- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това е...
Здравейте,значи ще го карам на бързо.С приятелката ми ходим месец някъде и за този малък период,тя не спира да се сърди за нещо.Като се почне от това,че от най-малкото прави едва ли не скандал.Примерно казвам и че не мога да отида на училище и тя веднага-ае късаме.Така стана че аз и се извиних за нещо което и аз не разбрах,но си казах ае кво толкова.После намерила име на едно друго момиче на една от мойте тетрадки, казах й че не съм го писал аз и е от много отдавна и така ся пак се сърди...Ся кво пак ли да и се извинявам за това..Някой подобен случай или съвет няма да откажа...
Според мен се прави на интересна. Не й обръщай внимание. Следващия път като ти се разсърди, тегли й една майна, тя сама ще си осъзнае грешката и ще се върне.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Късай я докато е време...да миряса...много зле момичето, не знам на колко е години (вече се ориентирах де), но дори и да е по-голяма - АКЪЛА Й Е НА 12 !
Еми на 15 сме и двамата.И сега се сърди за това което написах последно за името на другата...
Поговори с нея, за тетрадката до някъде я разбирам, но за училището.. Щом при най-малкото едва ли не къса с теб (било то и само заплаха), значи не означаваш толкова много за нея. Ако продължава така както каза error92 късай я докато е време.
FAIL!Първоначално написано от CraxPax
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Това искам да кажа,че не съм го писал аз...и ся кво пак ли да и се извинявам...Първоначално написано от fenkaaa
Ако в една връзка единият само дава, а другият само взема
нищо няма да излезе. Така, че или още сега и тегли една
майна или и кажи, че ако продължава така ще сложиш край
на връзката.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
Ти си мъж,дръж се на място.С моят приятел като се скараме,винаги той ми се извинява 1-ви,просто е такъв човек.. Но за разлика от това,ти казвам да си стъпиш на краката и да си намериш по-свястно момиче,не такова,което някой ден ще ти каже "ако отидеш до магазина без мен,късаме"Първоначално написано от CraxPax
![]()
Вярно,не сте много големи,но седни и поговори с нея,обясни и кое ти допада и кое не,попитай я защо винаги се държи така.. ти си знаеш най-добре какво искаш да и кажеш,предполагам
![]()
Само едно ми излиза на ум,едва ли не се опитва да те разкара.Това със сърденето за подобни глупости е едно от най-изтърканите номера (:А,това с името в тетрадката,ами поне да и беше казал истината,като че ли ?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Търси с причина да те зареже май...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
ако иска да късате,толкова по лошо за нея както виждам си пич тъй че ... а да и един вапрос ти я хар защото е яка или нш такова или просто за да не си без гадже? и според мен не си сбъркал например едно момиче написа на ... си името ми , но това няма общо с мен .. все пак ти си решаваш и успех! ; )
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Той може и истината да казва. Те са ученици. Постоянно обикалят из стаята и си драскат по тетрадките един на друг. Може наистина да не го е написал той. В старите ми училищни тетрадки има какви ли не надписи и драсканици по задните страници и даже половината не са мои. XDПървоначално написано от balu4ka
Според мен, си вдига егото с тебе. Не ти трябва такава истеричка. Следващият път като ти каже: "Айде късаме." кажи: "Ок. Чао."
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ООо яя.. да си гледа работата. Тези номера типични за 3 годишно мамино детенце няма да и изнасят цял живот. Кажи, да не се държи като бебе ако не иска да те загуби.
Хванал си се с несериозна лигла, ще ти отрови живота. Не й се връзвай, а я разкарай!
Live now, this is your time!
Емиии .. то годините си оказват влиянието ... братовчедка ми е на 14 и представям си при теб какво е , след като аз я виждам какво представлява и как мисли... Така,че игнор от всякъде ,изчакай да отреагира...и после виж как ще се развият нещата...
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
еми..пич!кофти е така седни поговорете си ,кажи и че не ти допада нейната ревност и че ако те притиска ще прибегнеш до по-лоши мерки ( зарежеш) ! стегни я малко! Да се усети ; )
Щом ги прави тия циркове, най-малкото не те уважава. Ти си този, който трябва да я зареже. Колкото по-скоро, толкова по-добре.
Ти сам си си го докарал тва нейно отношение. Ако си тежеше на мястото, и ако беше мъж, тя нямаше и да си помисли да се държи така с теб. Кой знае колко си й се молил и каква подметка си нон-стоп. Затова си и извоювал такова отношение. Решението е да я зарежеш, и като си намериш друга, така да се държиш с нея, че тя дори да не може да си помисли да има подобно държание спрямо теб.
Temet Nosce
벨야카