- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 33г. съм и още съм девствен
Елизавета, момиче на 23, успя да ме разбере, докато други хора тук не могат... Не знам как става това. Разкайвам се много, че преди години си мислех, че интелекта е доста пряко свързан с годините, но не е така - вече втори пример имам за това. Даже defender е съгласен с някои неща, а аз не съм религиозен, но не съм го упрекнал, нито той мен. И тримата сме съгласни с това, че съвременния свят, не е това, което трябва (и може) да бъде.
Последно редактирано от RedArmy : 06-22-2020 на 13:54
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Т.е. само русофили, за които всичко, което идва от Русия, е манна небесна, те "разбират", но простоватите не те разбират, така е.
Също така да не успееш да си защитиш гледната точка и сега да поставяш под въпрос интелекта на опонентите си и да се вайкаш, че никой не те разбирал тук, е меко казано странно, но както и да е.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Русофоби аз не виждам, виждам нормални хора, които русофилите наричат "русофоби", ахахахах.
Ако се опитваш да ме наречеш русофоб, уча руски от 5 години, руските автори и композитори са ми едни от любимите и имам дълбок интерес към руската история, така че не позна. Отиди да почукаш на друга врата.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Въобще не се задявам с нея, просто ще ми е кеф да се опитам да и дам и друга гледна точка, но явно няма да стане. То и тя ми го казва отдавна, но аз не се разбирам от дума... Ние официално още не сме във връзка, просто и споделям разни неща и се разхождаме, което не е причина да я предам - аз не мога да изневерявам.
Елизавета, вече два пъти под ред, непредизвикано с нищо, ти казва да й се обадиш и да й пишеш. Човече, жените не казват на всеки пиши ми, още повече, ако е от първия път с появата си. Отделно, че се разхождате и на живо и й споделяш лични неща. Е, какво повече трябва да стане, за да влезеш във връзка. Ако и при тези обстоятелства не почваш връзка, нищо няма да ти помогне, защото по-благоприятни условия от това, едва ли могат да се случат, освен може би, ако дядо Коледа ти донесе жена, като подарък.
Последно редактирано от defender : 06-22-2020 на 16:03
Звучиш като абсолютен simp
https://www.youtube.com/watch?v=bUfift7822g
Не интелекта, а способността да приемаш и чужди гледни точки... Много обичаш да приписваш на някого, и в частност на мен, думи, които не съм казал. Защо за теб социализма/комунизма са еквивалентни на русофилството? Аз съм русофил, но социализма не идва от Русия/СССР, това е вековна идеология. Ти обединяваш двете неща, а истината е, че просто социализма за първи път е реализиран в Русия и нищо повече. И така и не избяга от параноичната мисъл, че искам "да те избия".
Последно редактирано от RedArmy : 06-22-2020 на 14:29