.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Той очаква аз да правя всичко!

От ското излизам с едно много сладко момче. И двамат доста се харесваме, но имам чувството, че той е прекалено лекомислен. За да излезем трябва аз да му предложа, трябва да му кажа къде, кога, в колко, а това честно казано адски много ме дразни! Не казвам, че не трябва да се съобразява с мнението ми, но той НЕ ПРАВИ абсолютно НИЩО! Нямам нищо против от време на време аз да поемам инициативата за срещите, но аз да казвам всеки път ми идва прекалено! Преди време го попитах защо ми пише толкова малко при положение, че е на линия и аз му пиша 3 реда (той ми отговаря с 3 думи... ). Защо не ми звъни, проблем ли е, че го търся да го чуя всеки ден (естествено ако не сме се виждали), омръзнала ли съм му, а той ми каза само "не, просто предпочитам да си говоря с хората очи в очи, а не да си говорим по телефона" Което ме уби! Аз ли бъркам някъде или...? Как да го накарам от време на време и той от време на време да предлага да излизаме? С това му държание имам чувството, че въобще не го интересува връзката ни...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ми може да не го кефи да ти пише или да ти се обажда. Иначе за какво ще с говорите като се видите на живо?

Не го "подсещай" да се виждате един,два дни и виж дали ще те потърси. Ако не... можеш да си направиш извода.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Hilary_
    Т'ва със звъненето и аз вече не го харесвам по ред причини ..
    Това, че не се чувате всеки ден по 5 пъти не значи, че не му пука ..
    А за другото - явно е от повечето момчета, които и аз познавам със същия гаден навик някой друг да избира вместо тях. Аз също не мога да си обясня защо не си правят труда и са свикнали на готово ..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    И защо да те е разбило това, че предпочита да общувате на живо.. радвай се..
    Според мен той няма такова желание както ти.. и по-добре спри няколко дена да го търсиш.. и т.н. ще ти е трудно, но ще видиш каква е неговата реакция.
    Не можем да ти помогнем като го накараме той да бъде инициативен.. той си е просто такъв явно..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Т'ва със звъненето и аз вече не го харесвам по ред причини ..
    Това, че не се чувате всеки ден по 5 пъти не значи, че не му пука ..
    А за другото - явно е от повечето момчета, които и аз познавам със същия гаден навик някой друг да избира вместо тях. Аз също не мога да си обясня защо не си правят труда и са свикнали на готово ..
    Не казвам да се чуваме по 5 пъти на ден... Но ако не сте се виждали 2 дена извинявай много ама и ти ще искаш да си го чуеш нали?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    А защо не си го питала за това?
    Сигурна ли си, че той те харесва?

Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o
    Не казвам да се чуваме по 5 пъти на ден... Но ако не сте се виждали 2 дена извинявай много ама и ти ще искаш да си го чуеш нали?
    хах ми не .. отдавна минах периода да мисля само за момчето до мен и да чакам всяка една секунда да чуя телефона си .. имам си и други занимания освен него ..
    .. НО ако толкова ми залипсва, бих отишла да го видя, а не да му звъня и да му мрънкам как не сме се виждали 2 дни подред!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хах ми не .. отдавна минах периода да мисля само за момчето до мен и да чакам всяка една секунда да чуя телефона си .. имам си и други занимания освен него ..
    .. НО ако толкова ми залипсва, бих отишла да го видя, а не да му звъня и да му мрънкам как не сме се виждали 2 дни подред!
    Да му дрънкам как не сме се виждали, това беше добро наистина. Наистина е тъпо за такива глупости да го занимавам, ама поне едно здрасти как си, какво правиш? не мисля че е прекалено. Знам си, че мисля за него много, но всеки мисли много първия път нали?

Знам си, че мисля за него много, но всеки мисли много първия път нали?
    Само първия път ти е позволено ..
    После пак ше си говорим ..

Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Ми може да не го кефи да ти пише или да ти се обажда. Иначе за какво ще с говорите като се видите на живо?

Не го "подсещай" да се виждате един,два дни и виж дали ще те потърси. Ако не... можеш да си направиш извода.
    Ами да след 2-3 дена ме търси, но мен ме е хванала такава треска за него, че не мога да го чувам на два дена

Супер фен Аватара на katericArofl
    Разбирам те напълно. За тези, които казаха, че не можело по 100 пъти да говорите - изобщо не става дума за това.

Към авторката.. човекът просто е такъв.. има такива хора, които НИКОГА не поемат инициатива, но същевременно наистина НЕ сте им досадни, ценят ви и държат на вас. Просто са си такива - или се примири, или режи, не вярвам да се промени.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Azoria

Ами да след 2-3 дена ме търси, но мен ме е хванала такава треска за него, че не мога да го чувам на два дена
    Може би иска малко пространство. Не му бъди лепка.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на LeprikonA
    или просто е такъв човек, който просто иска да е с теб без да му пука особено за мястото? и в това, че предпочита на живо да говори има само хубаво. два дни не са кой знае какво. а и е хубаво да не му задаваш въпроси от рода на "омръзнах ли ти?" ами да му кажеш какво те тревожи, защо и т.н. връзката се крепи на общуванетомежду двамата.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на ScarletBite
    ми спри да го търсиш. ти си го научила така.
    all day... all night... what the fuck?!

