- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
И по каква логика следва това? (ама ти и логично мислене са две несъвместими неща, на светлинни години едно от друго!)
То по тая логика, ние сега се готвим да нападаме Америка или те нас? Смятаме да нападаме Македония, Гърция и Турция? Болен мозък!!! Лекувай се!
Вие забравяте какво лъжете в интернет. Веднъж излиза, че ССталин и Хитлер били голеееми приятели (което не е верно), друг път, че Хитлер бил най-големият враг на Сталин (става такъв на 22 юни 1941 г, да! Но не преди това). Вярно е точно обратното. За Хитлер Сталин е най-големият враг. Още в Майн кампф писана, докато е в затвора в 1923 г пише, че той Хитлер ще унищожи болшевизма. Русия винаги била управлявана от немска династия и немски чиновници, а болшевиките отстранилои немците и дали властта на евреите. На болния мозък Хитлер навсякъде му се привиждат евреи. Така е когато немските психиатри не са си вършили добре работата. Човек психясва накрая от много политиканстване. В началото наистина е имало евреи в болшевишката партия (както и поляци-Дзерджински! После и маршал Рокосовски). Но антисемита Сталин бързо разстрелва или изгонва зад граница повечето от тях. А Троцки е убит дори в Мексико.
Така че към момента на немската агресия на 22.06.1941 г, в Русия евреите нямат изобщо думата, дори са преследвани от Сталин. А СССР се управлява по-скоро от грузинците (какъвто е и Лаврентий Берия и още много други в партията и държавата). Хит;лер няма никакви доводи да напада СССР. Просто е искал територии за немско разселване. Че кой не иска нови земи. Айде да започнем в Европа войни за територии!
Чърчил с много яд пише в мемоарите си, че Сталин искал да насочи Хитлер протви Англия и за Сталин Хитлер е бил стратегически съюзник против Англия. Доверил се е прекалено много на Хитлер, предоверил се е. Смятал е немците за приятели на Русия (нали Екатерина беше немкиня).
Води война само от 6 юни 1944 до 9 май 1945 г като махнем зимната пауза във войната. Завършва с бърз разгром (очакван!) при войната на два фронта.
Те не са щели да нападнат, а са планирали нападение (тоест в случая алтернативи, породени от розовите им фантазии).
А аз пък имам фантазиите, че съм МИЛИОНЕР! Отговори ми колко данък трябва да внеса в държавната хазна, за богатство от 5-10 милиона, които си фантазирам че имам. А искаш ли да ти изпратя половин-един милион от тези, които "имам"? Болен мозък!
Точно аз се намерих. Напротив, точно ти живееш в един измислен, нереален свят откъснат от действителността. Както и твоя побратим, гаулайтер Грозния (hässlicher). Винаги съм имал Отличен по история, още от 4 до 11 клас. Първо прочети като мен един вагон исторически книги и мемоари на политици. И тогава ела да коментирам кое как е било. Нещо ти избиват сачмите на еврейска вълна. Евреите, евреите, евреите. Пълен абсурд! Това са 4-5 милиона хора по света, които много рядко (като генералисимус Франсиско Франко) са управлявали нейде по света. МОЖЕ БИ 1 МИЛИАРД ЖЪЛТИ КИТАЙЦИ-КОМУНИСТИ СА ЕВРЕИ? Или чернокожите африкански комунисти са евреи? Откога вече има жълти и черни евреи? Болен мозък!