- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Плакали ли сте на филм?
Аз 1 път ревах на Титаник ОТ СМЯХ!![]()
![]()
![]()
http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!
4esto![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
хахахах и на менеПървоначално написано от Jumbie483
... иначе най - много съм се тръшкала на ТИТАНИК ... бях болна с хрема и едва дишах накрая .. 3-4 часа съм ревала без да спра и след това на тоя филм някак не мога да се разплача
иначе от кеф се бях разревала на Wild child
![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
Да, често.
nicolepcd
ми случва се, но рядко, когато наистина съм се разчувствала и не само заради филма, ами ако прилича на някой мой проблем примерно и ме натъжава и рева. Иначе сигурно се броят на 5те ми пръста филмите на които съм плакала - сега се сещам за Титаник (първият път като го гледах) Бях малка и така ревах....сигурно 2 часа след тва още съм ревяла
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
May da ama ne si spomniam na koi abe ne se sluchva chesto mnogo mnogo riadko se sluchva![]()
Първоначално написано от XY
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Когато гледах "Цар Лъв"...на думите "Татко, татко, татее събуди се"![]()
Колкото пъти го гледах като малка, толкова пъти плаках на тази част... не съм го гледала скоро и не знам дали и сега бих плакала..
Никога не съм плакала на филми като "Титаник", на такива като "Здрач" още по-малко...![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
да на Титаник и най-често на филмите,където умират животни![]()
![]()
И гледам да не ме гледат мн мн,а и не рева на любовни филми,като примерно момичето умряло момчето реве и т.н ,тва не ме разчуства..Като умре някое куче,тогава рева на поразия
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Да.![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
+1SkyEatsAirplane написа:
дам плача и после се хиля![]()
![]()
да,плакала съм.
обаче ако съм с приятелка,докато гледаме сълзлив филм,и и двете се разревем, ми става яко смешно като я погледна.![]()
доста често бих казала.
нещо последно време емоциите ми идват в повечко,
знам ли... може от това да е![]()
почти на всеки филм плача .. не знам какво ви става но .. плача ии след като свърчи филма ;д и плюс това обожавам такива филми .. <33
Да, на доста... Разревах се на края на "Marley & Me"...
Да , на Титаник и на Летящи кинжали
Ужасно много съм плакала на филми. Най-много си спомням, че плаках на Тетрадката.
ами.. да доста често се случва но се правя на силна и се сдържам![]()
Преди не плаках чак толкова на филми, но напоследък нещо съм се разчуствала...
Иначе да, плача, а пък после си се смея на акъла...![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]