Цитирай Първоначално написано от TrollFactory
"Нищо подобно. И защо задължително трябва да съм с партньорка, която ще ми изневерява? И ако един ден срещнеш "жена мечта", която единственият й кусур е, че иска да си й верен и ти много я харесваш, ще трябва да й кажеш, че са ти слаби ангелите и ще чукаш, а пък тя, ако иска нека прави същото... Е, ако тя е много против такива неща, а ти много много я харесваш или си направо влюбен, ще направиш ли компромис или само защото си "мъжкар" ще чукаш каквото ти скимне? И ще бъдеш ли честен с нея рискувайки да я загубиш?"
Не мисля, че толкова ограничена и скована в мисленето си жена може да попадне в разбирането ми за "жена мечта". Не толкова защото аз имам нужда да си задоволя сексуалните потребности с друга и умирам за самото разнообразие, а защото според мен би било супер глупаво да потъпка всичко което сме имали заедно и да иска да се разделим само заради това. Т.е. за мен тя би била глупава и дребнава.

Опиши ми какъв ще е този прекрасен семеен живот с отглеждане на деца и живеете заедно, когато всеки може да си доведе вкъщи приятелка или приятел за секс или пък да остави другия сам за няколко денонощия в седмицата да гледа децата, защото иска да отиде на секс маратон при други? И децата в този дух ли ще се възпитава? "- Тате, къде е мама?" "- Отиде да спи с един неин приятел". " - Мамо, къде е тате?" "- Отиде да спи с една негова приятелка."
Какво здраво семейство! Какъв пример за честност и разбирателство само!
Наистина, опиши ти как си ги представяш нещата. Как ще протича един най-обикновен ден, в който се разбирате с жена ви как "да разнообразите" и какво ще кажете на децата? Как точно ще им обясниш взаимоотношенията по между ви с майката им. И не казвай, че това ще го оставиш на майка им. Ти как би им го обяснил. Обясни го тук все едно, че тук са децата ти.
Никой никого няма да води вкъщи. Почти всички деца не знаят кога родителите им правят секс един с друг и дали все още правят, та в този ред на мисли тази информация не ги засяга и не им е нужна. Отделен е въпроса за детската психика и доколко едно дете може да осмисли и разбере правилно подобна информация, ако тръгне да споделя със връстници това доколко ще е полезно за него и т.н. Много добре знаеш, че имах предвид честност и разбирателство между двамата партньори най-вече. На децата може да им се сподели когато са достатъчно зрели, ако ще това да е и след 18тата им година.

След като не ти се участваш в такива неща, значи не искаш да гледаш как някой пълни дупките на жена ти. Ако на първично ниво мисълта да наблюдаваш жена ти с друг те отвращава, тогава как го преживяваш знаейки, че тя го прави с друг. Или просто гледаш да не мислиш за това, а се радваш на свободата си, че и ти може да пълниш чужди дупки и радостта от тази свобода в крайна сметка е взаимна?
Не ме отвращава жена ми да е с друг. Отвращава ме да гледам неговият член в близост до моя. И да, определено виждам много повече плюсове отколкото минуси.

А ти ако от сега си такъв е по-вероятно е да попадаш на жени боклуци, с които е потенциално вредно за здравето ти да правиш семейство.
Нямам особено добро мнение за жените като цяло. Така че основните неща, които ме интересуват са: да е възможно най-красива физически според моята представа и вкус, да не пуши, да е достатъчно интелигентна според моите разбирания за значението на този израз, да ми споделя абсолютно всичко. Това е достатъчно за да се навия да се опитам да я забременя