.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Антифашизмът и левицата са донесли само и единствено беди на България и света.
    Щото фашизма само добрини носеше
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Фашизъм в България никога не е имало.
    То и комунизъм не е имало

Но това не значи,че цял свят нарита фашистите и продължава да ги рита до ден днешен.
    Последно редактирано от haritov : 06-09-2019 на 18:51
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    То и комунизъм не е имало
    Но това не значи,че цял свят нарита фашистите и продължава да ги рита до ден днешен.
    Явно живееш в някакъв си свой свят.
    https://i.imgur.com/oJX4ndc.png
    Иначе си прав, комунизъм в чистата му форма абсолютно никъде не е имало, защото е невъзможно, а опитът за неговото съществуване води до смъртта на десетки милиони невинни хора и това е много добре документирано в историята.

Град
    системата дегоба
    Явно живееш в някакъв си свой свят.
    https://i.imgur.com/oJX4ndc.png
    Иначе си прав, комунизъм в чистата му форма абсолютно никъде не е имало, защото е невъзможно, а опитът за неговото съществуване води до смъртта на десетки милиони невинни хора и това е много добре документирано в историята.
    Да,вече каза,че са изчезнали цели държави от лицето на земята.
    То все пак половината население на земята е избито

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си