятелка която като тебе много се притеснява няма страшно.
    Опасни и подвеждащи коментари от съмнителен потребител, омаловажаващи опасността от венерически болести!
    Намирам такива мнения във форума за крайно неуместни и неприемливи!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Вместо за замитате проблемите под килима, отговорете на основателните въпроси, зададени от потребителите!

ПО ТЕМАТА:
    Опасни и подвеждащи коментари от съмнителен потребител, омаловажаващи опасността от венерически болести!
    Намирам такива мнения във форума за крайно неуместни и неприемливи!
    Съвсем друго имах предвид, когато го писах целта ми беше човека който е писал тази тема да не се притеснява чак толкова до периода в който може да се изледва. Не е работа 1-2 месеца или там колкото трябва да се чака да се притесняваш всеки ден
    И въпреки че не можеш да се върнеш назад и да си осигуриш ново начало, можеш да започнеш от днес и да си осигуриш изцяло нов край”
    „Когато миналото ти
    се обади, остави го да си говори. И без това няма нищо съществено за казване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си