- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- До кога ще копираме от Американците?
Не мислиш ли че малко прекали?
Първо един модератор се очаква да бъде бизпристрастен, а ти хич не си такъв. Щом съм на друго мнение от твоето ме наричаш всякакъв.
Второ един модератор трябва да си контролира емоциите, а не да обижда потребителите на форума на комплексар, простак и какво ли още не
Не знам, кой ти е дал модераторската титла, но ти определено не я заслужаваш, щом показваш такова пуберско поведение. На такъв престижен форум, който е много посещаван от години не му трябва модератор, който ще обижда хората.
Защо прибягна до лични нападки?! Цитирам "Иди на доктор." значи ли това, че всички, които имат друга визия за нещата, освен твоята трябва да ходят на доктор?!
С теб не може да се спори, ти не приемаш друга позиция.
Ето виж, за разлика от теб, DirtySouth поне се аргументира и не трагва веднага с личните нападки. Той много повече заслужава да е модератор от теб, защото освен че има много по-богата обща и политическа култура от теб не си позволява да обижда така низко хората във форума.
Йеееес бе!
Комплексар не беше убида, ако не разбра...![]()
ПС: Много обичам някой, който се е пръкнал преди 5 дена във форума да ми дава оценки.
ПС2: Аз споря с аргументи, когато си заслужава. Когато е кауза предута - не си правя труда.
ПС3: Питай Беркут и muslce дали не толерирам чуждо мнение, защото поне като не знаеш и не си писал през живота си тук, е леко смешно да пишеш глупост след глупост след глупост и да се излагаш с всеки пост все повече. Ако не бях толерантен, щях да ти тресна директно бан за расизъм и дискриминация на база сексуална ориентация. Да не говорим, че си заслужаваш и дел, а не само бан.
Писал съм с друг акаунт много преди ти да станеш модератор - 2005 година.
Например kskc1994, който получи бан преди 7 дена за обиди и личностни нападки?![]()
keshasexy,за някои неща не си прав...Съгласен съм,че се опитват да налагат тяхните тенденции и поведение,но и ние сами сме си виновни...Никой не ни бие да гледаме американски филми,да слушаме американска музика и да пием Кока-Кола така ли е ? Също това,че жените водели едва ли не мъжете за носоветеНяма такова нещо приятел...Просто там не знам как да се изразя жените са по "сводолюбиви" и не е чак такъв шок,ако някоя жена се е развела 2 пъти и се жени 3ти път...А Китай и Индия в близкото бъдеще няма да достигнат нивото на САЩ(поне докато 30% от населението им гладува)А не разбирам какъв е проблема,че президента им е черен ? Аз нямам нищо против тях...Естествено има и негри престъпници,но това впечатление,че всички негри са отрепки ти е останало най-вероятно именно от американските филми...Даже бих казал,че ако погледнем средностатистически българите в София и негрите в Ню Йорк,най-вероятно българите в София ще извършват повече престъпления...
keshasexy само под секрет да ти кажа че хомофобията, расизма, сексизма и тоталната липса информираност по въпроса не се броят за аргументи.
в америка сега към 30-ина % са тлъсти, а в милата ни, родна родина са към 25% (един от световните лидери сме с други думи, а сме една плюнка)
за американския империализъм пък всички знаем с излкючение на тебе, ТОВА е лоша черта, а не глупостите дето си ги наредил.
морала им е точно толкова зле колкото и нашия (покажи ми едно сравнение което да ме опровергава ако можеш), а това че си чул не дочул за здравната им система изобщо не ти дава позиция в спора (защо ли ги сравни с канада, а не с дания например?), нито ги прави кой знае колко зле. виж нашата, сравни я с тяхната и тогава си отваряй устенцата мамини сладки.
Единствените, които са виновни за положението в България са самите българи. Няма друг народ, който така лесно да се отрича от родното и да приема чуждото. В Гърция никъде не чух друга народна музика освен тяхната. В Кипър е същата работа. Никъде не съм чул да се говори на друг език, освен между чужденци. Тука в България се слуша гръцка музика, сръбска музика, румънска музика, но и веднъж не съм да пуснат българска народна музика.И затова ли са ни виновни американците ?!
