- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
9ти май наближава. Тогава ще честваме победата на комунизма над злото.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Последно редактирано от LoveSofia : 05-04-2019 на 14:59
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
"Социализъма е едно недоносче. Ето това е самата истина - недоносче" - Т. Живков
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Един героичен подвиг от войната срещу монархо-фашистите:
"И щом става въпрос за акции, нито един от написалите спомени горноджумайски партизани не пропуска да се похвали с "най-голямата" в историята на "антифашистката борба" за 1943 г. в м. Добро поле от 31 октомври до 6 ноември с. г., когато: "Горноджумайският отряд обгради широк район и бяха заклани 77 глави едър добитък и приготвена зимнина за отряда". И това е истина.
Част от циничния разказ за споменатата "крупна" акция "срещу фашисткия звяр" на един от нейните "смели" участници разкрива най-добре за каква "акция" става въпрос:
"Задържахме говедарите и се впуснахме да ловим говедата. Направихме една верига и отделихме, колкото можем. После ги броихме. Бяха 77 говеда, около 150-200 кг. Бяха млади по на две-три години. Оставихме Живко (Ив. Узунов) и Камен (Хаим Израел) да пазят говедарите, докато ние прекарахме говедата до Чакалица, където ги заклахме. Колко време продължи, не помня, но помня, че през това време работехме гладни. Връзвахме говедата и ги колехме. Набавихме към пет тона месо. А на ръководителите не идваше на ум да изпекат един брав и да ни дадат да ядем. Между едни скали бяхме направили скара и редяхме пласт месо, пласт сол. Месото замръзваше бързо.
След като прибрахме месото, отидохме да вземем Камен и Живко. Когато отидохме, бяха се насъбрали мнозина. Бяха дошли някои селяни да си приберат говедата от Добро поле. Кой как е пристигал, нашите го задържали. Но те са имали ядене. Клали са млади говеда и са готвили. Като пристигнахме и ние, им викаме: “Дайте нещо по-младо, ако сте опекли”. “Има, има”, ни каза Камен.
Направи ни впечатление, че Живко, като дойде отнякъде, все си държеше панталоните с ръце. Той беше малко лаком и е ял до... Извинявам се за израза. Голям майтап си правехме за това с него.
Кожите бяхме разпръснали по борчетата да се сушат. Ние дадохме кожите на населението, за да си правят опинци, защото бяха обосели. Срещу кожите получавахме дрехи, храни и сол."
Само едно от разказа на "бореца" Станке Урдарски не е вярно, че са работили през цялото време гладни. Обработката на 77-те животни продължава цели 6 денонощия от 13 шумкари, които освен касапската работа, постоянно си пекат и готвят.
"Фашистките власти изпаднаха в ярост от тази акция, продължила шест денонощия", четем в историята на "славната" окръжна комунистическа организация. Но никой не се сеща за яростта и мъката на селяните от Хърсово, Бистрица и Осеново, на които всъщност са похитените животни!"
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Ето това са "акциите" на българската "съпротива" срещу фашизма!
Много добре илюстрирано! Гнусни пладнешки разбойници!
Комунизмът в действие! Каква "щедрост"! Взимат ти кравите, после ти продават кожите от собствения ти добитък!
Всъщност бъркаш - Сталин е този, който е искал да нападне Германия!
Англия и Франция ги е било страх!
Нещо май съвсем започна да изопачаваш историята. Втората световна не започва само с нападението на Хитлер над Полша (преоблечени в полски военни униформи немски затворници нападат немската радиостанция в Данциг. След това до един са избити от своите, германците, за да не се разбере истината. Тъпа провокация!). В отговор АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ ОБЯВЯВАТ ВОЙНА НА ГЕРМАНИЯ! Ето тогава вече започва истинската война, а СССР до самия 22 юни 1941 г спазва търговките договори с германия и изпраща през границата вагони с жито, петрол и други суровини на гладните германци. Хитлер е бил голям глупак да изпусне такава аванта за германия. Впрочем той напада СССР без да обяви война.
https://www.youtube.com/watch?v=nQqYbgoB-o8
Всеки знае кой е бил агресора през ВСВ. Като си търсиш белята я намираш.
Последно редактирано от haritov : 05-04-2019 на 15:05
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Полша е обмисляла нападение над Германия също. Когато Франция капитулира, немците откриват и публикуват документи на френското командване, които показват как военачалниците на съюзниците са планирали нападение над Германия през Норвегия, Швеция, Финландия, Белгия, Гърция и Балканите.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
МОЖЕШ ЛИ ДА ОБЯСНИШ? Как точно съюзниците са щели да нападнат Германия ПРЕЗ ГЪРЦИЯ И БАЛКАНИТЕ при положение, че Франция капитулира в 1940 г, а германците идат на Балканите едва през 1941 г? Тоест в 1940 г тук не е имало немци, които да бъдат нападани! Също така Финландия е СЪЮЗНИК на Третия райх, изпраща войски в СССР. По какъв начин някой ще нападне Германия през Финландия. А и нямат обща граница доколкото знам.
