.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

истина или предизвикателство

какви въпроси бихте задали или предизвикателства ако имате симпатии към дадено момиче и играете на тази игра просто ми стана интересно

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    1.Какво мислиш за войната в Ирак?
    2.Ами за глобалното затопляне?
    3.Мнението ти за масовото избиване на пингвини?

Все в тая насока.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Все в тая насока.
    омг питам като човек кво се тръгвате да се подигравате не мога да разбера

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За предизвикателство... да те целуне? Само това ми изглежда малко по-мило от всички други неща, които ми идват наум.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    За предизвикателство... да те целуне? Само това ми изглежда малко по-мило от всички други неща, които ми идват наум.
    Ей тва е добра идея айде да го играем утре !

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от ivko94
    омг питам като човек кво се тръгвате да се подигравате не мога да разбера
    Е ние като животни ли отговаряме
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Целуфка милуфка ;д (Духане под масата )
    Не съм перфектен но си струвам!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Никога не играя на тази игра! Като знам кой кого си харесва и мога да забъркам страшни сериали.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

OO колко сладко Днес ихрахме подобно, ама аз се отказах, зашото 8 клас не участваше И накрая само гледах сеир А те само някакви гадни си казваха с прегръдки и целувки и без цеувките всичко се правеше Както и да е, това е игра за не много големи (и зрели ) деца .... Така м/у другото, на колко си ?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ехее.. тя тая игра може мн лесно да се превърна в игра за големи, клонящо към оргия

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    OO колко сладко Днес ихрахме подобно, ама аз се отказах, зашото 8 клас не участваше И накрая само гледах сеир А те само някакви гадни си казваха с прегръдки и целувки и без цеувките всичко се правеше Както и да е, това е игра за не много големи (и зрели ) деца .... Така м/у другото, на колко си ?
    на 17 съм аз просто питам не съм играл на нея скоро просто се сетих за преди и ми беше инт какво бихте задали вие като въпроси

Супер фен Аватара на someonerandom
    Може да измислиш каквото си искаш-целувки,срещи и т.н.Впреки че ми е трудно да повярвам,че 17-годишни го играят това.

П.С:Ако успееш да насочиш разговора в посока избиването на пингвини,директно е твоя казвам ти
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    Студентки град .. ;d
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Все в тая насока.

Или за възобновяемите енергийни източници , все пак това е бъдещето

Иначе предизвикателствата обичах ... и доста мръсни работи сме измисляли едно време

Супер фен Аватара на gabsit000
    с един приятел (тогава приятел,вече нещо повече) играехме на тази игра и така се свалихме,аз казах предизвикателство,той каза,че не мога да остана само по бельо до него,после аз му казах същото,после ме накара да направя нещо спонтанно,аз го целунах,после стана така,че и без да му кажа го направи и така доста интересно стана...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Тва го играх в .. 6-7 ми клас ... последно ;д

Поне по реалните правила де, иначе с приятеля ми си играем на нещо подобно... ама малко по-... променено

баш така си се получава понякога

Аз не мисля,че е за деца тази игра,даже е много по -добре за по големите и най-вече за повече хора.Доста неща излизат наяве,има доста смях,доста интриги също де ,но е забавно ,не ми се струва интересно само 2ма да я играят,освен ако не искаш да опознаеш момичето и не знаеш как да подходиш или просто интересни секс желания !

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka Виж мнението
    Ехее.. тя тая игра може мн лесно да се превърна в игра за големи, клонящо към оргия
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

добре, че я има и на български вече :P та да може да се играе по-лесно и пълноценно

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ех, и ни ние миналата година, когато бяхме 10 клас се бяхме хванали в едно междучасие да играем. Но пък беше забавно, поне мен не ме караха да правя тъпотии. Не виждам нищо лошо някой да я играе за удоволствие.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен
    бах го играта, само аз ли не знам за кво става дума?

Офф, от тая игра ми дойде до гуша... На 14 момчетата сте такива.....перверзници, а дори не знаете точно какво означава всичко това ( очаквам да чуя от по-големите дали ви идва акъла най-накрая в главата и дали преставате с тия детски игрички ) Иначе съучениците са я играли - то не бяха целувки, прегръдки и други неща... Всичко това си го позволяваха само "лесните" момичета, които мислеха, че като преплитат език с всеки от класа, са вече голямата работа...Специално аз ненавиждах всичките гадости, които играеха ролята на предизвикателства - предполагам за по-големите и по-зрелите, всичко това би било нормално, затова не мисля, че варианта на играта с целувките и милувките е за всякаква възраст
    (не броим 2/3/4/5/6/7 годишните - те постоянно си раздават целувки - кой по бузка, кой по устнички ) ....

Питай го какво мисли за глобалното затопляне за войната в Ирак мнението му за масовото избиване на пингвини и мнението му за жестоките избивания на тюлени в Канада

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си