В която и страна да съм бил досега(не че са много)хората са си знаели историята и са имали национално самочувствие. Тук в България, като питам : кой е Кубрат ми отговарят - "гаджето на Андреа".
Българите нямаме никакви морални ценности, принципи или самочувствие.Някой биха казали, че това се дължи на тоталитаризма по времето на така нареченият комунизъм/социализъм и до голяма степен ще са прави, но да не забравяме, че и по времето на Турското робство(тук ще помоля Дърти Соут да ме извини, че използвам думата робство) хората доброволно се отказват от българското и приемат турското, заради допълнителни облаги. За тези, които не знаята ще кажа, че Баташкото клане е извършено от пумаци(потурчени българи).Или това, че в църквите ни се е проповядвало на гръцки. И заради това ли ни е виновна Америка ?!? Но разбира се е къде,къде по-лесно да обвиняваме американците, от колкото да приемем това, че сме скапан народ се дължи само и единствено на нас .
Same shit,different day .
Шъ мъ извиня'ате, ама аман от горди простаци...
Просто България и САЩ са различни из основи, САЩ е много по-развита държава отвсякъде, но си нямат традиции... Американците са крайно либерални, а в България сме по-консервативни. Американците си имат голЕмо самочувствие (с основание), а ние се знаем че сме си мързели. Те са свикнали да са на върха, а ние - на дъното...
Но тяхната история е 200 години, а нашата е 1300. За мен тяхната държава е изкуствено създадена, те са били европейци, сега не са никакви. Те са като общност, не като народ. Народ може да се нарече такъв, който е запазил езика и културата си в продължение на 5 века под робство, който помни това и се гордее с това... Но ние освен славно минало друго нямаме. Ние само се гордеем, иначе мързелуваме. А те работят активно и напредват бързо. По това се различаваме: Те са активни сега, а ние сме били някога.
Никой ня можете да завладеете със сила. Това може да си го позволява само Америка в днешно време. Ако някой друг тръгне да прави нещо веднага всичко ще пропищи всичко живо. Просто границите вече са очертани и македония е албанска промита република. Пък и ние нямаме интерес от Македония. Там няма нищо. Има хора, които са по-бедни от нас и един куп безработни и 1 милион проблеми. Само пасив ще ни е. Разбирам да имаше да речем море, ама не.
Само болни мозъци могат да искат да имат общо с македонците.
И през 800 /300 византийско + 500 турско/ от тях не се е казвала така... няма що!
В Америка поне не мразят толкова чужденците като българите.
Тук всеки те съветва "за българка да се ожениш!" и подобни изостанали простотии.
По-ограничен народ от нашия едва ли има. За всичко са ни виновни циганите, турците, евреите и американците.
И все има някакви световни заговори срещу нас, а истината е, че никой не ни бръсне за нищо, не сме никакъв фактор.
keshasexy, интересно ми е какво ти промени мнението за тази една година?
////// сори обърках
Последно редактирано от flawless_ : 02-08-2012 на 13:43
Хаха...не знам да се смея ли? Да рева ли? От толкова много коментари само в 4-5 имаше частица истина. Останалото е написано само колкото да си чешите пръстите. Няма да го коментирам този пост по простата причина, че ще трябва да изпиша два тома коментар. Бих писал по темата, само ако в нея пишат хора които са наистина осведомени по въпроса, а не хора които само товарат форума с безмислени коментари.
Една моя близка казва "Не ми хвали държава, на която историята е по-млада от камъните в къщата на дядо ми". Повече няма да добавя, защото трябва да пиша 2 екрана текст. За мен това не е нация.
Това пък,не знам от къде си го измисли.Като по официални данни:Най-слабо засегнатите от този "сериозен здравословен проблем" страни са Румъния, където са затлъстели 8% от жените и 7,6% от мъжете, Италия (9,3% от жените и 11,3% от мъжете), БЪЛГАРИЯ и Франция (12,7% от жените и 11,7% от мъжете).
Първоначално написано от ledenakrasota
Стана ми интересно как така сте против америка, а в също време използвате английски думи в коментарите си? Пропагандата си я налагат с филмите. Нашите политици са мазни дупедавци и правят всичко да се харесат на америка. По-добре е да сме с Русия. Руснаците ни смятат за братя, а американците за животни. Наистина е така. В оня проект на Слави американката каза, че мислела, че тук живеем в землянки.