- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си запазя връзката, като дойде друга жена?
Не мисля, че толкова ограничена и скована в мисленето си жена може да попадне в разбирането ми за "жена мечта". Не толкова защото аз имам нужда да си задоволя сексуалните потребности с друга и умирам за самото разнообразие, а защото според мен би било супер глупаво да потъпка всичко което сме имали заедно и да иска да се разделим само заради това. Т.е. за мен тя би била глупава и дребнава.Първоначално написано от TrollFactory
Никой никого няма да води вкъщи. Почти всички деца не знаят кога родителите им правят секс един с друг и дали все още правят, та в този ред на мисли тази информация не ги засяга и не им е нужна. Отделен е въпроса за детската психика и доколко едно дете може да осмисли и разбере правилно подобна информация, ако тръгне да споделя със връстници това доколко ще е полезно за него и т.н. Много добре знаеш, че имах предвид честност и разбирателство между двамата партньори най-вече. На децата може да им се сподели когато са достатъчно зрели, ако ще това да е и след 18тата им година.Първоначално написано от TrollFactory
Не ме отвращава жена ми да е с друг. Отвращава ме да гледам неговият член в близост до моя. И да, определено виждам много повече плюсове отколкото минуси.Първоначално написано от TrollFactory
Нямам особено добро мнение за жените като цяло. Така че основните неща, които ме интересуват са: да е възможно най-красива физически според моята представа и вкус, да не пуши, да е достатъчно интелигентна според моите разбирания за значението на този израз, да ми споделя абсолютно всичко. Това е достатъчно за да се навия да се опитам да я забременяПървоначално написано от TrollFactory
![]()