Ти или си психоболен. Или си трол. Иначе не мога да си обясня несвързаните ти писания и драсканици, измишльотини и небивалици. Лекувай болния си мозък! Не чакай да стане твърде късно, да започнеш да буйстваш у дома и евентуално да посегнеш на живота на родителите си, какъвто случай имаше наскоро в София със син убил майка си. Това може да се случи и с теб, ако бръмбарите продължават да бръмчат в главата ти без да се вземат някакви мерки за лечение. Ще започнат да ти се привиждат евреи навсякъде, по стените и дори в тоалетната чиния. Болен мозък!!!
̀Именно. С това и на двете страни става ясно, че близките години ще се сражават една срещу друга.
Това в коя книга на бкп го прочете? Народът си е имал храна, за армията е имало малко, както и за тези от трудовите лагери, защото бомбардировки на врага са унищожавали влаковете, превозващи храна и ресурси.
Факт е, че Германия въобще не е била способна да води дългогодишна война, но в крайна сметка не води ли война на два фронта няколко години?
[QUOTE=redbul2;11613860]Няма никаква подобна връзка. По времето на Живков педофилите лежаха в затвора .../QUOTE]
Изобщо прочете ли това, което съм написал?
Сталин изобщо не е искал да нападне и унищожи най-големия си враг, прав си.
Те не са щели да нападнат, а са планирали нападение (тоест в случая алтернативи, породени от розовите им фантазии).
Фантазирали са си, обмисляли са различни алтернативи, ако това се случи и ако това после се случи (и тн). Едва ли не ще окупират Балканите или поне ще станат съюзници с тях (алтернативни ходове).
Както казах, тези нападения, ако това и това се случи, са ги планирали в началото на 1940 до горе-долу средата на същата година.
Това са най-обикновени илюзии на съюзниците от въображаемия им свят, докато хитлеровата офанзива не ги събужда.
Точно ти ли се намери да ги кажеш тези неща?
Живееш в свой измислен свят, което е съвсем нормално за хора, оневиняващи еврейско-болшевишката система и унищожението на България.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Да живее България! А сега прочети "Нарекоха ги фашисти", "Легионерството", "СБНЛ и неговата борба" и "Нашата борба". Може и дневникът на Богдан Филов.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Много хубаво че го спомена - я ми припомни какво се случва с Никола Петков?!
Милошевич се бореше срещу терористи, но беше свален и съден от държавите, които създадоха и поддържаха терористите, срещу които той се бореше!
Това не е международно право, а международно лицемерие!
Англо-американските авиатори в български плен, са третирани почти като гости!
Майор Томпсън не е попаднал в България като свален авиатор, а като шпионин и диверсант, като целта му е била събиране на информация за терористичните групи в страната, поддържани от СССР!
С шпионите навсякъде по света постъпват еднакво!
Работя от 8 до 5, понеделник до петък (понякога събота или неделя, но рядко).
Нямам много други занимания освен работата и пиша във форума за удоволствие и разтоварване.
Комунизмът е злото!
Аз поне не съм, за него не знам!
Ще ти припомня. Ей сега на драго сърце ще ти припомня. Започвам!
УИКИПЕДИЯ
"Син е на политика Димитър Петков. БРАТ Е НА ПЕТКО Д. ПЕТКОВ, УБИТ ОТ НАЕМЕН УБИЕЦ ПРЕЗ 1924 Г.!!!
След Първата световна война продължава следването си в Париж. Завършва го с отличие през 1922 г. Постъпва на работа в българската легация в Париж. След ПРЕВРАТА НА 9 юни 1923 г. СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ОСТАВА ДА ЖИВЕЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ, занимава се с журналистика.
Обществена дейност
През 1929 г. се завръща в България. РЕДАКТОР Е НА ВЕСТНИЦИТЕ „ЗЕМЯ“ (1931 – 1932) и „ЗЕМЕДЕЛСКО ЗНАМЕ“ – ОРГАН НА БЗНС „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“ (1932 – 1933). ПОДГОТВЯ И ИЗДАВА КНИГА ЗА АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, в която прави политически анализи и характеристики на личността и делото на земеделския идеолог. ЧЛЕН Е НА ПОСТОЯННОТО ПРИСЪСТВИЕ НА БЗНС „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“ (1932 – 1933).
