.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Мъчно ли ти е? Въобще, ама въобще не съм "засрамен". Цял живот вярвам в тоя идеал и едва ли някой си безделник във форум ще промени това. Осъзнах, че има доста по-интересни неща, които мога да свърша, вместо да се занимавам да обяснявам на предубедени хора каквото и да е. В интерес на истината, от всичките ми "опоненти", най-интересна ми беше dreamwalker и, ако поне малко беше освободила съзнанието си от предразсъдъците, можеше и да се води смислен разговор с нея, ако изключим иронията и сарказма от нейна страна. Но тя почна с "московските тролове" и дори ме докладва на модераторите. Голямо падение беше това.
    Докладвах те само веднъж, когато написа, че училите в чужбина трябва да се избият и модераторите цензурираха мнението ти.

Отиде ли до Северна Корея, ще ни разкажеш ли колко е готино да се живее там. Мерси.

Ако го направиш, ще разбиеш всичките ми "предразсъдъци" на пух и прах, хохохо.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Докладвах те само веднъж, когато написа, че училите в чужбина трябва да се избият и модераторите цензурираха мнението ти.
    И все пак беше прекалено жалък ход. Да се отчете, че, въпреки всичко, аз винаги съм се отнасял с уважение към теб.

Отиде ли до Северна Корея, ще ни разкажеш ли колко е готино да се живее там. Мерси.
    Не съм отишъл, както казах, имам проблеми с крака си и в момента не бих предприел такова пътуване, поне за месец напред.

Ако го направиш, ще разбиеш всичките ми "предразсъдъци" на пух и прах, хохохо.
    Ти просто не ми даваш повод да го направя. За стотен път ти го казвам и с риск да стане досадно вече това - ти подхождаш прекалено предубедено. Ако ми беше написала: "искам да разбера каква е твоята идеология, в какво вярваш, какво смяташ за правилно", това е едно. След което да кажеш: "донякъде имаш право" или "аз не вярвам в това" или каквото и да е - щях да те разбера. Може да не го приема, но ще те разбера. Но ако пишеш, че "искам да те избия"... да, сещаш се за онзи път. Това вече показва тотално неразбиране и просто... губя ентусиазъм да обясня каквото и да било.
    Последно редактирано от RedArmy : 06-04-2020 на 10:46
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Град
    Dreamland
    И все пак беше прекалено жалък ход. Да се отчете, че, въпреки всичко, аз винаги съм се отнасял с уважение към теб.
    Докладвам всички мнения, които призовават към насилие, не си специален.

Най обичам, когато някой ме уважава, но смята, че трябва да бъда убита, хохохохо.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Най обичам, когато някой ме уважава, но смята, че трябва да бъда убита, хохохохо.
    Виждаш ли защо повишаваш шансовете да не искам да те убеждавам в нещо?
    Последно редактирано от RedArmy : 06-04-2020 на 12:18
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Град
    Dreamland
    Виждаш ли защо повишаваш шансовете да не искам да те убеждавам в нещо?
    Не мога да си представя нищо по-тъжно от това непознати в интернет да не искат да ме убедят, че комунизмът е прекрасна идеология, защото са се обидили от факта, че съм докладвала тяхно мнение, според което трябва да бъда убита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си