.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 209
    Град
    In your sick brain.. :)
    Цитирай Първоначално написано от eli98
    Моите са почти същите

Обичам миризмата на бензин и на нови учебници тези гланцираните

През зимата спя с чорапи

През зимата прегръщам една моя плюшена играчка много е мекичка и ме топли

Ами това е за което се сещам ако се сетя ще напиша още

същата работа
    когато ми се доспива, ако има говорещи хора около мене ги чувам като през дълга тръба
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Най-големият ми навик е да си гриза ноктите..
    Оби4ам да ми мирише и на лак за коса или пък на лако4истител

Постоянно си отмятам косата назад.
    Когато съм с много спирала от време на време несъзнателно почвам да си пипам миглите, но се усещам навреме.
    Винаги спя като зародиш, понякога и по корем..
    Обичам често да си слагам гланц.
    за друго не се сещам

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    - заспивам само по корем
    - обичам да си разделям кичурите от лака
    - когато говоря по телефона или лежа или се разхождам ;д
    - винаги /дори в заведения/ трябва да си кача краката на стола или да си ги кръстосам...но чак ги усуквам ;д
    - ммм дори през лятото обичам да спя с чорапи и да се завивам почти през глава...просто ако кръста и раменете ми са отвити винаги ми е студено ;д
    - винаги се оглеждам като минавам покрай витрина
    - когато ми е скучно или съм нервна си клатя единия крак или се треса цялата ;д
    - когато се притесня почвам да си рова из телефона
    - когато се оправя да излизам винаги за последно пред вратата се поглеждам в огледалото, повдигам вежда и правя някаква муцунка, за да преценя дали се харесвам просто навик
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    - заспивам само по корем
    - обичам да си разделям кичурите от лака
    - когато говоря по телефона или лежа или се разхождам ;д
    - винаги /дори в заведения/ трябва да си кача краката на стола или да си ги кръстосам...но чак ги усуквам ;д
    - ммм дори през лятото обичам да спя с чорапи и да се завивам почти през глава...просто ако кръста и раменете ми са отвити винаги ми е студено ;д
    - винаги се оглеждам като минавам покрай витрина
    - когато ми е скучно или съм нервна си клатя единия крак или се треса цялата ;д
    - когато се притесня почвам да си рова из телефона
    - когато се оправя да излизам винаги за последно пред вратата се поглеждам в огледалото, повдигам вежда и правя някаква муцунка, за да преценя дали се харесвам просто навик
    Това ме разби
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    ще те разбие още повече ако видиш какви муцунки правя
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    -Маниачка а тема време. Имам биологичен часовник и няма нужда от друг.
    -Разбирам даден език от малко без да съм го учила. По елементарни неща. Но намирам общите корени. Като немския и руския.
    -Мога да предвиждам времето само по облаците.( по природознание в 4-ти клас беше описано как и го запомних).
    - Ям дъвки. От двуметровите, когато съм нервна дъвча яко и гълтам. Рядко ги плюя. Навик от малка ми е.
    - Много сол, захар и лютиво от малка. Нашите са се видели в чудо с мен.
    - Различен вид мисъл. Имам високо IQ. Като съм развила мнемотехниките. Като дете можех да запомня цял филм с репликите и инфото от филм на BBC и да го дрънкам 6 месеца.
    -Обичам аромата на кибрит.
    - Бъркам се в делата на големите от малка и съм яла доста ла*на, но не съжалявам. Виждат си грешките, а възрастта не е пречка да им покажеш правилната посока.
    - Обичам да бъда информирана. Ако не знам къде какво става откачам.
    -Не мога да бездействам. Свикнала съм на голямо натоварване и много неща едновременно. Мога да побъркам човек от бездействие.
    - Косата винаги ми пречи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    София
    Аз пък като хвана химикалка и я тръскам - сякаш е цигара
    If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.

Град
    Забравих безсънието и два пъти съм се събуждала в коридора.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Браво за темата, искрено се забавлявах докато четох!

1.Никога не заспивам обърната към стената (понеже много от вас казаха, че заспиват именно така се сетих). Винаги с гръб към стената, просната по корем, с крак и ръка извън леглото; и понякога ''слизам'' от възглавницата.

2.Обичам миризмата на бензин, нафта, блажна боя, лак, спирт, дим/горено...

3.Лакирам се през ден заради тъпия ми навик да си ''обелвам'' лака. Почти не ползвам лакочистител.

4.Изпитвам непреодолима нужда винаги да правя нещо. Да съм заета, да имам работа. Не мога просто да стоя и да бездействам, не ме свърта на едно място, ужасно енергичен човек съм.

5.Ако все пак се случи така, че за момент да остана без нищо за правене, започвам да си въртя косата на пръст, да си пукам всички възможни стави или да чопля нокти.