След Деветнадесетомайския преврат ПРЕЗ 1934 г. ЗАЕДНО С Г. М. Димитров СЪЗДАВА РАДИКАЛНОТО КРИЛО НА БЗНС „Александър Стамболийски“, станало известно като БЗНС „Пладне“. Сътрудничи с демократическите партии и с Работническата партия (легална форма на нелегалната БКП). Народен представител в 24 Обикновено Народно събрание (1938 – 1939). НАСТОЯВА ЗА ЗАЩИТА И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЪРНОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И СЕ ОБЯВЯВА ПРОТИВ ЕДНОЛИЧНИЯ РЕЖИМ НА ЦАР БОРИС III. ПО ТАЗИ ПРИЧИНА през декември 1938 г. изборът на Никола Петков за народен представител е КАСИРАН И ТОЙ Е ИНТЕРНИРАН В ИВАЙЛОВГРАД.
След ЕМИГРИРАНЕТО НА д-р Г. М. Димитров ПРЕЗ 1941 Г. поема ръководството на БЗНС „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“. Броени дни преди германската армия да навлезе в България през 1941 г. ПОЛИЦИЯТА ИНТЕРНИРА НИКОЛА ПЕТКОВ В ЛАГЕРА „ГОНДА ВОДА“ край Асеновград. През 1942 година води преговорите с комунистите за включване на БЗНС „Пладне“ в ОТЕЧЕСТВЕНИЯ ФРОНТ и ОТ АВГУСТ 1943 ГОДИНА Е ЧЛЕН НА НОВОСЪЗДАДЕНИЯ НЕГОВ НАЦИОНАЛЕН КОМИТЕТ. НА 30 ЯНУАРИ 1944 ГОДИНА Е ИНТЕРНИРАН В СВИЩОВ при сестра си и зет си, където остава до юли същата година.
Политическа дейност
Като УЧАСТНИК в Деветосептемврийския преврат Никола Петков е сред възможните външни министри в първото правителство на Отечествения фронт, но остава министър без портфейл от 9 септември 1944 г. до 26 август 1945 г. През този период привържениците на правителството извършват масови убийства и заседава т.нар. Народен съд, като САМИЯТ ПЕТКОВ УЧАСТВА ВЪВ ВЗЕМАНЕТО НА РЕШЕНИЯ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА КОНЦЕНТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОТИВНИЦИ"
Това достатъчно ли е? Припомни ли си?
Последно редактирано от redbul2 : 05-07-2019 на 18:45
И още една биография (Трябва да ми благодариш за което!):
"СТЕФАН (Стефчо) КАРКАЛАШЕВ е български революционер, ТЕРОРИСТ НА Вътрешната македонска революционна организация.
Биография
Стефан Каркалашев е родом от Богданци, Гевгелийско. В БЪЛГАРИЯ ПОСТЪПВА НА РАБОТА КАТО ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛ, но същевременно е ТЕРОРИСТ ОТ ВМРО. На 26 април 1923 година убива архитектът и федералист Никола Юруков. НА 14 ЮНИ 1924 ГОДИНА ИЗПЪЛНЯВА ПРЯКО ПОРЪЧЕНИЕ НА ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ И УБИВА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК ПЕТКО Д. ПЕТКОВ НА УЛИЦА „МОСКОВСКА“. УБИЙСТВОТО Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ ПОРУЧИК ДИМИТЪР РАДЕВ. УБИЙСТВОТО Е ИЗВЪРШЕНО ПО ИЗРИЧНОТО ЖЕЛАНИЕ НА ГЕНЕРАЛ ИВАН ВЪЛКОВ, КОЙТО МЕСЕЦИ ПРЕДИ ТОВА СПОМАГА ЗА УБИЙСТВОТО НА НИКОЛА ГЕНАДИЕВ.
Стефан Каркалашев е ЗАЛОВЕН ОТ ПОЛИЦИЯТА НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, НО СЛЕД КАТО СЕ ЛЕГИТИМИРА СЪС СЛУЖЕБНА КАРТА НА ОБЩЕСТВЕНА БЕЗОПАСНОСТ Е ВЕДНАГА ОСВОБОДЕН!!!. По-късно е АРЕСТУВАН ОТНОВО, ОСЪДЕН Е НА СМЪРТ, НО ПРИСЪДАТА МУ Е ЗАМЕНЕНА С ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР. СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА КАРКАЛАШЕВ ИЗЛИЗА НА СВОБОДА!!!"
Бях доста изчерпателен, нали? Обичам да давам подробна информация на хората, за лица и събития от "светлото" ни минало в началото на века.
Последно редактирано от LoveSofia : 05-08-2019 на 22:38
Белият геноцид
Еврейското превъзходство