- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация?
Според мен е приемливо за момичета с по - оскъдно течение. При моите количества... не е най - привлекателното предложение на света. А и консистенцията... мога да изтърпя 4 дни.
Почти всеки месец го правим докато съм в менструация. Или в банята, или някоя хавлийка слагаме. Не зависи много от деня на менструацията, защото се е случвало да ми е 2ри ден, а да няма почти никаква кръв и също да ми е 4т-5ти и да има повече кръв. Просто зависи какъв момент ще улучите (не тече постоянно).
Нали знаете, че сексът е едно добро средство срещу болките. :P Като ми стане хубаво забравям за всякакви болки. А болка поради самия секс няма причина да се появява.
Презервативът е изключително препоръчителен.
На мен ми е идвало по време на секс и беше добре
,също и успокои част от болките ми.
аз съм "за "и съм го правила и ще го правя ,поради простата причина ,че тогава имам най-силно желание за секс
love is gone!
Аз също тогава имам най-голямо желание за секс, но само веднъж сме пробвали .. И да, беше в банята и с презерватив, но нямам си самата идея не ме привлича толкова .. Най-добре си е да си изчакаме да мине, след това вече няма проблеми.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Е,не ще си изказвам мнението където искам.Толкова сте ограничени...и загорели.Тровите си организмите по на 15-17 години с противозачатъчни,а после що им закъснявало..много просто племе.Сякаш не можете 5 дни (средно казано) да издържите без полов контакт.Айде моля ви се...Наричам го УЖАС,защото е ! Тогава когато сте най-податливи на инфекций вие си правите кефа,щото нали тооолкова ви се прави секс
Смешни сте,до доказване на противното..
![]()
Идеята не ме привлича особено. Пък и не се чувствам в кондиция в тези дни от месеца. Да, желание има, но нямам нагласа.
Приятелят ми не е повдигал въпроса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ти си смешна.Първоначално написано от mynichkaIsladka
Къде ги видя тези 15-17 години? Аз съм на 19, тя на 20, 3 месеца ни е разликата. Опааа, до тука ти беше теорията за тровенето на организми в ранна възраст..
Още нещо - точно противозачатъчните, освен, че предпазват, също така след първия месец регулират цикъла и го правят доста по-точен като дни..
Това, че не сме гнусливи един от друг, а предпочитаме да се наслаждаваме на секса, не значи, че сме "загорели" или "ограничени" - ти си ограничената, защото се опитваш да набиеш собственото си мнение на другите, и в момента, в който не стане, ти превърташ и почваш да храниш хората.. Инфекции или не (множествено число - й го няма), до сега не сме имали Никакви проблеми, при положение, че го правим без презерватив. Така че си затвори кифленската устичка, която си повтаря само заучени фрази, имитиращи собствено мнение и ходи да гледаш Cartoon Network.![]()
Eclipsercho, колега не си губи времето да им отваряш очите. Тука малките винаги са с голям житейски опит и завидни познания във всяка област. Като бонус са и големи моралисти, натъпкани с предразсъдъци.![]()
Welcome to the Jungle...
Оффф писнало ми е от такива дребни пикли с гоооолям житейски опит, които знаят абсолютно всичко за живота,секса,болестите и т.н. ... Ужас!
1во както вече ти казаха мила mynichkaIsladka, противозачатачните освен че са сигурно средство за предпазване от бременността,се използват и за регулиране на цикъла, така че.. бъди сигурна алкохола и цигарите с които вие, 12-13.. годишните се наливате трови много повече вашия организъм. Но...това не го знаеше,нали![]()
Изказвай го, но не го налагай.. Толкова ли неможете да пишете по темата?! Исках мненията на тези, които са го правили по време на менструация, а не да ми давате акъл, кое било ужас и кое не. Ае чезни.Първоначално написано от mynichkaIsladka
Правил съм го с приятелката ми, когато е в цикъл но с презерватив.
Без презерватив готино ли е, какви са рисковете от болести а-у?
Е к'во, аре жусниме де!
Готино е, разбира се. Няма го гуменото чувство от презерватива (колкото и тънък да е).Първоначално написано от mEtamOrfOzZzeN
За болести, вагината уж е по-уязвима през този период, а понякога и пениса можел да се изрине или нещо такова, но не сме имали никакви проблеми, нито тя, нито аз. Ако се поддържа високо ниво на хигиена, дори и в цикъл, не виждам какво може да си лепнете.
Е супер значи ще пробвам.Първоначално написано от Eclipsercho
Не знам защо но си мисля че ще е готино![]()
![]()
Е к'во, аре жусниме де!
ха-ха..мале мале няма нужда да коментирам,като по-умна ще отстъпя,понеже вие няма да го правите...лек ден и приятно инфектиране
Готино е, разбира се. Няма го гуменото чувство от презерватива (колкото и тънък да е).
За болести, вагината уж е по-уязвима през този период, а понякога и пениса можел да се изрине или нещо такова, но не сме имали никакви проблеми, нито тя, нито аз. Ако се поддържа високо ниво на хигиена, дори и в цикъл, не виждам какво може да си лепнете.Майко милаЕ супер значи ще пробвам.
Не знам защо но си мисля че ще е готино![]()
Наистина няма нужда и полза от твоите коментариПървоначално написано от mynichkaIsladka
Уоу, много си интересна и забавна с твоите лафове, знаеш ли
Лек ден и на теб
![]()