6.Постоянно ходя вързана, това ми е сигурно от 10 години. Много ми е некомфортно с пусната коса, ужасно ми пречи да ми се мята през лицето, и на врата ...

7.И аз като повечето се оглеждам в лъскавите повърхности по улицата, но това, което гледам е стойката ми - как вървя.

8.Обичам да прокарвам пръст през миглите си, независимо със или без спирала са.

9.Не заспивам без да пресметна колко точно ми остава да спя, така си настройвам биологичния часовник и ми е по-лесно да се събудя. (това ако съм на даскало на другия ден или по някакви задачи)

10.Не мога да говоря по телефона седната ( ) Винаги права и съответно навъртам километраж ръкомахайки.

11.Навика да проверявам всички обеци ли са на мястото си - закопчани, стегнати.

12.Когато е топло обичам само дупето ми да е завито докато спя. ( )

13.Когато се съсредоточа в нещо детайлно се усещам как изплезвам леко език.

14.Когато не говоря понякога стоя с езика обърнат в устата ми.

15.Харесва ми да гриза сурови макарони, сурови спагети, или тези полуготовите спагети, дето са като кубче - много рядко ги ям ''по указание'' - повече сурови.

16.Когато вали и всеки гледа някак да се скрие аз се чудя как да се намокря нарочно колкото може повече.

17.Чопля си раните, каквито и да са, не мога да гледам корички, дразнят ме.

18.Като се закрастя по дадена песен няма спиране - слушам я дни наред, ден и нощ..

19.Ако ми е тъпо/скучно излизам навън без пари, телефон, чанта или каквото и да било друго, само ключове за да мога да се прибера де, и безцелно обикалям улиците..

20.Обичам да чистя лаптопа (прах, клавиатура) и да разчиствам десктопа и разни папки, стигала съм до освобождаване на 60 ГБ наведнъж.

Айде стига толкоз, ще добавям

Град
    Пловдив
    Обичам да мириша лакочистител
    Имам навик да си играя с косата
    Иии като съм нервна си чопля лака на ноктите
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Град
    Лондон
    половината от навиците ги имам и аз

То се оказа , че половината хора от форума си завиват краката от страх да не ги сграпчи нещо .. а си мислех , че съм само аз .

Обичам да пукам пръстите на краката , ръцете и очите си .. незнам как го правя

Когато няма какво да правя взимам една фиба и почвам да я отварям и затварям докато не ми омръзне ..

Хваща ме скомина , когато две стотинки се търкат една в друга

Обожавам аромата на ново ..

Обичам да си правя масаж на ръцете или корема , като за целта просто ги докосвам с крайчетата на пръстите на ръцете ми

Толкова много обичам да се оглеждам в отражението на коли , че веднъж несъзнателно не осъзнах как човека вътре е започнал да се смее , пуснал си е радиото и запали колата .. а аз след нея .. и след 2 секунди усещам , че колата се движи
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Banned Мега фен
    постоянно да си отмятам косата назад - това я омазнява ама не.. аз трябва да я ръчкам
    обичам да ми мирише на бензин,боя и на коректор
    когато ноктите ми се белят им помагам и то доста
    видя ли едно цъфнало връхче на косата не мога да не го махна дразни ме ужасно много
    телефоните винаги трябва да са ми в ръцете .. и някой път отключвам,заключвам,отключ вам,заключвам клавиатурата и после защо ми пада батерията
    винаги трябва да имам нещо в ръцете с което да си играя
    винаги спа по един и същи начин
    говоря по телефона с часове
    когато тръгвам някъде на път си проверявам багажа 86754546 пъти
    лятото си завивам само кръста... голям навик..последната година и зимата го правих тоя номер
    като ме прихване и започвам да чистя всичко около мен ...
    стига толкова ..

*Доста често си разранявам устните.
    *Винаги се оглеждам в огледала.
    *Имам фобия от хлебарки.
    *Винаги си гледам ноктите(с минути) след като съм ги лакирала
    *Обичам миризмата на хартия,бензин,масло за коли,миризмата на линиите,лепило,аптеките и болниците
    *Реша си косата МНОГО дълго.
    *Мразя да нося бодита
    *Гледам едни и същи филми по няколко пъти.
    *Мразя да нося поли.
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Охооо многоо сааа...

--Ами когато загазя или излъжа ставам червена
    --Когато е топло си лягам с една късичка тениска и си завивам само дупето
    --Сестра ми има тик например иска нещо да ми каже и ми вика :
    - Миме, Миме... и ме удря по ръката няколко пъти
    --Обичам много играчките си и като ми е някак гадно си ги гушкам
    --Като си лягам вечерта си слагам възглавница между краката или си слагам само ръката ама не баш между краката, а където са колената
    Друго за сега не се сещам, но ако се сетя ще кажа

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!

