.
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Threaded View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Никола Петков? Кой?
    Много хубаво че го спомена - я ми припомни какво се случва с Никола Петков?!
    Милошевич не е управлявал, но използва армията срещу въоръжени лица, тъй както това правят Филов, Багрянов, Добри Божилов.
    Милошевич се бореше срещу терористи, но беше свален и съден от държавите, които създадоха и поддържаха терористите, срещу които той се бореше!
    Това не е международно право, а международно лицемерие !
    България не е обявила война на СССР, но е обявила война на Англия и Америка, а американски и английски пилоти се намират в Шуменския затвор, откъдето са освободени няколко дни преди или няколко дни след 9 септември.
    Англо-американските авиатори в български плен, са третирани почти като гости!
    Английският офицер за свръзка майор Томпсън е заловен и убит след зверски изтезания.
    Майор Томпсън не е попаднал в България като свален авиатор, а като шпионин и диверсант, като целта му е била събиране на информация за терористичните групи в страната, поддържани от СССР!
    С шпионите навсякъде по света постъпват еднакво!
    Ти какво работиш? И как намираш време, ако наистина работиш да пишеш нонстоп в този сайт в десетки теми. Та ти си денонощно тук, кога ти остава време да си гледаш работата и работиш ли наистина нещо? Или лежиш на гърба на родителите си?

Та аз няма време дори да прочета това, което си написал само за един ден. И не знам какво си писал в останалите теми и раздели. ТУК СЪМ ОТ 2008 ГОДИНА И ЗА 11 ГОДИНИ ИМА ОБЩО 1977 ПУБЛИКАЦИИ. ТИ СИ ТУК ОТ МАЙ 2015 ГОДИНА (ПО-МАЛКО ОТ 4 ГОДИНИ) И ИМАШ 7 165 ПИСАНИЯ!!! Кога успя да ги напишеш, ако наистина работиш и как ти остава време за работа след като по цял ден пишеш в този (вероятно и в други) сайт?
    Работя от 8 до 5, понеделник до петък (понякога събота или неделя, но рядко).
    Нямам много други занимания освен работата и пиша във форума за удоволствие и разтоварване.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    9ти май наближава. Тогава ще честваме победата на комунизма над злото.
    Комунизмът е злото !
    А с Грозния... Кажете си направо, че сте фашисти двамата, няма никакъв проблем.
    Аз поне не съм, за него не знам!
    Последно редактирано от Грозния : 05-04-2019 на 11:24
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си