.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението

Другарю, много ми харесаха публичните ви самопризнания! По-красноречив епилог просто нямаше как да се получи! Надминахте очакванията ми!

Е, мисля, че няма какво да добавя повече за днес. Оставям ви в делюзиите ви и си лягам много доволен от постигнатото. Такъв пост си е направо окончателна победа за мен! За “публиката” ще останете с този образ от тук насетне и при това собственоръчно подписан от вас, така че вече наистина изкопахте дъното!

Какъв резил стана от вас само!

Току-що отрече Тесла и Айнщайн, които също не са чели книги, именно за да не объркват съзнанието си с остарели догми, а са разчитали на собствените си интелектуални възможности, за да тръгнат по съвършено различен път. Защото, когато Тесла казва, че бъдещето е в променливия ток, а не в постоянния, всички му се смеят, понеже дотогава това се е отричало. И какво става после? В момента няма държава никъде по света, коята да е на постоянен ток. Ако Тесла беше повярвал на книжките, сега живота ни щеше да е много по-труден. И не, не се сравнявам с тях, просто пример.

П.П.: Знам какво е пролетариат. Просто аз го тълкувам в по-широк смисъл. Щом се трудиш, независимо по какъв начин, едва ли си аристокрация. Пак повтарям - никой няма вина, че не е роден за лекар или инженер. Всеки има своето призвание, което трябва да бъде уважавано. Но да използва талантите си и наученото в полза на обществото, а не само за да изкарва повече пари.

П.П.2: Към Грозния: Ако беше тази *другата* диктатура, към пещите щеше да поемеш и ти. Хитлер определя като славяни и унтерменши и тези, които имат дори 1% славянска кръв. А българите, струва ми се, имаме доста повече от 1%.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-27-2020 на 06:06
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Току-що отрече Тесла и Айнщайн, които също не са чели книги, именно за да не объркват съзнанието си с остарели догми, а са разчитали на собствените си интелектуални възможности, за да тръгнат по съвършено различен път.
    Грешиш.

https://nikolateslamuseum.org/en/teslas-library/

http://favobooks.com/writers/120-nik...ite-books.html

https://www.bookadvice.co/albert-einstein.html

https://www.einstein-website.de/z_bi...olympia-e.html
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    П.П.: Знам какво е пролетариат. Просто аз го тълкувам в по-широк смисъл. Щом се трудиш, независимо по какъв начин, едва ли си аристокрация. Пак повтарям - никой няма вина, че не е роден за лекар или инженер. Всеки има своето призвание, което трябва да бъде уважавано. Но да използва талантите си и наученото в полза на обществото, а не само за да изкарва повече пари.
    Тези не са взаимноизключващи се определения, как реши, че са.

П.П.2: Към Грозния: Ако беше тази *другата* диктатура, към пещите щеше да поемеш и ти. Хитлер определя като славяни и унтерменши и тези, които имат дори 1% славянска кръв. А българите, струва ми се, имаме доста повече от 1%.
    Толкова ли е странно, че отричаме всякакви крайни идеологии, включително и фашизма. Защо комунистите обичат да обвиняват некомунисти във фашизъм. Това е изключително странна и грешна дихотомия.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си