.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Мисля че християнската музика му харесва, не защото намира нещо лично и искрено в нея, а просто защото е християнска и това се предполага че трябва да му харесва. Съдя за това което самия тои казва за жанровете, което е точно нещо което един музикален сноб би казал. Естествено може и да бъркам.
    Леле че ми падна насгода! Тази музика ми хареса и харесваше години преди да стана вярващ. Визуализирах си не само птичите песни, разцъфващите пъпки, погалени от слънцето, танцът на снежинките и зимната и лятната буря и пр, но и дворци, катедрали, процесии и още много подобни неща, а и строго погледнато ,,Годишните времена" не са концерти с религиозна тематика. Нито знаех, че Вивалди е свещеник / пък и да знаех кел файда, щом бях атеист\.

А че може и кафето да си пиеш за слава Божия е повече от очевидно и обяснимо: благодариш за новия ден. А също за музиката:
    Псалом 150(Алилуия.)

Хвалете Бога в Неговата светиня, хвалете Го в крепостта на силата Му.
    2. Хвалете Го поради Неговото могъщество, хвалете Го поради голямото Му величие.
    3. Хвалете Го с тръбен звук, хвалете Го с псалтир и гусли.
    4. Хвалете Го с тимпан и хора, хвалете Го със струни и органи.
    5. Хвалете Го със звучни кимвали, хвалете Го с кимвали гръмогласни.
    6. Всичко, що диша, да хвали Господа! Алилуия.

което обяснява и заащо на Запад има концерти в църквите извън богослужението
    Последно редактирано от Pitancho : 02-06-2021 на 09:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си