.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Камагра...?!?!

iskam da popitam za taq Kamagra,puskali ste q i predi dolu gore znam zakakvo stava na vapros,iskam da pitam v aptekite ima li q...nemise hodi mnogo v sex magazin..ako q ima kak se kazva,mai nee sa6toto ime,a kolko pari..mn 6te sam blagodaren,ako pomognete,4e...ne6to imam problemi i naprao

кааа кама камагара

аве разбирам да си дърт че да ти трябва...ама предполагам че си здрав и прав..та за кво ти е тая камагра
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

кааа кама камагра

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    кааа кама камагра
    а не е ли каааа каааа камагра смотана реклама на 100000000 години

rubi Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 1:17 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

аве разбирам да си дърт че да ти трябва...ама предполагам че си здрав и прав..та за кво ти е тая камагра

emi uj sam zdrav,oba4e ne6to imam problemi erekciqta ty spada ty e nared,mn e kofti mislq 4ee ne6to psihikata powe4e ne tolkowa fiz.problem,no edinstv na4in da se povazvarna samo4yvstvieto kato pone 1-2 pati neam toz problem...ta ne razbrah v aptekata kato vlqzaa kvo da kaja-kvo e towa kaa kama kamagra

еми питаш за камагра... ко срамно има
    а тфа каа кааа камагра е от една стара реклама която се върти по радиото от хиляда години

axa qsno...zna4i pak e takowa imeto,bqh 4yl 4e po aptekite se kazva po dryg na4in,6te si go vzema,dano pomogne,4e nz....

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Оф изоб6то незнам какво е това не6то което дискотирате.Някой да ме светне?

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    и аз не знам кво е...
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Град
    Sofia

Re: Kamagra...?!?!

Цитирай Първоначално написано от daskalov1
    iskam da popitam za taq Kamagra,puskali ste q i predi dolu gore znam zakakvo stava na vapros,iskam da pitam v aptekite ima li q...nemise hodi mnogo v sex magazin..ako q ima kak se kazva,mai nee sa6toto ime,a kolko pari..mn 6te sam blagodaren,ako pomognete,4e...ne6to imam problemi i naprao
    za problemite ima lekari i sled tova lekarstva i gluposti

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Явно е някакъв проблем

"Камагра е медикамент, прилаган за лечение на еректилна дисфункция, който увеличава притока на кръв в пениса. Камагра, също като Виагра, е надеждно и ефективно медикаментозно средство. Активната съставка на Камагра е много близка до тази на популярната Виагра, но се предлага на пазара на значително по-ниска цена."
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    и след като си взел таз камагра не ти стане пич......ходи се гръмни

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    рекламата кърти

zna4i zeh si tyka edna kutiika Kamgra s nekvi kafqvi kapsuli,tova li e ....v smisal az znam 4esa nekvi sini i sa po-malko v kutiika tyka sa 30 i pi6e 4e trqa se priemat dokato po4ne da ima rezultat-nqkoq dr sedmica,az 4etoh nekade 4e sled kato prieme6 edno hap4e erekciqta ti se zapazva 2-3 chasa...nee efekta vednaga tai li..

Повече от фен
    po novinite daaha 4e produktite na kamagra sa pulni bokluci i imat mn opasni strani4ni efekti...

Az sum ia probval kamagrata dosta puti i do sega ne sum zabeliazal nqkakuv problem. Efekta e meko kazano dobur Ima i drugi iaki raboti za piene az si gi kupih ot www . topdobavki . com i sum dovolen

Цитирай Първоначално написано от rubi
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    кааа кама камагра
    а не е ли каааа каааа камагра смотана реклама на 100000000 години
    а не е ли ка ка кааааа камаграаа
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Трябва да се прави секс нон-стоп поне докато човек може

Към автора:

Как се казва?

Еми само с едно щракване в гугъл и ще разбереш ...мисля,че беше "Камагра"

Дали се продава в аптеката?

Не сме ясновидци ... можеш да отидеш и да попиташ там !

Каква е цената?

Ще попиташ в аптеката...ако те не ти отговорят поне трябва да те упътят към място,където евентуално се продава въпросното стимулиращо ерекцията средство и след като отидеш на място ще се поинтересуваш !

Едно време когато виаграта се разчу доста бях чел статия че освен за по дълго задържане на ерекцията и вопще появата и (ако не даи си боже имаш такива проблеми) спомага и за наистина минимално увеличение на пениса. При толкова реклами и лъжи бих те посаветвал ако има някакав начин да се раминеш бес такива медикаменти. Ако наистина си решил да рискуваш с хормоналния си баланс и тъи подобни не ми се мисли какви проблеми, деистваи. Ама го даваи кротко. Едно време като нямаше такива хапчета плеибоичетата с връски се ореждаха с инжекции тостастерон (мъжкиат хормон, надявам се си наясно) ефекта е направо титаничен но пак няма да ти казвам как ти еб..а маиката на хормоналния баланс. Избиват ти косми навсякаде, гласът мутира и прочее. Тези хапчета са правени за хора които миришат на пръст и искат да доисживеят колкото имат по пълноценно. Ти сиа натрупаи сексуален опит момчето пак за тес неща има време. Знаеш ли може и други глупости да изляат

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89

svetnete i mene

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

Няма смисъл да взимате камагра, само за да мастурбирате

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Авторе на колко си години,че опря до там бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си