.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Второ, веднага разбрах че вече си има приятел, а както казах и аз тогава вече си имах приятелка. Е, не се сдържах в началото и пуснах няколко закачки, колкото да опипам почвата, понеже мъжкото си каза думата, а тя освен интелигентна, си беше и пиченце от класа - лице, тяло, дупенце като детско барабанче от 2.50 лв. Така или иначе, усетих че не е навитак и не съм предприемал нищо по-сериозно след това. Какво трябваше да направя, да я изнасиля ли?
    И как приятелката ти реагира на това, че се срещаш с момиче, с което преди това си флиртувал във форума и което било за тебе пиченце от класа с дупенце като барбанче, и добре, че тя не се била навила, че веднага си щял да изневериш.

Бедната ти приятелка.

Ама само, като ти гледам лигите, с които говориш, като загорял чикиджия, не виждал женско дупе, дали наистина си имал приятелка, а?
    Последно редактирано от defender : 05-03-2019 на 13:07

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    И как приятелката ти реагира на това, че се срещаш с момиче, с което преди това си флиртувал във форума и което било за тебе пиченце от класа с дупенце като барбанче
    Не реагира, защото не й казах естествено Пък и нищо не е станало.

Ама само, като ти гледам лигите, с които говориш, като загорял чикиджия, не виждал женско дупе, дали наистина си имал приятелка, а?
    Имах, даже беше християнка. Беше също доста извратена сексуално.

Мега фен
    Имах, даже беше християнка. Беше също доста извратена сексуално.
    Надявам се, че внимаваш да не се спука.

Надявам се, че внимаваш да не се спука.
    Дори не зацепих в начало за какво говориш, но звучиш все едно имаш опит с надуваемите гаджета. Може да си направите групичка със зленокса, той има аниме възглавничка

Опитвам се да се сетя в коя секта ходеше тая. Дали не бяха адвентисти. Странни бяха, не знам. Ходих веднъж с нея на църква, пееха песни, имаше проповеди, баш като тия американските църкви. Спомням си тоя дето минаваше между редовете и събираше "дарения", имаше огромни ръце. Не бях виждал човек с толкова големи ръце. Спомням си шокът, докато наблюдавах хората да пускат по 20 - 50 лева в една кошничка. Повече не отидох

Мега фен
    Ходих веднъж с нея на църква, пееха песни, имаше проповеди, баш като тия американските църкви.
    Не мога да повярвам, че не си им разказал играта, с философските си дисертации.

Не мога да повярвам, че не си им разказал играта, с философските си дисертации.
    Не, тогава бяхме още деца, може би на 12-13, тя ми е комшийка. Доста по-късно тръгнахме заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си