.
Резултати от 151 до 175 от общо 228

Threaded View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А малко по-рано, другарят Исаев пишеше, че:
    https://www.teenproblem.net/forum/sh...1#post11621612
    ...но този негов пост беше изтрит след сигнал подаден от мен!
    Никъде не съм казвал, че не чета техническа литература, аз чета предимно такава. Не чета художествена и, с малки изключения, такава на политическа тематика.

Пак сте в грешка другарю Исаев! Пише се "прерасТва", защото коренът на глагола е "расТа"
    "прераства" се пише с "т", но "прерасна", "прерасне" се пишат без "т".

Нямаш никаква грешка!
    Коренът на думата не се променя от нейните производни! Това се учи в училище, а другарят Исаев явно е бил някъде другаде по това време!
    Напротив, има грешка и ти го казаха, но ти си тъпо същество и явно ти си бил някъде, когато са се учили тези основни неща.

Другарю Исаев, "вие" с главна буква се използва от само 2 години, а аз съм го учил доста преди това по стария правопис. Вие явно сте във вечерно училище и сте го научили съвсем наскоро!
    Говориш пълни глупости... Уважителната форма в единствено число винаги се е пишела с главно "В", не знам ти по кой правопис си го учил, сигурно по марсианския. Много си неграмотен, точно ти, че да ми правиш забележки на мен. Поне да беше малко по-грамотен и умен, щеше все някоя да се навие да дойде при теб, но ти си и прекалено тъп, което вече те праща в 3-та глуха.

Не сте отговорили на нито един въпрос другарю Исаев!
    Не защото не искате, а защото не можете! Признайте си най-накрая!i
    Мога да отговоря на всичко, но не искам. Насреща не виждам достоен противник за спор. Виждам само един, който ми пише глупости в червено, от които 90% лъжи и 10% полуистини, и един, който е на 35 и е девствен, защото и жените му се смеят на глупостите, които всъщност... са жалки и дори не са за смях. Трагично е да си на толкова и да разсъждаваш като 11 годишен, да не кажа 9. Под похлупак ли си живял цял живот, не знам. Толкова да нямаш връзка с реалността...

Айде обратно в първи клас ти и неграмотниците от тия сайтове за "правопис"!
    Ти се върни там, бе, инфантил. И без това интелектуалното ти ниво е горе-долу като на 7-8 годишен
    Последно редактирано от RedArmy : 05-29-2020 на 22:34
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си