Re: Странни навици

Цитирай Първоначално написано от missapple
    Когато имам доста спирала на миглите ,доста често обичам да я махам като я "чопкам" (така да се изразя )
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Винаги спя с едната ръка под възглавницата.
    Като си измия зъбите, след това се усмихвам на огледалото.
    Когато стоя на стол, фотьойл или диван винаги си качвам и краката горе. Дори, когато ям. Просто не мога да стоя 'нормално'.
    Спя със завити крака, за да не ги 'сграбчи' някой.... (А уж не гледам филми на ужасите.. )
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    да може навън да е 40 градуса,ама краката ми трябва да са завити,че все имам чувството,че нещо ще ме дръпне
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    постоянно си говоря сама
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Не мога да заспя,ако не съм гушнала нещо
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    -Винаги си клатя/треса краката.
    -Хапя си устата(по-точно кожичките).
    Цитирай Първоначално написано от infreakincrediblel
    - В някои случаи, когато не мога да заспя обръщам възглавницата си на другата страна, за да ми е по-хладно и удобно (wtf)
    - Често, като минавам покрай огледалото се застоявам мъничко пред него ;д
    - Когато минавам покрай витрини се гледам докато ги подмина
    ^Same here girls.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Когато стоя на стол, фотьойл или диван винаги си качвам и краката горе. Дори, когато ям. Просто не мога да стоя 'нормално'.
    Спя със завити крака, за да не ги 'сграбчи' някой.... (А уж не гледам филми на ужасите.. )
    И аз така
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Не мога да заспяя ако завивката не е между краката ми
    Ииии ми харесва миризвмата на безнин , тиксоо , лакочастител и т.н.
    Говоря си самаа
    Като се сабудя чаршава винаги е на земята и всичко каквото е имало по леглото изобщо
    Изчервявам сеее постоянно катоо кажат нещо срамно свързано с мен

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    ^^+1

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Сори за спама, аз мойте навици съм ги изброила по-назад в темата, сега искам да споделя навика на една приятелка - абсолютно всяка вечер да заспива с ръка в боксерките на приятеля си ... така била свикнала и не можела да заспи иначе. Странно ми се стори
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    Изчервявам сеее постоянно катоо кажат нещо срамно свързано с мен
    +1
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SunnyBrown

Толкова много обичам да се оглеждам в отражението на коли , че веднъж несъзнателно не осъзнах как човека вътре е започнал да се смее , пуснал си е радиото и запали колата .. а аз след нея .. и след 2 секунди усещам , че колата се движи
    Aaaaaaaa .. не

Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Сори за спама, аз мойте навици съм ги изброила по-назад в темата, сега искам да споделя навика на една приятелка - абсолютно всяка вечер да заспива с ръка в боксерките на приятеля си ... така била свикнала и не можела да заспи иначе. Странно ми се стори
    Проверява дали всичко е на място
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Говоря си сама понякога , понякога и на английски си говоря сама , ей така да си упражнявам езика
    И аз винаги гледам да са ми завити краката, знам че никой няма да ме дръпне,ама имам чувството , че съм отвита цялата,ако краката ми не са завити
    maDamn

Град
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    -Маниачка а тема време. Имам биологичен часовник и няма нужда от друг.
    -Разбирам даден език от малко без да съм го учила. По елементарни неща. Но намирам общите корени. Като немския и руския.
    -Мога да предвиждам времето само по облаците.( по природознание в 4-ти клас беше описано как и го запомних).
    - Ям дъвки. От двуметровите, когато съм нервна дъвча яко и гълтам. Рядко ги плюя. Навик от малка ми е.
    - Много сол, захар и лютиво от малка. Нашите са се видели в чудо с мен.
    - Различен вид мисъл. Имам високо IQ. Като съм развила мнемотехниките. Като дете можех да запомня цял филм с репликите и инфото от филм на BBC и да го дрънкам 6 месеца.
    -Обичам аромата на кибрит.
    - Бъркам се в делата на големите от малка и съм яла доста ла*на, но не съжалявам. Виждат си грешките, а възрастта не е пречка да им покажеш правилната посока.
    - Обичам да бъда информирана. Ако не знам къде какво става откачам.
    -Не мога да бездействам. Свикнала съм на голямо натоварване и много неща едновременно. Мога да побъркам човек от бездействие.
    - Косата винаги ми пречи.
    +
    - много често настроението ми се влияе от времето навън;
    -не мога много да спя;
    - имам страх от стълби и често падам;
    - пия по 1,500л. вода на вечер

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Проверява дали всичко е на място
    И случайно някой да не му го вземе, докато тя спи
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си