- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ КОФАТА ДА УМРЕ.
Никъде не съм казвал, че не чета техническа литература, аз чета предимно такава. Не чета художествена и, с малки изключения, такава на политическа тематика.
"прераства" се пише с "т", но "прерасна", "прерасне" се пишат без "т".
Напротив, има грешка и ти го казаха, но ти си тъпо същество и явно ти си бил някъде, когато са се учили тези основни неща.
Говориш пълни глупости... Уважителната форма в единствено число винаги се е пишела с главно "В", не знам ти по кой правопис си го учил, сигурно по марсианския. Много си неграмотен, точно ти, че да ми правиш забележки на мен. Поне да беше малко по-грамотен и умен, щеше все някоя да се навие да дойде при теб, но ти си и прекалено тъп, което вече те праща в 3-та глуха.
Мога да отговоря на всичко, но не искам. Насреща не виждам достоен противник за спор. Виждам само един, който ми пише глупости в червено, от които 90% лъжи и 10% полуистини, и един, който е на 35 и е девствен, защото и жените му се смеят на глупостите, които всъщност... са жалки и дори не са за смях. Трагично е да си на толкова и да разсъждаваш като 11 годишен, да не кажа 9. Под похлупак ли си живял цял живот, не знам. Толкова да нямаш връзка с реалността...
Ти се върни там, бе, инфантил. И без това интелектуалното ти ниво е горе-долу като на 7-8 годишен![]()
Последно редактирано от RedArmy : 05-29-2020 на 22:34
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.