.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 125

Hybrid View

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Необвързана съм и определено не се оплаквам. Добре съм си така. Разбира се да си обвързан е нещо прекрасно, стига да имаш точен човек до себе си. Е, аз не съм го намерила, но знам, че и това ще се случи.
    Напоследък ми прави впечатление, че доста хора се страхуват от това да бъдат сами и се впускат във връзки колкото да притъпят усещането, че са самотни. Естествено те не продължават дълго и..търсенето пак започва. Според мен такова обвързване не носи нищо положително със себе си и в такива случаи да си самичък е по-добре.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Емче ко ни е на нас НЕобвързание.. Не се умира от тва.. ;D

Повече от фен Аватара на sian4eto
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Необвързана съм и определено не се оплаквам. Добре съм си така. Разбира се да си обвързан е нещо прекрасно, стига да имаш точен човек до себе си. Е, аз не съм го намерила, но знам, че и това ще се случи.
    Напоследък ми прави впечатление, че доста хора се страхуват от това да бъдат сами и се впускат във връзки колкото да притъпят усещането, че са самотни. Естествено те не продължават дълго и..търсенето пак започва. Според мен такова обвързване не носи нищо положително със себе си и в такива случаи да си самичък е по-добре.
    +
    `only God can judge me!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си