.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Всеки го е страх. Този, който казва, че не го е - лъже.

Както каза някой по-горе - скачаш, докато оня не очаква и е 90 % сигурно, че ще го набиеш.

Не мислиш ли че това е малко курвенска постъпка.Знам,защото и на мене ми се случи.Аз избягвам да се бия,но един пиклъо реши да ми налита на бой.Набих му песниците и той после като тебе курвенската със засилка в гръб докато си говоря.И знаеш какво стана,а-цчупи ми челюста.Обаче преди да разбрера го хванах за ръката и пак му наби песниците след това стана малко меле.Даже и след това се хвалил,а след като разбрал за случая от "големият мъж" сега се оправдава като путка.
    Никой не говори за нападане в гръб. Това е подло. Става въпрос да скочиш на противника, докато той е с лице към тебе, но не очаква. Това е.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt Виж мнението
    Всеки го е страх. Този, който казва, че не го е - лъже.

Както каза някой по-горе - скачаш, докато оня не очаква и е 90 % сигурно, че ще го набиеш.

Никой не говори за нападане в гръб. Това е подло. Става въпрос да скочиш на противника, докато той е с лице към тебе, но не очаква. Това е.
    Това е пълна глупости да се случи на някой трениран да му скочи като не очаква и така ще го паркира че няма да види от къде ще му дойде, ей така един прятел винг чун тренриа и го нападнаха в едно кафе нацели го с една длан в носа и му го сплеска направо тва са глупости ! да нападаш в гръб и путкенската като не очаква

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си