.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory

Cool

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Егати и дебила... Наистина разбирането не ти се отдава, ама хич. "Мога да живея с 500лв", не означава, че дохода ми е толкова. Правиш ли разликата между двете неща или да го обяснявам като за някой от Могилино? Това първо.Второ, аз книги не чета, прочел съм основни неща, върху които така или иначе вече съм разсъждавал, защото по начин на мислене си приличаме със Сталин. Книги четат малоумниците като теб, които не могат да размишляват самостоятелно, няма вътрешни противоборства, а само да повтарят нещо вече написано (от друг). А когато съм чел, то е било строго ориентирана литература, а не Уикипедия, както правиш ти. Трето - умствен капацитет имам да те купя и да те продам, макар че няма кой да те купи, освен за домашен любимец, за да ти се смеят децата в семейството - на 3 и на 5 годинки. Пари имам да ида до където си искам. Виж се ти, реализирани гражданино, че по цял ден висиш във форума и не работиш и чакаш мама и татко да те издържат изцяло. Като се бръснеш сутрин (ако се), не ти ли е кофти да се гледаш в огледалото? Безполезен паразит, имащ се за нещо.. Не си представям да имам бизнес или нещо подобно и да не си живея живота, а да убеждавам случайни хора по форумите в нещо. Доста комплексарско е. Или си толкова самовлюбен, че чак сам си си повярвал? Има такъв парадокс, при който измислиците стават част от съзнанието ти и дори сам започваш да си вярваш на тях. Ако е така си достигнал предкрайната фаза. Крайната е самоубийството.

Другарю, много ми харесаха публичните ви самопризнания! По-красноречив епилог просто нямаше как да се получи! Надминахте очакванията ми!

Е, мисля, че няма какво да добавя повече за днес. Оставям ви в делюзиите ви и си лягам много доволен от постигнатото. Такъв пост си е направо окончателна победа за мен! За “публиката” ще останете с този образ от тук насетне и при това собственоръчно подписан от вас, така че вече наистина изкопахте дъното!

Какъв резил стана от вас само!

Последно редактирано от TrollFactory : 05-27-2020 на 00:19

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Какво е феодалния строй по своята същност? Какво е феодализма? Бедните робуват на богатите земевладелци - капитализъм.

Какво е капитализма? Парите ръководят всичко, от тях зависи всичко, бедния няма право на глас - капитализъм.

Диктатура, но на пролетариата. Какво значи това? Какво е пролетариат?
    В грешка сте другарю - пролетариатът е най-необразованата и проста част на обществото, която е в състояние да извършва само неквалифициран труд!
    По своята същност лекарите, инженерите и учителите също могат да се причислят към това определение...
    Тези хора не са пролетариат, а интелектуалци - тези които вие комунистите избивахте!
    какво лошо има в диктатурата?
    Наистина - какво лошо има?! При една друга диктатура, вие щяхте да свършите тук:

Северна Корея ...заради търговската изолация, ембаргото и липсата на търговски отношения с редица потенциални партньори, които, обаче, притиснати от САЩ и марионетките и Япония и Южна Корея, се отказват да търгуват с тях.
    Че за какво му е на някой да търгува сас Северна Корея?! Какво може да предложи тя на международния пазар?!
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Четенето с РАЗБИРАНЕ не ти се е отдавало в училище, а? Или може би просто наистина си тролиш, извъртайки думите нарочно. И в двата случая от мен имаш много здраве, пращам те при Грозния.
    Турксчо, за теб много добре знаем, че също си червено чедо!
    Между другото, като изключим някои особености, като царицата-майка например, пчелите са пример за организирано комунистическо общество.
    Нали?! А търтеите (партийнната аристокрация), само е*е царицата и целият рояк ги хрантути! Това сте вие комунистите - търтеите във всяко общество!
    Разбирам много добре термините, да не кажа по-добре и от теб...
    Нищо не разбирате другарю! Не знаете дори какви са принципите на историческите обществено политически строеве, какво е "пролетариат" и "интелектуалци"!
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    А за КНДР се съмнявам с 500 лв на месец да спестиш скоро пари за екскурзия до там. Не се изхвърляй така!
    За екскурзия до Северна Корея ще му трябват още повече пари, отколкото до САЩ например! В Северна Корея "доброволно" ще му обменят всичката твърда валута по неизгоден курс и от хотела до храната всичко ще му излезе по-скъпо отколкото в "Плаза" в Ню Йорк!
    аз книги не чета, ... по начин на мислене си приличаме със Сталин. Книги четат малоумниците като теб,
    Това отдавна го подозирах, но другарят Исаев най-накрая сам си призна че е неук и иска да упражнява диктатура над по-образованите и можещите!
    Безполезен паразит, имащ се за нещо..
    Но това сте вие другарю Исаев - като всеки истински комунист!

