- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я вкарам в леглото?
Хора ще съм ви много благодарен ако ми помогнете!
Значи искам да ви питам за няколко съвета как да вкарам някое момиче в леглото си.На 16 съм и ми се иска да го направя но нямам опит!Досега повечко се отдавах на учене за да излезе нещо от мен,
но ми се иска и да се задоволя малко.. моля ви помогнете кажете как да сфаля накое девствено момиче на 14/16![]()
Мерси предварително!
Извинявам се ако има такава тема,но търсачката ми не работи.![]()
![]()
С търпение и да бъдеш себе си да я впечатлиш с това което можеш да правиш най добре , но ако мислиш да и показваш акаунта си на Wow от сега се откажи![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Струва ми се, че си доста загорял.За повечето девствени момичета първият път трябва да бъде специален и с правилния човек, което показва, че не при повечето не можеш да я забаламосаш и да легне с теб просто защото на теб ти се прави секс.
![]()
с пари. ако имаш пари, нямаш проблеми с жените/курвите, както искаш ги наричай
пич,трагичен случай си. Препоръчвам ти да отидеш в манастир.
Станислава
Приятелю, откажи се от идеята си. Секс не се прави само за да можеш да кажеш, че си го правил и да минеш в отбора на "пичовете". Мини първо през етапа разходки, кафе и целувки във входа. Ако толкова ти е мерак да топнеш чушката, искай от ваште една петдесетара. Все ще измислиш за какво са ти.
Жените не са ти предмети,че да можеш да ги манипулираш...учи си уроците има бая още хляб да изядеш![]()
Тва ме разбиПървоначално написано от Pesenta
![]()
![]()
![]()
Представяш ли си? Кани момиче от тях и дават след 5 мин - "Магия,Магия,You got ownd!" xD
Westside rollin' all day, every day
а ти си представи на някой момиче как ще и е "ебливо" ако и кажеш това...Първоначално написано от TheX
Ай стига сте се губили като някой интернет задръстеняци. Кажете го на чист български - Магия,магия,Еби си майката- МУХАХАХАХАХА!
PS: Препоръчвам ти някой евтина курва да си фанеш,щото като гледам нямаш никакъв шанс да бъдеш с момичекъм интересният автор
Станислава
Напълно съм съгласен! И наистина трябва да минеш през етапа на кафето,целувките както всички останали, а ако искаш бързо да стана, взимаш 50 кинта и на околовръстнотоПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
И защо по дяволите 14/6 а не 14/20!
Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
![]()
![]()
Ааа не това като го прочетох се разцепих
![]()
![]()
или почва да и обяснява 'какъв бонус му дава всеки талант' !![]()
![]()
Или какво ' му е комбото за да pwn-ва'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'Ако е Plate му скачам на .....' Mail и другите - Ambush за да ги оунна яко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WoW-а вреди...Първоначално написано от john95
![]()
И бтв роуг съкс![]()
АпхХахАхА ...абе пич ама нещо струва ми се яко си се запекъл кат стара химикалка!![]()
![]()
Момичето едва ли ще е съгласно да дигате "левели" ааххах
![]()
![]()
![]()
![]()
То тка от веднъж и момиче което води редовен полов живот няма да ти се пусне бе![]()
А да не говориме за девствена ..И тка.. залягай над ученето още да искарваш повече пари да оправяш курви
![]()
Отвращаваш ме...Първоначално написано от pepiantonov
![]()
all day... all night... what the fuck?!
и помнете деца: няма изнасилване, има неочакван секс
"Скъпа...отдавна събирах смелост да ти го кажа (*държиш я за ръката й*) харесвам те ии бих се радвал ако влезнеш в гилда ми!"
![]()
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
тц, ех тоя WOW веееееееПървоначално написано от TheX
Или т'ва от МУ-то го знаеш... Кажи си сървара?
![]()
![]()
![]()
Станислава
кво го нападнаха пък всички?
аз така баламосах една и я изчуках просто, защото беше време да го направя. нищо не значеше за мен, нямаше нито романтични срещи, нито целувки - просто секс за една нощ. каза че съм се справил добре и уж щах да и се обадя - ама не сеи така започна половия ми живот - с летящ старт и убеждението че се справя добре, за самочувствието беше много важно!
препоръчвам на автора да постъпи като мен - изчукай просто някоя за да ти тръгне на добре с жените, въпреки че аз бях малко по-голям, но няма проблем и сега. ще я помниш винаги, обаче романтичните глупости има време да ти се случат и да ти преебат хубавия живот в по-късен етап на живота, както на мен на 20+ години ми се случи. до тогава е*и на воля и си прави кефа без да ти пуказ а никоя, ще е много по-лесно и няма да имаш проблеми. остави ги другите дето тука ти разправят как трябвало да е специално и бла бла простотии... има време и за това, вервай ми :Д
а да вкараш някоя е много порсто - имаш малко пари, направи се на какъвто не си и и вдигай краката. ще си койт оси чак ато решиш да си търсиш любовта на живота, яко заблуда - не ти препоръчвам![]()
с теб така ли правят ? по 10 лв и клякаш...така като те гледам и за 10 стинки не стааш...пич в момента е модерно да си футболен хулиган да носиш фред пери и бели кецове путките полудяват...ако си обръснеш главата ще е в твой +...другия вариант е СЛАГАШ ГЕЛ ама така че като излезнеш на слънце и косата ти така да блести че около теб да се блъскат в стълбове и прочие...от там нататък ти трябва добър речник...викаш си начето момче отделяш време за учене значи предполагам се сещаш за какво ти говоряПървоначално написано от Glorka_
![]()
Съгласен съм...каваш,че си на 16,ама мислиш като 12 годишенПървоначално написано от t0d1t0
![]()
++++++Първоначално написано от ScarletBite
Малко недоразвито пишлеме .. и даа даа знам, че и аз не съм много голяма, но акъл определено те бия!!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Как да я вкарал в леглото. Ех... това въпроси за форум ли са,бе ? Как се вкарва едно момиче в леглото, мноу лесно крадеш я (отвличаш я) и я бухаш в леглото - Ей така се вкарва. С такива въпроси скоро няма да имаш успех. dif4u1912 ае брат... некак не ми се струва ,че ще му приляга тоя стил, щом я е закъсал да пита как да ги вкарва в леглото я си представи какъв е. Той ако се появи така навън ще го убият от бой![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Ако искаш да ебеш девствена не ти трябва... няма да обяснявам защо. Триден случай ще си, но опитай да си намериш приятелка и с времето ще я хакнеш, ако имаш правилен подход и не забравяй да не се влюбваш!!