.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Във фейса един психотерапевт публикува следното послание:
    "Това, което не казваме се натрупва в тялото, превръща се в безсъние, в буца в гърлото, в носталгия, в грешка, в съмнение, в тъга. Това, което не казваме не умира, а ни убива."

ПП: Някой може ли да обясни логически, защо това е така, защото аз не мога - защо ако премълчиш нещо, то започвало да те убива? Хм!

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Във фейса един психотерапевт публикува следното послание:
    "Това, което не казваме се натрупва в тялото, превръща се в безсъние, в буца в гърлото, в носталгия, в грешка, в съмнение, в тъга. Това, което не казваме не умира, а ни убива."

ПП: Някой може ли да обясни логически, защо това е така, защото аз не мога - защо ако премълчиш нещо, то започвало да те убива? Хм!
    Все още не мога да се досетя, но има психолог. През миналия век, който се е заминавал точно с изследване на тялото и натрупване на емоционална енергия в него. Като човек, който често в състояние на - Гняв. След време лицето му в отпуснато състояние, заема вид на ядосано лице(мускулите на лицето се "втърдявят" по такъв начин). След известно време, ако такъв човек работи над това, лицевите черти се отпускат, и спира да изглежда такъв.
    Ако се досетя, ще напиша как се наричаше такъв вид лекуване. Ппц има повече общо със лекуване на тялото, отколкото да е изцяло насочено към психологията - доколкото имам спомен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си