Другарю, много ми харесаха публичните ви самопризнания! По-красноречив епилог просто нямаше как да се получи! Надминахте очакванията ми!

Е, мисля, че няма какво да добавя повече за днес. Оставям ви в делюзиите ви и си лягам много доволен от постигнатото. Такъв пост си е направо окончателна победа за мен! За “публиката” ще останете с този образ от тук насетне и при това собственоръчно подписан от вас, така че вече наистина изкопахте дъното!

Накрая сам си призна какъв е - нагъл, неук и с мания за величие!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на RedArmy

Току-що отрече Тесла и Айнщайн, които също не са чели книги, именно за да не объркват съзнанието си с остарели догми, а са разчитали на собствените си интелектуални възможности, за да тръгнат по съвършено различен път. Защото, когато Тесла казва, че бъдещето е в променливия ток, а не в постоянния, всички му се смеят, понеже дотогава това се е отричало. И какво става после? В момента няма държава никъде по света, коята да е на постоянен ток. Ако Тесла беше повярвал на книжките, сега живота ни щеше да е много по-труден. И не, не се сравнявам с тях, просто пример.

П.П.: Знам какво е пролетариат. Просто аз го тълкувам в по-широк смисъл. Щом се трудиш, независимо по какъв начин, едва ли си аристокрация. Пак повтарям - никой няма вина, че не е роден за лекар или инженер. Всеки има своето призвание, което трябва да бъде уважавано. Но да използва талантите си и наученото в полза на обществото, а не само за да изкарва повече пари.

П.П.2: Към Грозния: Ако беше тази *другата* диктатура, към пещите щеше да поемеш и ти. Хитлер определя като славяни и унтерменши и тези, които имат дори 1% славянска кръв. А българите, струва ми се, имаме доста повече от 1%.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-27-2020 на 06:06
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Току-що отрече Тесла и Айнщайн, които също не са чели книги, именно за да не объркват съзнанието си с остарели догми, а са разчитали на собствените си интелектуални възможности, за да тръгнат по съвършено различен път.
    Грешиш.

https://nikolateslamuseum.org/en/teslas-library/

http://favobooks.com/writers/120-nik...ite-books.html

https://www.bookadvice.co/albert-einstein.html

https://www.einstein-website.de/z_bi...olympia-e.html
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    П.П.: Знам какво е пролетариат. Просто аз го тълкувам в по-широк смисъл. Щом се трудиш, независимо по какъв начин, едва ли си аристокрация. Пак повтарям - никой няма вина, че не е роден за лекар или инженер. Всеки има своето призвание, което трябва да бъде уважавано. Но да използва талантите си и наученото в полза на обществото, а не само за да изкарва повече пари.
    Тези не са взаимноизключващи се определения, как реши, че са.

П.П.2: Към Грозния: Ако беше тази *другата* диктатура, към пещите щеше да поемеш и ти. Хитлер определя като славяни и унтерменши и тези, които имат дори 1% славянска кръв. А българите, струва ми се, имаме доста повече от 1%.
    Толкова ли е странно, че отричаме всякакви крайни идеологии, включително и фашизма. Защо комунистите обичат да обвиняват некомунисти във фашизъм. Това е изключително странна и грешна дихотомия.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си