- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ КОФАТА ДА УМРЕ.
Докладвах те само веднъж, когато написа, че училите в чужбина трябва да се избият и модераторите цензурираха мнението ти.
Отиде ли до Северна Корея, ще ни разкажеш ли колко е готино да се живее там. Мерси.
Ако го направиш, ще разбиеш всичките ми "предразсъдъци" на пух и прах, хохохо.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
И все пак беше прекалено жалък ход. Да се отчете, че, въпреки всичко, аз винаги съм се отнасял с уважение към теб.
Не съм отишъл, както казах, имам проблеми с крака си и в момента не бих предприел такова пътуване, поне за месец напред.
Ти просто не ми даваш повод да го направя. За стотен път ти го казвам и с риск да стане досадно вече това - ти подхождаш прекалено предубедено. Ако ми беше написала: "искам да разбера каква е твоята идеология, в какво вярваш, какво смяташ за правилно", това е едно. След което да кажеш: "донякъде имаш право" или "аз не вярвам в това" или каквото и да е - щях да те разбера. Може да не го приема, но ще те разбера. Но ако пишеш, че "искам да те избия"... да, сещаш се за онзи път. Това вече показва тотално неразбиране и просто... губя ентусиазъм да обясня каквото и да било.
Последно редактирано от RedArmy : 06-04-2020 на 10:46
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Последно редактирано от RedArmy : 06-04-2020 на 12:18
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.