Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
...повече неща съм научил от книгите по техническа литература, които съм прочел, а те са над 250, на български, руски и немски.
А малко по-рано, другарят Исаев пишеше, че:
https://www.teenproblem.net/forum/sh...1#post11621612
...но този негов пост беше изтрит след сигнал подаден от мен!
И ще продължа да ви докладвам, докато вие продължавате с невъзпитания си език!
Пише се "прерасне", господин интелектуалец.
Пак сте в грешка другарю Исаев! Пише се "прерасТва", защото коренът на глагола е "расТа"!
Това ми е последния пост в тази иначе интересна тема...
Искате ли да се хванем на бас, че няма да ви е последният пост?
Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Другарю Исаев, добрече съм направил някаква незначителна правописна грешка от бързане
Нямаш никаква грешка!
Коренът на думата не се променя от нейните производни! Това се учи в училище, а другарят Исаев явно е бил някъде другаде по това време!
Аз във форума си влизам и ще влизам...
Толкова с последният пост по темата!
Другарят Исаев за пореден път постъпи "мъжки" и "удържа" на думата си!
...това, че ми говориш на Вие, но в-то ти винаги е с малка буква (множествено число) е правописна грешка?
Другарю Исаев, "вие" с главна буква се използва от само 2 години, а аз съм го учил доста преди това по стария правопис. Вие явно сте във вечерно училище и сте го научили съвсем наскоро!
http://uchi.bg/%D0%BE%D1%82-1-%D0%B2...B%D0%B0%D0%B2/
На всеки въпрос мога да ти отговоря и тръгвам да пиша и да цитирам и по някое време си казвам: "струва ли си въобще?".
Не сте отговорили на нито един въпрос другарю Исаев!
Не защото не искате, а защото не можете! Признайте си най-накрая!
Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
А при комунизма няма шефове и гадняри, така ли?

Нека някой да ми структурира в няколко изречения това, на което искате да отговоря (според моите разбирания).
Имаше много въпроси към Вас, но вие не отговорихте на нито един от тях, дори на най-простите!
Милиони пъти му беше намекнато да се дистанцира по някакъв начин от досега реализираните форми на социализъм. Милиони пъти му се каза, че комунизъм никъде никога не е имало.
Благодаря, но аз предпочитам форма на управление която доказано работи, а не такава каквато "никога никъде не е имало", още по-малко реализирана от необразовани хора като Вас!
Ето пример: знаеш ли какъв колосален труд е да се произведе междуконтинентална ракета, още повече, която може да носи ядрено оръжие? Това е по силата на прекалено много малко страни, на прима виста се сещам за Русия и САЩ, които са доказани свръхсили. И изведнъж се появява малката КНДР, с площ почти колкото България, която също конструира и произвежда такива оръжия...
Твоята любима КНДР да не мислиш че ги е направила "сам-самичка"?! Естествено че са ѝ помогнали Русия и Китай! Без Китай, КНДР щеше да бъде завладяна от САЩ и Южна Корея за 1 седмица!
Аз искам да се отговаря с разбиране - кратко и ясно, не да се разтягат локуми...
И аз искам същото другарю - а Вас не ви ли е срам да пишете такова нещо в километричен пост, пълен с глупости ?!
...реално печеливши заводи се закриха просто така като "неперспективни" и с "некачествена продукция"...
Заводите другарю се закриха и разпродаваха за скрап от новите "приватизатори" (активни борци против фашизма и капитализма), като ето този:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D...BD%D0%B5%D0%B2