- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
14 - 0момиче
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Няма да споменавам докато четох няколко от страниците колко смешно ми стана и същевременно колко леки момичета има.
Кво е тва нещо - на 20 години да се е праскала вече с толкоз кочове.. окей.. лошо няма де.. амаа аз веднага и слагам едно нарицателно с буквата 'к'.. макар, че понякога са нужни и такива образи. То тва ще лепне спин докато стане на 25 бре.. ПФ
А за мацката която беше още в началните страници дето била на 14 (Нещо такова ми се върти из главата) и го прокарвала на анално и орално - ЕВАЛА!.. НЕ ВСИЧКИ СА КАТО НЕЯ.. Последните ми няколко гаджета даже не искаха да си помислят за анален..
А колкото до малката - най-вероятно техните може би примерно я водят по гинеколози... не сте ли се замисляли... ?
От друга страна - за пичовете които са или си мислят, че са барали толкоз путки - евала им!
П.П. От доста време не бях отварял този детски сайт, случайно попаднах и темите както от преди 4-5 години са... същите..
Тая тема е на принципа - колко ти е дълъг - всеки се хвали , че му е по 25, пък в гащите има нещо с размерите на бонбон.
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