.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

И аз си търся уроци...и незнам къде и аз съм от Пловдив.Всички ми казват частни учители...ами те само това казват а никой неказва при кого да отидя.. и..молбата ми е ако някой знае да пише някакво има или нещо там каквото и да било

Цитирай Първоначално написано от manyYy Виж мнението
    И аз си търся уроци...и незнам къде и аз съм от Пловдив.Всички ми казват частни учители...ами те само това казват а никой неказва при кого да отидя.. и..молбата ми е ако някой знае да пише някакво има или нещо там каквото и да било
    Ако търсиш добър учител на супер евтина цена по класическа китара (1 уч.час 60мин.=6,00 лв.) погледни http://obiavi.grad.bg/o-846338. Няма да съжаляваш!

ggiurov
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от manyYy Виж мнението
    0893923859 tarsi6 Mitko Gurov...tova e maina

ggiurov
    Guest

Red face obadi se na M.Gurov 0893923859 nima da sajaliava6 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Цитирай Първоначално написано от johnnieWfan Виж мнението
    Здравейте драги съфорумци, съжелявам ако това не е мястото , но уви незнам къде другаде да попитам... Таа въпроса ми е, къде мога в Пловдив да хода на уроци по китара.. някой да знае частни учители или нещо подобно ? благодаря предварително

Lots of love,
    JohnnieWfan
    obadi se na M.Gurov 0893923859 nima da sajaliava6 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си