- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли дали живота си на половинката си в името на любовта
Прекалено егоистична постъпка е това...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ммм , той автора нещо не е написал коректно въпроса . Да дадем живота си , за да може половинката ни да е щастлива ? -> НЕЛОГИЧНО МИ ЗВУЧИ ТОВА , АКО ТОВА ИМАШ ПРЕДВИТ >>>>![]()
Не, може би ако открия истинската любов ще мисля по различен начин.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
бих дала за сестрите ми или някоя от приятелките ми,но за гаджето-не съм сигурна
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
amnessia, на 25 съм, имам връзка от 6 години, живеем заедно. Достатъчно зряло разсъждавам. Обичам го, но все още не се е родил човекът, който обичам повече от себе си. Един ден за децата си вероятно бих се жертвала. На този етап не бих се жертвала заради половинката си. Най-ценното, което имам е моят живот. Той определя моя свят в някаква рамка - от раждането до смъртта ми. Приключа ли с живота си, вече няма нищо. Да му дам кръв, да му дам бъбрек - ок, но не и да жертвам живота си!
да добре казаноДобре...представи си,че човека Х,който обичаш е смъртно болен и единствения начин да оживее е да му се дари сърце,бъбрек или т.н.,но примерно,както често се случва в България,няма налични и Х трябва да чака,а това ще е фатално за него?Не би ли дала свой орган за да го спасиш?(казвам го като пример).. дали ще гледате как се мъчи от това просто да му дадете каквото му е нужно.. аз при най-малкото му нараняване откачам говота съм да си дам всичко ,но да се оправи незнам ако се стигне до там че да му трябват органи ( да не дава Господ) ...
ха..в случея аз ще искам да е просто щастлив и ЖИВ>.. независи му от другото...И за какво ще си дадете живота, вие да умрете, а той да си живее и да си намери друга?
Или си мислите, че в името на тази жертва ще ви остане верен до гроб!?
И като си дам живота кво? Да се самоубия в името на любовта ни?![]()
Да застана пред куршум или нещо подобно да, ама автора не е уточнил какво точно...
Човешките органи не са части за автомобил, които могат да се заменят с нови. Каквото и да си говорим, това е истината. Ще удължи живота му със седмици/с месеци/с няколко години, но след това човекът ще умре... Просто това не са части, които могат да се подновяват отново и отново. Вярно, в такъв момент надеждата умира последна и всеки вярва, че човекът му ще продължи да живее дъъъъълги години, но ако това не се случи, а на мен ми е трудно да живея без даден орган и следствие на това умирам и аз. Какво става? Два погубени живота.Първоначално написано от wukktoruQ
Не бих дала живота си навярно... може би само за детето си, ако/като имам след време.
Любовта си е любов ,това е друго нещо ..
Не бих си дала живота или квото и да е ,защото не се знае как ще се промени и дали няма да ти забие нож в гърба ..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Ако темата е примерно:
Разкарвате се с гаджето си и премерно некой с патлак или нож напада гаджето ви и бихте ли застанали на пътя на нападателя? Аз КАТЕГОРИЧНО ДА !
Да си даде човек живота нямам предвид органОргана е част от организма на човека.Така е , трябва да се намери истинският човек за когото,си способен да си дадеш живота.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Всеки отговорил с 'Да' още съвсем нищо не е видял от любовта и е тотален улигофрен. :/
Can It All Be So Simple ?
Нещо се съмняваш ли? Защо любов трябва да е равно на саможертва. Любовта е равно на споделяне (за мен). Мога да споделя болката му, ще изстрадам с него всичко, през което може да ни се наложи да минем, ще търсим варианти, за да оцелеем и да сме добре (двамата). Егоистично е ако го оставя, а не ако не му дам сърцето си (например). Второто е инстинкт за самосъхранение.Първоначално написано от amnessia
Ако знаеше как се пише "Олигофрен" сигурно щях да ти повярвам..Първоначално написано от xinfamous
)
Ххха да неграмотникПървоначално написано от m1nik
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Автора имаше предвит ако дойде Хитмен и стерля 3 пъти по приятелката ви вие ще се хвърлите ли като геройте от филмите за да поемете куршумите и да умрете за половинката си , не знам кво не му разбрахте