.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory

Lightbulb

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Абе за теб почивка няма ли бе? И през уикендите ли киснеш непрекъснато тук? Прибирам се, отварям лаптопа и пак ти насреща ми! Сигурно спиш с и във форума!
    За да е първото нещо, което правиш щом се прибереш, явно ти е интерсно какво си пишем.

Глупостите ги говориш само ти! Няма по-подла държава от САЩ в целия свят, сбирщина от нации и изроди, с единствена цел да завладеят населението и териториите на планетата. Дали е заем или е под наем все тая. Тази мечешка услуга към Русия по йезуитски модел е характерна само за най-изкусните лъжци и манипулатори прилагащи римското правило.
    Другарю, ако ти продадеш нивата си и в последствие някой открие злато и нефт там, с какво този някой ти е виновен след като ти сам си се отказал доброволно от правата върху нея? Руската империя сама си е виновна, че решенията не се взимат в полза на народа й, а са еднолични решения според прищявката на нейната власт, която ако обикновеният руснак реши да критикува го считат за предател. Руският цар просто е поискал едни “бързи пари” след загубените от него по това време войни и отношението му към Аляска е било явно като към “купчина лед”, с която няма какво да прави освен да я продаде, за да си има кинти човека. Освен това, мислиш ли, че някой в Аляска изгаря от желание да се присъедини към Русия? Ще ми е интересно да ми покажеш данни за жителите на Аляска и горещото им желание да се присъединят към старата си родина.

Е, то през твоите "розови очила" се вижда различно, само дето действителността е друга. Големи съюзници ще да са били във войните във Виетнам, Корейската война, войната в Сирия и прочее.Какво ще кажеш "Другарю"! Още ли ще лъжеш и ще мажеш, какви съюзници и големи приятели са САЩ и Русия?
    А защо нито една от тези войни не се води на територията на Русия или на САЩ, другарю? Отговори ми на това! Имат общи интереси, а след като си тръгнат, жертвите и стъклените кратери не са на тяхна територия. Това не ги ли прави съюзни в терора върху чуждо население?

Русия не желае да воюва, защото е минала през много войни, но ще смаже всеки агресор, опитал се да я нападне заради богатствата и, па било то и САЩ.
    Другарю, или си тотално перде с историята, или най-безочливо лъжеш и един Бог знае с каква цел го правиш в този форум. Ето “малък” списък с войните на “миролюбива” Русия. Колко от тези държави са били реална заплаха за великата империя? Или ще кажете, че всички тези войни са в резултат на диверсионни действия на запада? Обикновеният руснак вижда най-голяма гордост в увеличаването на територията на Русия.

Твоете постове по-горе са фалшификация по твоя интерпретация и няма нищо общо с истината, а аз съм очевидец, живял по онова време.
    Като за очевидец на “онова време” говориш неща, които са типично в стил “Едно време вярвахме в щастливото бъдеще, а днес вярваме в щастливото минало”.

Явно нямаш представа от здравословно състояние на подрастващото поколение. Някога, преди да влязат в час учениците, имаше физ-зарядка на площадките пред вратите на училрището 15 минути. Занятията започваха в 07,30 часа след биенето на втория звънец. Бригадите преди започването на училищния процес не бяха задължителни, но всички ходехме заради приключенията. Населението беше здраво и не боледунаше както сега. Днес няма вече здрави деца-хора, или ако има то те са по-малко от 5%!
    Да твърдиш, че едва 5% от децата са здрави и едва ли не другите 95% са с наднормено тегло е абсолютна глупост! Разходи се малко из парковете и виж “децата”. И да няма физ-зарядка, може да видиш масово спортуващи деца на лостове, напомпани и мутреещи. Определено не бих се запритеснявал, че в бъдеще ще липсват здрави мъже. Въпросът е по-скоро какво ще правим масовата мутризацията. (Между другото, апогеят на мутрите през 90-те дойде точно след “принудителния край на най-щастливият строй” с многото “спортисти” излезли от социалистическите спортните гимназии, за които в условията на демокрация нямаше друга реализация освен да станат “мутри” (наемници и охрана на комунистическите новоизлюпени “бизнесмени”). )

Кога съм казвал, че непремено трябва да го мразиш? Явно си соросоид.
    Ясно е, че за вас другарите всеки, който не е съгласен с вашите тези е “соросоид”. Никога не съм се вълнувал от Джордж Сорос и винаги съм смятал за комедийно приписването на най-различни световни проблеми като негове грехове, защото ми се струва смешно някакъв вече дементен дядка да е от такова огромно значение за света при условие, че е далеч по-реалистично да нарочим за “опасни” хора като някои определени диктатори с фанатична жажда за власт, но явно, че с неутралитет по темата всеки автоматично става “соросоид” (каквото и да представлява това “животно”).