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Връзката ви няма да бъде пълноценна, ако и той не полага усилия да я развива. Ако продължава така, по-добре не се мъчи. Така е свикнал и едва ли ще го промениш.
    Live now, this is your time!

Хахаа такива най-ги обичам.
    Спри да го търсиш и да му пишеш първа да видим какво ще прави.
    Eто такъв е живота,несправeдлив...
    Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
    Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
    АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!

А може ли и някое момче да изкаже мнение? Любопитно ми е какво мислят момчетата по въпроса.

Супер фен Аватара на elysunny
    аз пък от това, което си написала си вадя изводи, че не те харесва.
    или пък е някои адски страннен характер.
    в интерес на истината не познавам момче, което,когато харесва момиче и не са се виждали и чували 2-3 дни да не иска да говори с нея по телефона или пък да и отговаря с две-три думи. Някаакси не ми се връзват нещата.
    Предлагам ти да спреш да му обръщаш внимание два-три дни да видиш дали той ще каже нещо.
    Ако не каже, не мисля, че трябва да говорим за каквото и да е било харесване.

А може ли и някое момче да изкаже мнение? Любопитно ми е какво мислят момчетата по въпроса.
    мисля че трябва да си намериш работа различна от това да търсиш кусури на хората и от това което прочетох от теб във тази тема долових че си дребнава.Остави нещата да се движат от само себе си. Аз също не обичам да комуникирам с познати и близки чрез електронни/интернет простотии но нещата може да не са такива каквито разбрах че са за това не ме слушай какво говоря ( в случая пиша)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    У-а-у, колко си оборотна. Като наистина си влюбена и държиш на някого, а не се изживяваш като принцеса, на която всеки трябва да се доказва, пак ще си говорим.

Авторке, това не е лекомислие :д Не му звъни 2-3 дни. Ако се усети - добре, сядате и разговаряте. Ако не - режеш и край. Няма смисъл да се разправяш с такъв човек, нищо не печелиш.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ти така си го научила. Звъниш му постоянно, пишеш му по няколко пъти на ден, заливаш го с въпроси "Омръзнах ли ти?", "Защо не ми пишеш?", "Защо не ми се обаждаш?" и т.н. - ами и на мен да ми го правят същото и аз няма да си мърдам пръста да правя каквото и да е. При положение, че знае че ще го потърсиш защо да те търси пръв? Спри да го отразяваш за няколко дни - никакво писане, никакво звънене, и виж как ще реагира. Трудничко ще ти е, защото така като съдя от постовете ти, здравата си хлътнала, но се стегни и го направи. Опитай да завъртиш колелото - до сега само ти си го търсила и си полагала някакви усилия, опитай отсега нататък да го накараш той да ги прави тия неща. Ако след около 3-4 дни, максимум седмица, не те потърси значи го отписвай. Но ако те потърси недей пък веднага да му се мяташ на врата. Ако ти звънне да се видите му кажи нещо от сорта на "Айде след малко ще ти кажа, да видя дали съм свободна"... примерно. Просто не му показвай, че света ти се върти около него - това е много голяма грешка. Разберат ли го един път, после спират да полагат всякакви усилия, а ние се трепем да им се доказваме и накрая седим с пръст в уста, задавайки си въпроса "Ама защо стана така?"...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Според мен този човек не иска да бъде с теб повече .

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    В големи филми се вкарвате.
    Правя аналогия със себе си . Аз също не обичам да говоря по телефона или да пиша кой знае колко . Правя го ,но само с определени хора ,просто защото съм свикнал до такава степен с тях . Не е интересно в чат , струва ми се "сухо" . Друго е живия контакт , докосвания ,смях , погледи и всичко останало ...
    Това че не ти звъни, да не те притеснява . Това че ти му звъниш е хубаво ,но не прекалявай . Това че не те кани да излезете ,също може да не значи нищо , просто някои сме по-особняци от други . Само времето ще ти покаже .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Повече от фен Аватара на Meoww
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite Виж мнението
    ми спри да го търсиш. ти си го научила така.
    Точно.
    Другия възможен вариант е, че си му омръзнала. Що не му кажеш, че искаш да се разделите за малко...за да можеш спокойно да преосмислиш нещата,и да прецениш за себе си дали още искаш да продължаваш да си с толкова лаконичен човек. Кажи му го това, даже може да стане по-мил и разговорлив
    Последно редактирано от Meoww : 12-02-2011 на 13:08

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Офф такива хора много ме дразнят моменти, наистина е ужасно. Имам една колежка - същата е и въпреки че е добричка като ангелче, някой път направо ми иде да й се скарам. А за момче е още по-зле. Аз лично не бих си губила времето с такъв човек. Може да съм малко крайна, но смятам, че това няма да се промени във времето.
    Ако ти си готова да приемеш, че така ще бъде винаги - то тогава няма какво да обсъждаме.
    Най-хубаво го хвани и му обясни как се чувстваш, как би предпочела да протичат отношенията ви и т.н.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си