- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в устата ?!
Добрият секс не се свързва с гнусливост. Защо ВИЕ не помислите над това?
Аз лично свирки не правя. Имам си някакви лични съображения.
Но не намирам за ГРАМ приемливо някой да отбягва после целувките ми.
И да, опитвала съм си соковете.
Въобще.. Всеки си има лайфстайл. Ако ти се кефиш за всяко нещо да угаждаш на мъжа си и да търпиш гнусливостта му, при положение, че си му пила соковете.. Не знам.
Не е нужно във всяка тема да изтъкваш какво перфектно гадже подлога си, нищо лично.
Инфеймъс, не си забавен, а жалък.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еее, няма ли да спреш да се повтаряш беПървоначално написано от jghgh
![]()
Като не правиш свирки, к'во? Да си го преместим на другата страна ли?
Това, че ти не правиш неща, които ще се харесат на момчето до себе си, че си тъпа егоистична гнуслива задръстена кучка, не значи, че момичетата, които не са като теб са "гадже подлога" , а всички момчета "жалки".
Спри да се заяждаш с всеки, който не е на твоето мнение, че съвсем изпростяваш напоследък![]()
![]()
![]()
ДА.1.Момичета,свършвали ли са ви там и какво е чувството ?!
Мен ме кефи.Аз обичам да гълтам
И е полезно.:P
Обичам да пускам езичета.
Надупчила съм си и eзикът :P
Надупчила си езикът-ОТВРАТ!
Аааахахахаа, осъзнай се малкоПървоначално написано от Eclipsercho
Въобще не съм гнуслива. Да си ме чул да се оплаквам как няма да целуна приятеля си, ако преди това ме е лизал?
Да искаш удоволствие, а да не си благодарен за него и да не се поставяш на мястото на другия, е егоистично и гадно. И жалко. ХаХАах!
А т'ва че аз не правя нещо, което не ми харесва, въобще не ме прави егоист, защото не изисквам от другите да ме задоволяват. Следователно не е като да получавам, без да давам. И на всичкото отгоре не отблъсквам после хората, както писалите в темата мъже казват, че правят.
Егоизъм е вашето, че мислите само за комфорта на пишките си, а после се дърпате - нямате и идея колко е обидно. Съжалявам, ама ако някой ми откаже ласка, а държи да ми свършва в устата, какъв ще е според тебе? Неегоист ли,лол.
За подлогата си е лично мое мнение. За мен е под гордостта ми да влизам в положение на всеки гнуслив льольо, който иска да му го лигавя, ама после се прави на интересен.
Това си е мое мнение, но определено не аз съм задръстената и гнусливата![]()
Никой не ти е искал мнението за това,че АЗ съм си надупчила езикът.Първоначално написано от DownloadVirus
Още по-малко АЗ.
Това си е лично МОЕ решение.
Мога да те оспоря,че НЕ е точно така,както ти казвашЕгоизъм е вашето, че мислите само за комфорта на пишките си, а после се дърпате - нямате и идея колко е обидно. Съжалявам, ама ако някой ми откаже ласка, а държи да ми свършва в устата, какъв ще е според тебе? Неегоист ли,лол![]()
Аз като му духам на приятелят ми,после си ме целува по устата без проблем и то с език и не го е гнус.
Първоначално написано от jghgh
Машала ква каша ти е у главатаПървоначално написано от jghgh
Не се изговаря така..научи английскиИнфеймъс![]()
Can It All Be So Simple ?
Заяждаш се на дребно, защото може би няма за какво да се хванеш ли?
Ако не ти светна, да поясня - аз свирки не правя, но това не ме лишава от мнение по въпроса, че е гадно да ти отказват целувки след такова нещо.
Въпросът е принципен, а не толкова дали аз, ти, баба ми или който и да е прави свирки.
много си злезаяждам се за дребни неща щото на тебе толкова ти е акъла..'не била правила свирки' ми тогава кво даваш мнения в тема за свирки бе ?!
Can It All Be So Simple ?
ТОЛКОВА много думи без грам смисъл, викайте Гинес, имаме победител по идиотщина, everybody!Първоначално написано от jghgh
![]()
Чакай, чакай, чакай. Спри си конете, моме. Мнооооого бързаш с храненето.
Първо, аз да съм казал, че не целувам приятелката си ако преди това съм й свършил в устата? А?