Не напразно те попитах как мислиш, защо мъжете допускат женската извратения, наглост и произвол, омерзяващи мъжката същност, които са принудени да ги бият, че и убиват, когато законът се е отнесъл неспрлаведливо към тях, защото в съда по презумпция мъжът винаги е виновен, ако не се открие виновния?...
    Другарю, има много държави, където жената все още се счита за вещ на мъжа. Продължавам да не разбирам какво толкова ти се е случило, че така да изопачаваш нещата. Не виждам масово жени, които да упражняват домашно насилие над мъже. Ако някой не може да въдвори ред в собствения си дом, това си е негов проблем. Според мен, явно се чувстваш подтиснат вкъщи от 3 жени около теб и имаш нуждата да си революционер на думи тук. Смехотворно е ти като мъж да се страхуваш от жените, правото им да гласуват или евентуално да упражняват същата професия като теб. Ако те не могат да се справят с мъжките професии, те от самосебе си няма да се бутат масово в тях. Какъв толкова е проблемът? А колкото до “мекоръките/джендърите” и т.н., в животинското царство също има животни с обратна ориентация, от бозайници и гущери, включително и дори до риби и буболечки... Как става тази работа? И там ли женските “извращават мъжете”?
    Последно редактирано от TrollFactory : 09-07-2020 на 11:11

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    За да е първото нещо, което правиш щом се прибереш, явно ти е интерсно какво си пишем.
    А, сигурно и на теб ти е много интересно, че като гледам що нещо си изписал, сигурно сън не те хваща, и се чудиш как да заблудиш четящите, като си изсмукал от пръстите си наполовина верни факти, наполовина лъжи! Как намираш време бе? Аз съм тук, докато жена ми не ме извика, след като изгледа блудкавите си розови сериали.

Другарю, ако ти продадеш нивата си и в последствие някой открие злато и нефт там, с какво този някой ти е виновен след като ти сам си се отказал доброволно от правата върху нея? Руската империя сама си е виновна, че решенията не се взимат в полза на народа й, а са еднолични решения според прищявката на нейната власт, която ако обикновеният руснак реши да критикува го считат за предател. Руският цар просто е поискал едни “бързи пари” след загубените от него по това време войни и отношението му към Аляска е било явно като към “купчина лед”, с която няма какво да прави освен да я продаде, за да си има кинти човека. Освен това, мислиш ли, че някой в Аляска изгаря от желание да се присъедини към Русия? Ще ми е интересно да ми покажеш данни за жителите на Аляска и горещото им желание да се присъединят към старата си родина.
    Ако аз продам или подаря нивата си на някой, няма как да имам претенции какво ще прави с нея купувачът, но ако някой продаде моята нива на безценица поради политическо недоразумение, тогава скачам да се бия, и си я искам обратно. Руският цар, може да е бил измамен, както бяха измамени Горбачов и Елцин. САЩ са най-големите лъжци-измамници на планетата и не се спират пред нищо друго, освен пред руското оръжие и сила!
    А ти как мислиш? Дали местните жители горят от възторг, ограбвани от американските бандити, които грабят навсякъде и всичко, до което се докопат?
    "Борбата за права продължава и до днес. Голяма част от местното население на Аляска обвинява американската политика в опит да заличи идентичността му. Итан Катико, който е сътрудник на един от центровете за съхранение на индианската културна идентичност, казва:
    "Като цяло американското управление нанася много по-големи щети, отколкото руското. Навремето руснаците са помагали за запазването на местните езици, давайки им писменост. Имали сме печатарски машини, училища. Хората са можели да четат и пишат на своите си езици и, естествено, на руски", обяснява Катико и добавя: "Идвайки тук в Аляска, американският пълномощник отсякъл: "Руският език не е част от цивилизацията, а още по-малко пък вашите езици. Отсега нататък тук ще се изучава само английски."
    Това е американската "демокрация"!
    https://www.dw.com/bg/%D0%BF%D1%80%D...%8F/a-14953323
    А защо нито една от тези войни не се води на територията на Русия или на САЩ, другарю? Отговори ми на това! Имат общи интереси, а след като си тръгнат, жертвите и стъклените кратери не са на тяхна територия. Това не ги ли прави съюзни в терора върху чуждо население?
    Брей, майстор си на лъжливите съчинения!!!Я пак си помисли, кой вкара 580 000 американски войници във Виетнам, и се върна насран? Русия (тогавашният СССР) е изпратил само военна помощ и съветници, не е изпращал редовна войска! Не напразно я наричат американската война!
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92...B9%D0%BD%D0%B0
    Корейската война е също заради намесата на бандитите от НАТО. СССР помагат отново с военни съветници и оръжие. Китай изпраща войници, след като САЩ се намесват във въгрешнитге работи на корейците, които искат да се обединят. Убитите бандити от НАТО в тази война 90% са американци! Къде са убитите руснаци? Дори наглеците усетили своята безпомощност са решили да използват атомна бомба както в Япония, но Хрушчов им се е изсмял. Казал им, че ще им подпали задниците, ако посмеят, защото и руснаците имат такива бомби.
    през 1952 г. се разглежда дори възможност САЩ да използват ядрено оръжие. Натискът от страна на мощната СССР обаче не позволява това.
    https://www.istorianasveta.eu/%D0%B8...53-%D0%B3.html
    Още ли ще лъжеш, че САЩ и Русия са съюзници.
    Другарю, или си тотално перде с историята, или най-безочливо лъжеш и един Бог знае с каква цел го правиш в този форум. Ето “малък” списък с войните на “миролюбива” Русия. Колко от тези държави са били реална заплаха за великата империя? Или ще кажете, че всички тези войни са в резултат на диверсионни действия на запада? Обикновеният руснак вижда най-голяма гордост в увеличаването на територията на Русия.

