.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Повече от фен
    Град
    Бургас
    Не мисля

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Прекалено егоистична постъпка е това...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Ммм , той автора нещо не е написал коректно въпроса . Да дадем живота си , за да може половинката ни да е щастлива ? -> НЕЛОГИЧНО МИ ЗВУЧИ ТОВА , АКО ТОВА ИМАШ ПРЕДВИТ >>>>

Не, може би ако открия истинската любов ще мисля по различен начин.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    бих дала за сестрите ми или някоя от приятелките ми,но за гаджето-не съм сигурна
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    amnessia, на 25 съм, имам връзка от 6 години, живеем заедно. Достатъчно зряло разсъждавам. Обичам го, но все още не се е родил човекът, който обичам повече от себе си. Един ден за децата си вероятно бих се жертвала. На този етап не бих се жертвала заради половинката си. Най-ценното, което имам е моят живот. Той определя моя свят в някаква рамка - от раждането до смъртта ми. Приключа ли с живота си, вече няма нищо. Да му дам кръв, да му дам бъбрек - ок, но не и да жертвам живота си!

Добре...представи си,че човека Х,който обичаш е смъртно болен и единствения начин да оживее е да му се дари сърце,бъбрек или т.н.,но примерно,както често се случва в България,няма налични и Х трябва да чака,а това ще е фатално за него?Не би ли дала свой орган за да го спасиш?(казвам го като пример)
    да добре казано .. дали ще гледате как се мъчи от това просто да му дадете каквото му е нужно.. аз при най-малкото му нараняване откачам говота съм да си дам всичко ,но да се оправи незнам ако се стигне до там че да му трябват органи ( да не дава Господ) ...

И за какво ще си дадете живота, вие да умрете, а той да си живее и да си намери друга?
    Или си мислите, че в името на тази жертва ще ви остане верен до гроб!?
    ха..в случея аз ще искам да е просто щастлив и ЖИВ>.. независи му от другото...

И като си дам живота кво? Да се самоубия в името на любовта ни?
    Да застана пред куршум или нещо подобно да, ама автора не е уточнил какво точно...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wukktoruQ

Добре...представи си,че човека Х,който обичаш е смъртно болен и единствения начин да оживее е да му се дари сърце,бъбрек или т.н.,но примерно,както често се случва в България,няма налични и Х трябва да чака,а това ще е фатално за него?Не би ли дала свой орган за да го спасиш?(казвам го като пример)
    Човешките органи не са части за автомобил, които могат да се заменят с нови. Каквото и да си говорим, това е истината. Ще удължи живота му със седмици/с месеци/с няколко години, но след това човекът ще умре... Просто това не са части, които могат да се подновяват отново и отново. Вярно, в такъв момент надеждата умира последна и всеки вярва, че човекът му ще продължи да живее дъъъъълги години, но ако това не се случи, а на мен ми е трудно да живея без даден орган и следствие на това умирам и аз. Какво става? Два погубени живота.
    Не бих дала живота си навярно... може би само за детето си, ако/като имам след време.

Град
    В мислите ти..
    Любовта си е любов ,това е друго нещо ..
    Не бих си дала живота или квото и да е ,защото не се знае как ще се промени и дали няма да ти забие нож в гърба ..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Ако темата е примерно:
    Разкарвате се с гаджето си и премерно некой с патлак или нож напада гаджето ви и бихте ли застанали на пътя на нападателя? Аз КАТЕГОРИЧНО ДА !

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Да си даде човек живота нямам предвид орган Органа е част от организма на човека.Така е , трябва да се намери истинският човек за когото,си способен да си дадеш живота.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Голям фен Аватара на xinfamous
    Всеки отговорил с 'Да' още съвсем нищо не е видял от любовта и е тотален улигофрен. :/
    Can It All Be So Simple ?

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    No.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amnessia
    Да си даде човек живота нямам предвид орган Органа е част от организма на човека.Така е , трябва да се намери истинският човек за когото,си способен да си дадеш живота.
    Пълни глупости! Човекът до мен е Той, истински е и го обичам почти колкото обичам себе си, но не бих дала живота си за него! Един ден вероятно бих го дала за детето си, но не и за друг човек. Аз съм си най-необходима не себе си.

Град
    България
    Еми обичайте се
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amnessia
    Еми обичайте се
    Нещо се съмняваш ли? Защо любов трябва да е равно на саможертва. Любовта е равно на споделяне (за мен). Мога да споделя болката му, ще изстрадам с него всичко, през което може да ни се наложи да минем, ще търсим варианти, за да оцелеем и да сме добре (двамата). Егоистично е ако го оставя, а не ако не му дам сърцето си (например). Второто е инстинкт за самосъхранение.

Супер фен Аватара на m1nik
    да
    )

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Всеки отговорил с 'Да' още съвсем нищо не е видял от любовта и е тотален улигофрен. :/
    Ако знаеше как се пише "Олигофрен" сигурно щях да ти повярвам..
    )

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Ако знаеше как се пише "Олигофрен" сигурно щях да ти повярвам..
    Ххха да неграмотник
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Не,както и той неговия

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Супер фен
    Не .. за жалост. Но пък и да го дам какво? Дали той ще се радва, че живее за сметка на това, че аз не?
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Не бих го дала.
    Колкото и егоист да съм.

Автора имаше предвит ако дойде Хитмен и стерля 3 пъти по приятелката ви вие ще се хвърлите ли като геройте от филмите за да поемете куршумите и да умрете за половинката си , не знам кво не му разбрахте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си