Второ.. теб ти било "под гордостта да влизаш в положение на всеки гнуслив льольо" .. еми като се ебеш с гнусливи льольвоци, а не с нормални момчета, ние какво да направим ?
Момичето по принцип ще остави ПРИЯТЕЛЯ си, с който ЕВЕНТУАЛНО има връзка.. тоест чувства, ала бала, да свърши в устата й.. надали този гореспоменатия ще е "льольо" .. в една връзка непрекъснато се правят компромиси спрямо другия.. и НОРМАЛНИТЕ момичета, въпреки че не получават оргазъм точно от това, правят неща като гълтането, защото знаят, че на момчето им ще му хареса.. за да му направят готиното на него.. а не за да ги лиже след т'ва.. За т'ва те наричам егоист, пикло..
Продължавай да си го повтаряш, някой ден ще ти повярваме..Първоначално написано от jghgh
![]()
Пробвала съм.....не става...Първоначално написано от PinkPan7her
Пробвала съм,но не достатъчно,но не са ме задължавали да го правя
не съм се и дърпала.
Винаги ме целуват и целувам ,след каквото и да е (принципно,фекалиите ги изключвам като опция ХD)
Той и аЗ,ДОКАТО сме чищи и без зарази гнус не ми е
Ей ? Много сте зле бе ? Как може да гълтате сперма вие малоумни ли сте ? После как целувате близките си ? Бах ваща майка проста много сте зле :/
Ем почти винаги ми свършва в устата.Не е кой знае колко лошо нито много хубаво ама е поносимо.
Изглежда яко, само да не ми пипат моя езикПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
ХАХАХАХХАХАХАХА. Не пиши по-добре ще направиш.Първоначално написано от merohero
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Как така не става? Той нарочно ти се дърпа ли? Просто не иска да свърши там? Попитай го защо (не по време на свирката, не му секвай кефа на момчетоПървоначално написано от andreaaaaa
)
Аз така и не разбрах кой бил гадже подлога и кой се изтъквал...?
Най-много ми харесва там да свършва,просто защото не искам по тялото,не мога да кажа,че ме кефи обаче.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Колежката jghgh пак избухва с размисли. Ей, не й омръзна да се прави на интересна.
За свирките, бъди сигурна, че ще ти се наложи.НЯМА жена, която да не прави свирки, но има доста, които не си го признават. Комплекси, предразсъдъци, тва онова.
![]()
Welcome to the Jungle...
[quote="PinkPan7her"][i]Как така не става? Той нарочно ти се дърпа ли? Просто не иска да свърши там? Попитай го защо (не по време на свирката, не му секвай кефа на момчетоПървоначално написано от andreaaaaa
)
Да напочно се дърпа точно преди да свърши...... и не ми казва защо......много ми е странно.......
познавам такива които не правят,ама гаджетата им изневеряватПървоначално написано от DarkTemplar
по темата-не съм гълтала ,но нямам против
love is gone!
Говоря за жени, момичета и аз познавам (само дето над 95% от тях вече духат, че и гълтат).Първоначално написано от marti93
В секса няма срамно, колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре ще се чувствате.
Welcome to the Jungle...
Не виждам смиисъл да споря с глупаци. Въпреки, че разликата определено се вижда.
Надявам се мозъчните ви клетки ви стигнат за да асимилирате, че постинга ми, както и спора, който започнах, НЕ е свързан персонално с мен, а с принципното положение дали е нормално някой пишлегар да се дърпа за {}, а преди това: ох, че кеф.
Така че си запазете отношението, съветите, съжалението и присмеха за някъде другаде.
През цялото време явно съм си губила времето.
Мислех да не пиша слеед плоските и просташки коментари на двамата ч
юнаци, но щом специалистът по всичко се е обадил, как да пропусна.
Като не можеш да се изразяваш точно, по-добре си мълчи. Ама си е друго да покажеш омраза и злоба във всеки пост и да се почувстваш силна нали? Въобще не си наясно с много неща (особено пък в областта на отношенията), но не спираш да се пънеш като магаре на мост и да се излагаш пред всички. Семейства, изневери, свирки, мъже, тея неща просто не са за теб. Стой си в хралупката и толкоз.
Такива като теб са за психиятрията от малки.
Welcome to the Jungle...