.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Уверявам те, че нито са лекари, нито са инженери тези, които го правят само заради парите. Поне за инженерите мога да ти гарантирам от опит. Не ти ли идва отвътре да четеш и да се развиваш в дадена сфера, нищо не става. Става, де - взимаш си заплатката, но крайният продукт е плачевен. Противно на конспиративните теории, не всичко е нарочно направено да се чупи след изтичане на гаранцията. Доста хора просто толкова си могат, защото гледат само да избутат работния ден.
    Точно така! Аз имам 3-та квалификационна степен като техник на електронна апаратура от техникум (професионална гимназия), но реално повече неща съм научил от книгите по техническа литература, които съм прочел, а те са над 250, на български, руски и немски. А съм учил 6 години за това. Така че образованието реално не е гаранция за нищо. Изкарах и 13-ти клас, който си беше пародия. Чак когато започнах професионално да се занимавам с това, научих най-много. Откакто съм се родил съм решил да се развивам в тази насока, искал съм го и съм го направил. Същото е и с някой, който иска да бъде лекар или друго. Ако го правиш само заради парите - просто забрави.

Цитирай Първоначално написано от Elizaveta1997 Виж мнението
    RedArmy, продължавай да пишеш на хора, които не искат и не могат да мислят Да видим докъде ще стигнеш. Нали ние си знаем в какво вярваме, какво ти пука за тези тук? Предупредих те, че няма смисъл. Има 2ма 3ма, които развалят цялата атмосфера така или иначе. Остави ги и ми пиши.
    Права си, но просто се дразня като пишат глупости и изкривяват всичко през собствената си, и без това достатъчно крива, призма.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-28-2020 на 18:25
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си