.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Искам да знам защо думата “циганин” в един от коментарите ми беше редактирана. Предпочитам да ми изтриете коментара, отколкото да влизате да поправяте думи и изказвания.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Искам да знам защо думата “циганин” в един от коментарите ми беше редактирана. Предпочитам да ми изтриете коментара, отколкото да влизате да поправяте думи и изказвания.
    Най-накрая и партийната членка да се оплаче от партията. Дано поне сега се вземат някакви мерки.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Най-накрая и партийната членка да се оплаче от партията. Дано поне сега се вземат някакви мерки.
    Това че не мрънкам постоянно за това колко съм недоволна от администрацията на форума, не означава че съм “партийна членка”. Просто пиша много по-рядко от преди.
    Та злобните си заядливи подхвърляния можеш да си ги запазиш за скайп чатовете
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Град
    Sedes Sancti Petri
    Това че не мрънкам постоянно за това колко съм недоволна от администрацията на форума, не означава че съм “партийна членка”. Просто пиша много по-рядко от преди.
    Няма нищо злобно и заядливо в това. Пишеше се, че твоте коментари не ги трият, затова те наричам партийна членка. Ако не е вярно добре.

Administrator
    Думата Циганин в България все по-често се използва в негативен аспект, затова използваме Ром. Роми е българизирана форма на ромá – дума на романи, която е самоназванието[37] на част от циганите. На романи ромáозначава човек от ромската етническа група или мъж, съпруг[38] (в противовес на гаджé, всички нероми). Думата, на хинди - रोमा "рома", вероятно идва от санскритското"дом(б)а", което означава "музикант от низша каста".[39] На цигански думата ром означава "мъж, съпруг" и произлиза от древната индийска дума ḍomba, с която са назовавани някои касти на ковачи и музиканти, все дейности, свързани с пътуване, с които са се препитавали в чергарския си живот циганите." Съжаляваме, че Ви е редактиран текста, но сме задължени да спазваме определени правила. Поздрави!

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    Думата Циганин в България все по-често се използва в негативен аспект, затова използваме Ром. Роми е българизирана форма на ромá – дума на романи, която е самоназванието[37] на част от циганите. На романи ромáозначава човек от ромската етническа група или мъж, съпруг[38] (в противовес на гаджé, всички нероми). Думата, на хинди - रोमा "рома", вероятно идва от санскритското"дом(б)а", което означава "музикант от низша каста".[39] На цигански думата ром означава "мъж, съпруг" и произлиза от древната индийска дума ḍomba, с която са назовавани някои касти на ковачи и музиканти, все дейности, свързани с пътуване, с които са се препитавали в чергарския си живот циганите." Съжаляваме, че Ви е редактиран текста, но сме задължени да спазваме определени правила. Поздрави!
    А много цигани се самоопределят като цигани. Трябва да броим кои са повече, за да знаем кое е политкоректно ли?
    Вместо да се правите на Кичка Бодурова (с познанията по чужди езици) може да следите за истински нередности.
    Защо е това редактиране/триене на ненарушаващи правилата коментари? Защото трябва да отчитате дейност?

Papugai
    Guest
    Съжаляваме, че Ви е редактиран текста, но сме задължени да спазваме определени правила. Поздрави!
    а думата '***' как ви пречи
    щом ми триете изцяло коментарите
    Последно редактирано от Blubalu : 06-20-2019 на 19:11

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Партийните членки, които се оплакват от Партията, биват изхвърлени от нея - нищо друго не се случва !
    Това че не мрънкам постоянно за това колко съм недоволна от администрацията на форума, не означава че съм “партийна членка”.
    Напротив! На всички е ясно, че се трият системно и наред всички постове, които не са хвалби спрямо теб и тори !
    Ето - тука пак се опитваш да се изкараш жертва, за да накараш модераторКИТЕ да разпънат модераторския чадър над теб за пореден път, по феминистка линия !
    Това пък от къде го измислихте/копирахте ?!
    Няма директива на държавно ниво, забраняваща употребата на думата "циганин", нито пък тя е официално призната за обидна! Няма български закон, в който да пише такова нещо! Вие като развивате дейност на територията на Република България, следва да спазвате официалното законодателство, е не да се опитвате да налагате някакви псевдо-директиви без юридическа стойност у нас! Ако правите такова нещо вие се превръщате в нарушители!
    А много цигани се самоопределят като цигани.
    Съветвам и модераторКИТЕ да прочетат тази статия - ще им бъде от полза:
    https://trud.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%...E%D0%BC%D0%B8/
    Трябва да броим кои са повече, за да знаем кое е политкоректно ли?
    Вместо да се правите на Кичка Бодурова (с познанията по чужди езици) може да следите за истински нередности.
    Защо е това редактиране/триене на ненарушаващи правилата коментари? Защото трябва да отчитате дейност?
    МодераторКИТЕ чули-недочули отнякъде се опитват да се изкарат много запознати с "политкоректността" и навярно си мислят че правят нещо полезно! Те правилата на форума не знаят, пък какво остава за държавното законодателство !
    Мен също са ме наричали "циганин" много пъти в тоя форум, но аз не съм такъв!
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си