Пак грозни измишльотини и представени по йезуитски начин представят Русия, като агресор. Нали точно за това ти говоря, че Русия се е навоювала и не иска да воюва. Всички тези войни ги е водила, защото винаги са я нападали с повод и без повод, и тя е длъжна да защитава интересите си. Войната в Сирия са по-скоро поискана помощ и официални споразумения с правителството. Какво търсят САЩ там? Кой ги е канил? И, защо американският патрул е избягал, прогонен от руския?
    https://nova.bg/news/view/2020/08/27...4%D0%B5%D0%BE/
    Като за очевидец на “онова време” говориш неща, които са типично в стил “Едно време вярвахме в щастливото бъдеще, а днес вярваме в щастливото минало”.
    Това, което говоря съм го виждал в действителност, живял съм го, а ти размахваш само снимки и си с твърдението за истина "една жена ми каза на пазара".
    Да твърдиш, че едва 5% от децата са здрави и едва ли не другите 95% са с наднормено тегло е абсолютна глупост! Разходи се малко из парковете и виж “децата”. И да няма физ-зарядка, може да видиш масово спортуващи деца на лостове, напомпани и мутреещи. Определено не бих се запритеснявал, че в бъдеще ще липсват здрави мъже. Въпросът е по-скоро какво ще правим масовата мутризацията. (Между другото, апогеят на мутрите през 90-те дойде точно след “принудителния край на най-щастливият строй” с многото “спортисти” излезли от социалистическите спортните гимназии, за които в условията на демокрация нямаше друга реализация освен да станат “мутри” (наемници и охрана на комунистическите новоизлюпени “бизнесмени”). )
    Отново твоите интерпретации! Кой ти говори само за наднормено тегло? Да не би тези с нормално тегло да са здрави? Благодарение на "демокрацията" днес почти няма здрав човек, а психо болните са многократно повече от колкото преди. Стресът е най-страшното нещо, оключващо всякакви болести и най-вече тумори, а от 10 починали без злополуки 7 са с инфаркти и инсулти! Хайде отречи го?
    Ясно е, че за вас другарите всеки, който не е съгласен с вашите тези е “соросоид”. Никога не съм се вълнувал от Джордж Сорос и винаги съм смятал за комедийно приписването на най-различни световни проблеми като негове грехове, защото ми се струва смешно някакъв вече дементен дядка да е от такова огромно значение за света при условие, че е далеч по-реалистично да нарочим за “опасни” хора като някои определени диктатори с фанатична жажда за власт, но явно, че с неутралитет по темата всеки автоматично става “соросоид” (каквото и да представлява това “животно”).
    Соросоиди са тези, които подкрепят и налагат либерастията. Овластяват всичките 32 пола, като тероризират чрез закони ортодоксално мъжкия пол. Сорос е милиардер който рефинансира в налагането на феминизъм по света и предизвиква мъжкото отмъщение към жените. Не виждаш ли какво става. Измислени са разни истанбулски конвенции и закони за репресии към мъжа, главата на традиционното семейство, който го защитава. Казват всяка трета жена била насилена, бита или изнасилена? Как ти се струва, жена да доминира над мъжа? Няма ли той да я пребие, след като му писне от женските гадости. Ма била и тя равна и имала права. И с тези права изнасилва вербално мъжа, защото той пък нямал право да я бие, понеже се водело домашно насилие!!! Права ли? Ще им дадат едни права мъжете на жените, че няма да могат да ги носят! Просто чашата на мъжкото търпение не е преляла още, но скоро може да прелее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си